دوستان عزیز برای دریافت سیستم ussd نیازی به داشتن شرایط بالا و هزینه های اعلام شده نیست .
کسانی که نیاز به پرداخت با این سرویس دارند یا من در ارتباط باشند تا راهنمایی لازم ارائه شود.
هزینه راه اندازی " صفر "
درصد تراکنش " صفر"
دوستان عزیزتنها ارایه دهنده ی سرویس USSD در ایران شرکت احسان سرور هستش که تنها نماینده ی شرکت همراه اول تو حوزه ی ارزش افزوده ی کد های دستوری
قیمت سرویس اختصاصی هم طبق قیمت خود همراه اول فقط تو زیر شاخه ی 6 و 7 ارایه میشه مثلا *640# نه شماره ای مثل *000# , 6 برای شرکت های خصوصی 7 برای بانک ها و 1 برای سازمان های دولتی
شماره ی اختصاصی فقط تو خود سرور همراه اول 800 میلیون تومان هستش ( با امکاناتی مثل پرداخت , کسر شارژ , اجرا ی مستقیم رو ایرانسل و رایتل بیش از 7 میلیارد هستش ) برای همین شخص یا شرکتی سرویس رو به صورت راحت استفاده نمی کنه و یا میرن از زرین پال و ... استفاده می کنن آدرس سایت esussd.ir رو برید و ببینید و در صورت نیاز با دایره ی بازرگانی همراه اول تماس بگیرید و مطمنا شماره تلفن و ادرس همین سایت رو میدن , سرویس های پست *193# و نیروی انتظامی *110# هم جزو همین سرویس هستش
در ضمن شرکت احسان سرور قرارداد سازمان ها و شرکت های دولتی ( قرارداد و پرداخت هزینه ی سرویس ) رو تو برج همراه اول ( در تهران ) انجام میده
سوالی بود در خدمتم
- - - Updated - - -
در ضمن دوست عزیزی که این مطلب رو نوشتن و گفتن قابلیت راه اندازی چت روم و .... باید عرض کنم اولا منو و اطلاعات مورد تبادل محدودیت داره و نمیشه متن بیش از 70 کاراکتر تو منو ی ussd باشه
دوما ارسال متنی که از طرف سرور ( صاحب سرویس ussd ) به کاربر ( دارنده ی خط ) بدون درخواست کاربر ( یعنی کاربر بدون زدن کد و بدون درخواست کاربر ) ارسال میشه هزینه ی 2برابر بیشتر از هزینه ی sms داره
سوما سرویس ussd رو شرکت همراه اول ارایه میده نه مخابرات , کلا به مخابرات ربطی نداره , در ضمن در صورت ران شدن سرویس ussd با همون سرور میشه رو رایتل و ایرانسل ران کرد , بدون نیاز به برنامه نویسی اضافی
هرگز بدون آگاهی فریب شرکت ها رو نخورید
در ضمن سرویس ussd به صورت زیر مجموعه هم ارایه میکنیم مثلا *6040*11# در صورت نیاز که قیمت ها از 100 هزار تومان شروع میشه و شماره ی اختصاصی از 800 میلیون تومان.
برای تست سرویس *6040# یا *193# و یا *110# و ... رو میتونید تست کنید
6040 شماره ی اختصاصی ما هستش
سوالی بود پ خ کنیدو یا تشریف بیارید سایت esussd..ir بخش ارتباط با ما تیکت بفرستید تا به سوالات شما به صورت صحیح پاسخگو باشیم
ویرایش توسط Esussd : April 14th, 2016 در ساعت 23:23
با سلام خدمت همه دوستان :
من یک ایده دارم که میخوام اون رو به اپلیکیشن تبدیل کنم و ارتباط اپلیکیشن از طریق ussd هست .
حالا یک مشکل دارم میخوام با شرکتی مثل همین احسان سرور قرارداد بنویسم که همه کارهای نرم افزاری و سخت افزاری رو انجام بده اما نگرانم که ایده من درچار سرقت بشه .
چطور میتونم بدون اینکه نگران سرقت ایده باشم اون رو با یک شرکت نرم افزاری مطرح کنم ؟
ممنون
به دلیل نقل مکان به دفتر جدید تا هفته اینده خط ثابت نداریم.
ادرس دفتر:
البرز-ساوجبلاغ-خیابان امام(اصلی)-خیابان پاسگاه-ساختمان دلتا-طبقه سوم-واحد 3
لطفا با تعیین وقت قبلی مراجعه کنید.
- - - Updated - - -
کمی با دقت بخونید متوجه میشید هزینه برای ارسال مدارک شخص درخواست کننده به بانک بوده و چون یک نفر (حقیقی )باید به بانک مراجعه کند این هزینه دریافت میشود.
گزارش شدید.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)