صفحه 1 از 4 1234 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 32

موضوع: مشکلات پیش آمده با مشتری قالب

عضو انجمن farmanrava آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    1,123
    تشکر تشکر شده 
    1,294
    تشکر شده در
    783 پست

پیش فرض مشکلات پیش آمده با مشتری قالب

با سلام و احترام

دوستان یکی از همکاران ما که خواستن نامشون فاش نشه مشکلی داره که برای من شرح داده و گفتم با اساتید اینجا بیان کنم و کمک بخوام ازتون برای اون دوستمون

ماجرا از این قرار هستش که مشتری ایشون قبل از عید یک قالبی سفارش میده و مبلغ 300 تومان هم وجه واریز میکنه . یک مقدار تحویل قالب دیر میشه و مشتری درخواست وجه پرداختی خودش رو میکنه .
    این دوست ما هم مهلتی میخواد برای بازگشت وجه ایشون حدود 2 هفته فرصت گرفت ازشون . قبول هم کردند اما بعد مشتری ایشون تیکت زده که 4 بند توش آورده که اگه غیر از این باشه از طریق قانونی اقدام میکنه !
    یکی از بندها اینه که اگه تا 2 هفته دیگه نتونین قالب تحویل من بدین باید 600 تومان پول به حساب من بازگشت بدید ( 300 تومان اضافه ) باید خسارت و ضرر زیان و پول تلفن و پول اینترنت و...
    قراری که تلفنی با هم گذاشتن این بوده که تا 2 هفته دیگه وجه به حساب شون بازگشت کنه اما به صورت تیکت یک چیز دیگه بیان کردند .

موارد زیر هم مورد توجه قرار داره :
    یک اینکه هیچ قراردادی بابت قالب و زمان تحویل قالب و خسارت و... امضا نشده و همه موارد به صورت تیکت بوده و در تیکت بیان شده ( حتی خسارت هم در تیکت ها نیومده )
    دو اینکه مشتری ایشون فقط عکس تیکت ها رو داره ، به دلیل رفتار ایشون همکار ما تیکت ها رو به اکانت دیگه ای منتقل میکنه که قابل رویت ایشون نباشه تا سوء استفاده بیشتری نکنند .
    سه اینکه مشتری ایشون اقرار کرده که دوستشون در پلیس فتا آذربایجان شرقی هستند ! توسط ایشون قرار هستش اقدام کنند .

بند هایی که مشتری برای ایشون ارسال کردند :

1- بخاطر اینکه وقت بنده بمدت 3 ماه از طرف طراح محترم تلف شده است و در این مدت بنده بخاطر عدم ارائه قالب اختصاصی مجبور شده ام از قالب رایگان و غیر استاندارد بر روی وب سایت خودم استفاده و متحمل ضرر و زیان شده ام علیرغم میل باطنی مجبورم از طریق مراجع ذیصلاح اقدامات مقتضی را انجام دهم

2- طبق آخرین وعده که بصورت مکالمه تلفنی صورت گرفت قرار شده است تا طراح محترم حداکثر تا تاریخ 15 خرداد 94 قالب مد نظر اینجانب با کدنویسی اختصاصی و حق استفاده و نشر مختص بنده آماده ، تحویل و بر روی وبسایات اینجانب نصب شود .
    بنده برای اینکه حقوق قانونی ام حفظ شود ضمن ارائه شکایت به دادگاه موضوع را تا 15 خرداد 94 به حالت تعلیق در خواهم آورد و اگر تا تاریخ مشخص شده طراح محترم قالب را تحت شرایطی که ارسال خواهد شد تحویل ندهند حق قانونی خود را تا صدور رای نهایی دادگاه پیگیری خواهم کرد و درصورتی که اینبار طبق روال دفعات قبلی بدقولی ننمایند و قالب مدنظر را طراحی و به موقع ارسال نمایند از شکایت خود صرف نظر خواهم کرد و موضوع مختومه خواهد شد.

