با سلام
من whmcs نصب کردم . بعد الان دامینی که روی سایت قرار داشت قطع شده و نمیتونم وارد whmcs بشم که تغییر ادرس بدم . لطفا اگر راهی هست از طریق دیتابیس ادرس را تغییر داد راهنمایی کنید ؟ با تشکر
با سلام
من whmcs نصب کردم . بعد الان دامینی که روی سایت قرار داشت قطع شده و نمیتونم وارد whmcs بشم که تغییر ادرس بدم . لطفا اگر راهی هست از طریق دیتابیس ادرس را تغییر داد راهنمایی کنید ؟ با تشکر
سلام دوست عزیز
بله راهی هست ، در دیتابس مد نظر که سیستم را روی آن نصب کردید جدولی هست به نام tblconfiguration روی این جدول کلیک کنید و از این جدول یک بک آپ تهیه کنید یعنی در نوار بالای Export را بزنید و این جدول را دانلود کنید سپس این تیبل یا جدول را در سیستم خود با نرم افزار های مربوطه ویرایش کنید و تگ کدی که SystemURL نام دارد دامین جدید را وارد کنید و سیو کنید دوباره برید در دیتابس و جدولی که ویرایش کردید را جایگزین کنید یعنی Import کنید بر روی همان جدول . انشالله که درست میشه / موفق باشید ....
توجه : قبل انجام تمامی مراحل از کل دیتابس سیستم whmcs یک بک آپ تهیه کنید
سلام
نیاز به این همه کار نیست.برید داخل phpmyadmin و برید داخل تیبلی که دربالا گفتن.بعدش بزنید edit و آدرس سایت رو تغییر بدیدو ذخیره بزنید.
موفق باشید
سلام
این قسمتی که شما گفتین فکر کنم تنها FROM را تغییر میده نمیدونم بشه قسمت value را تغییر داد ، به هر حال من این روش رو امتحان نکردم شاید بشه و شما
اول همین روشی که این دوست عزیز گفتن رو انجام بدین اگر نشد روشی که بنده عرض کردم اگر هم کسی دیگه ای از استاتید که در همین زمینه فعالیت میکنن راه آسان تری میدونن بگن که دوستمون بتونه انجام بده.
سلام
در هر حالت بهتره یک بکاپ کامل از دیتابیس تهیه کنند، چون ممکنه اولین بارشون باشه و خرابی ایجاد کنن.
سپس tblconfiguration رو اکسپورت کنید و در نپ پد پلاس ویرایش کرده و ذخیره کنید و بعد مجدد ایمپورت کنید.
..::| بیش از یک دهه |::..
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)