3- اگر طراح محترم به هر دلیلی توانایی طراحی قالب اختصاصی بنده را نداشته باشند تا تاریخ اول خرداد ماه 1394 موضوع را اعلام نمایند که در این صورت بایستی علاوه بر بازپرداخت هزینه 300 هزار تومان پرداخت شده اینجانب میبایست مبلغ 300 هزار تومان اضافی بخاطر وارد کردن ضرر و زیان به اینجانب و وبسایت و وقت و هزینه اینترنت و تلفن و در مجموع مبلع 600 هزار تومان را تا تاریخ 15 خرداد 94 به شماره حساب اینجانب واریز نمایند تا موضوع شکایت خاتمه یابد.

4- اگر بهر دلیلی از طرف جنابعالی 3 نکته گفته شده در بالا قابل قبول نیست خواهشمندم پس از فکر کردن در مورد کاری که کرده اید موارد اعتراض خود را اعلام نمایید تا اینجانب بدون معطلی در اسرع وقت پیگیر دریافت حقوق قانونی خود از طریق مراجع قضایی و پلیس فتا باشم

نکته پایانی ::: اینجانب پس از مشورت با مشاور حقوقی و وکیل خودم به این نتیجه رسیدم و توصیه می کنم قبل از پاسخ به این تیکت با وکیل خود مشورت نمایید.
    فردا طرح تکمیلی قالب اختصاصی بهمراه نکات برنامه نویسی بصورت کامل از طرف اینجانب برایتان ارسال خواهد شد.

موفق و موید باشید

مورد آخر که گفتن اگه شکایت کنن هر مبلغی که هزینه کنند رو ازشون میخوان ! طبق قانون هزینه دادگاه و اینا با فردی هستش که ازش شکایت میشه در صورتی که مشخص بشه البته .

ممنون میشم دوستان که اطلاعات کافی دارند کمک کنند تا این بنده خدا هم از نگرانی در بیاد .

با تشکر
    ویرایش توسط farmanrava : May 12th, 2015 در ساعت 11:41

2. # ADS

عضو جدید lifepp آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    39
    تشکر تشکر شده 
    42
    تشکر شده در
    29 پست

پیش فرض پاسخ : مشکلات پیش آمده با مشتری قالب

متاسفانه از اونجایی که قوانین اینترنتی و یا برنامه نویسی و ... ما قوانین درست و حسابی و سفت و سختی نیستند شما فقط زمانی میتونی به قوانین درست دست پیدا کنی که از مرجعش مستقیماً سوال کنی
    حالا شاید دوستان اینجا بیشتر اطلاع داشته باشن من جسارت نمی کنم
    ولی مثلاً ما برای برنامه نویسی از مشتری طبق چیزی که بهش تحویل میدیم پول می گیریم ولی قانون اومده گفته شما باید ساعتی پول بگیرید هیشکی هم نبوده بگه آخه کدوم آدمی میاد ساعتی به برنامه نویس پول می ده ؟؟
    بخاطر همین میگم چیز منطقی رو باید از همون مرجعی که ایشون بهش تکیه کرده و این بند ها رو آورده بپرسید تا مطمئن بشید .
    When You,re With Us You,re Life Will Plus Plus www.lifepp.ir
    برنامه نویسی : سی شارپ * سی پلاس پلاس * جاوا * اندروید * ASP
    راه اندازی سایت با وردپرس و قالب اختصاصی

4. تعداد تشکر ها از lifepp به دلیل پست مفید

تشکر تشکر کرده 
    1,123
    تشکر تشکر شده 
    1,294
    تشکر شده در
    783 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط lifepp نمایش پست ها
    متاسفانه از اونجایی که قوانین اینترنتی و یا برنامه نویسی و ... ما قوانین درست و حسابی و سفت و سختی نیستند شما فقط زمانی میتونی به قوانین درست دست پیدا کنی که از مرجعش مستقیماً سوال کنی
    حالا شاید دوستان اینجا بیشتر اطلاع داشته باشن من جسارت نمی کنم
    ولی مثلاً ما برای برنامه نویسی از مشتری طبق چیزی که بهش تحویل میدیم پول می گیریم ولی قانون اومده گفته شما باید ساعتی پول بگیرید هیشکی هم نبوده بگه آخه کدوم آدمی میاد ساعتی به برنامه نویس پول می ده ؟؟
    بخاطر همین میگم چیز منطقی رو باید از همون مرجعی که ایشون بهش تکیه کرده و این بند ها رو آورده بپرسید تا مطمئن بشید .
    والا عرض که گفتن دوستشون توی پلیس فتا هستش . اما پلیس فتا مرجع قانونی به حساب نمیاد . درسته ؟
    دوم اینکه ایشون یک شهر دیگه هستند همکار ما در یک شهر دیگه ...
    ویرایش توسط farmanrava : May 12th, 2015 در ساعت 11:49
    مجموعه هاستینگ (آی آر سرور) || از سال 1389 تاکنون
    دارای مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و وزارت صنعت ، معدن و تجارت (نماد اعتماد از سال 1392)
    Tel : 013-42580909 || Telegram : @IrServerCo

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    648
    تشکر تشکر شده 
    1,664
    تشکر شده در
    814 پست

درود بر شما
    اظهارات بنده فقط جنبه نظر شخصی داره! سوء برداشت نشه!

حق کاملا با مشتری است! همیشه بوده و همیشه خواهد بود!!

پولی که مشتری به دوست بزرگوار شما پرداخت کرده تا زمان تحویل نهایی پروژه همچنان در مالکیت مشتری هست!!!
    دوست شما در قبال این پول هنوز هیچ خدماتی ارائه نکرده و شاید منطقی نبوده که این پول رو قبل از تحویل خرج کنند!!!
    حالا به هر حال پول خرج شده مقصر اصلی دوست شماست به دو دلیل:

1-در زمان مقرر پروژه تحویل نشده!
    2-پول رو خرج کردند در صورتی که هنوز مالک قطعی نبودند و این وجه در حکم پیش پرداخت بوده!!

سعی کنید به جای برخوردهای تند و کشیدن کار به مراجع قضایی که در نهایت هم برای طرفین نه تنها سودی نداره بلکه حتی برای برنده دادگاه هم فقط دارای ضرر هست (با توجه به وقتی که در محاکمه و ... صرف می کنید)

مشکل رو حل بفرمایید!

7. تعداد تشکر ها ازiranian-portal به دلیل پست مفید

عضو جدید Mr-MAMAD آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    92
    تشکر تشکر شده 
    147
    تشکر شده در
    108 پست

سلام دوست عزیز

ببین دوست من به اون دوستت بگو چونه بزنه و غیره تا راضیش کنه روی 400 تومن تا کار به دادگاه و اینا نکشه. اگر میتونه که اون قالب که وعدشو داده واسش طراحی کنه که چه بهتر اما اگر نتونست تا راضیش کنه روی 400 تا.

چون علاوه بر اینکه ضرر میکنه دوستتون هیچ حتی باید جریمه هم بده.

موفق باشید
    "به کسی چیزی بفروش، یک مشتری برای یک روز داشته باش . به کسی کمک کن ، یک مشتری برای تمام عمر داشته باش"

9. تعداد تشکر ها از Mr-MAMAD به دلیل پست مفید

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    9
    تشکر تشکر شده 
    66
    تشکر شده در
    50 پست

دلیل تاخیر چی بوده؟
    اگه وقت نداشتن می تونستن به کسه دیگه ایی بسپرن تا براشون انجام بده و این مشکلات هم پیش نمیومد
    پیشنهاد میکنم الان هم که وقت ندارن تا 15 خرداد اوکی کنن بده کسه دیگه ایی اوکی کنه نهایتا تا یک هفته دیگه قالبو تحویل میدن و مشکلی هم پیش نخواهد آمد انشاالله

11. تعداد تشکر ها از saeedagha به دلیل پست مفید

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    27
    تشکر تشکر شده 
    301
    تشکر شده در
    201 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط farmanrava نمایش پست ها
    والا عرض که گفتن دوستشون توی پلیس فتا هستش . اما پلیس فتا مرجع قانونی به حساب نمیاد . درسته ؟
    دوم اینکه ایشون یک شهر دیگه هستند همکار ما در یک شهر دیگه ...

شکر خوردن قرار داد امضا شده دارن که به عنوان سند بتونن استفاده کنن؟ سو استفاده از قدرت نداشته فتا اون هم قبل از شکایت ؟ بار قانونی این تهدید تا تعلیق دوستشون میتونه پیش بره

اصل پول که داده (نه بیشتر و البته میتونین کمتر بدین اگر طرحی انجام داده باشید و مشتری از طرح ناراضی باشه مقداری دستمزد بگیرین) پس بده یا اگر میتونی قالب طراحی کن همین.
    ویرایش توسط aminrt4 : May 12th, 2015 در ساعت 12:11

13. تعداد تشکر ها از aminrt4 به دلیل پست مفید

تشکر تشکر کرده 
    1,123
    تشکر تشکر شده 
    1,294
    تشکر شده در
    783 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط aminrt4 نمایش پست ها
    شکر خوردن قرار داد امضا شده دارن که به عنوان سند بتونن استفاده کنن؟
    خیر همه چی به صورت تیکت بوده و هیچ چیزی امضا نشده .
    حتی خسارت هم در تیکت ها نیومده ...
    دارای مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و وزارت صنعت ، معدن و تجارت (نماد اعتماد از سال 1392)

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    27
    تشکر تشکر شده 
    301
    تشکر شده در
    201 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط farmanrava نمایش پست ها
    خیر همه چی به صورت تیکت بوده و هیچ چیزی امضا نشده .
    حتی خسارت هم در تیکت ها نیومده ...
    متن بالا بخون اپدیتش کردم میخوای برو پیش هر وکیل مشاوره بگیر ببین درسته گفته های من یا نه

اگر پیگیر باشی میتنی کاری کنی تا دیگه از اسم فتا سو استفاده نکنه میتونی اسم اشناشو برام برسونی یه سلام علیکی باهاش کنم؟

تشکر تشکر کرده 
    1,123
    تشکر تشکر شده 
    1,294
    تشکر شده در
    783 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط iranian-portal نمایش پست ها
    درود بر شما
    اظهارات بنده فقط جنبه نظر شخصی داره! سوء برداشت نشه!

حق کاملا با مشتری است! همیشه بوده و همیشه خواهد بود!!

پولی که مشتری به دوست بزرگوار شما پرداخت کرده تا زمان تحویل نهایی پروژه همچنان در مالکیت مشتری هست!!!
    دوست شما در قبال این پول هنوز هیچ خدماتی ارائه نکرده و شاید منطقی نبوده که این پول رو قبل از تحویل خرج کنند!!!
    حالا به هر حال پول خرج شده مقصر اصلی دوست شماست به دو دلیل:

1-در زمان مقرر پروژه تحویل نشده!
    2-پول رو خرج کردند در صورتی که هنوز مالک قطعی نبودند و این وجه در حکم پیش پرداخت بوده!!

سعی کنید به جای برخوردهای تند و کشیدن کار به مراجع قضایی که در نهایت هم برای طرفین نه تنها سودی نداره بلکه حتی برای برنده دادگاه هم فقط دارای ضرر هست (با توجه به وقتی که در محاکمه و ... صرف می کنید)

مشکل رو حل بفرمایید!
    ایشون هم دوست دارند مشکل رو حل کنند اما مشتری الان داره سوء استفاده میکنه از وضعیت !
    دلیل اینکه قالب بهشون تحویل نشده ارائه درخواست جدید هر روزه مشتری بوده . یعنی مشتری هر روز یک درخواست جدید اضافه میکرده که در قالب باشه .
    به نشر شما هر کدوم از این درخواست ها وقت اضافه نمیگیره ؟؟

نقل قول نوشته اصلی توسط Mr-MAMAD نمایش پست ها
    سلام دوست عزیز

ببین دوست من به اون دوستت بگو چونه بزنه و غیره تا راضیش کنه روی 400 تومن تا کار به دادگاه و اینا نکشه. اگر میتونه که اون قالب که وعدشو داده واسش طراحی کنه که چه بهتر اما اگر نتونست تا راضیش کنه روی 400 تا.

چون علاوه بر اینکه ضرر میکنه دوستتون هیچ حتی باید جریمه هم بده.

موفق باشید
    خسارت ؟ آخه بایت چی خسارت ؟
    باید قراردادی باشه که توش ذکر خسارت شده باشه ؟

نقل قول نوشته اصلی توسط saeedagha نمایش پست ها
    دلیل تاخیر چی بوده؟
    اگه وقت نداشتن می تونستن به کسه دیگه ایی بسپرن تا براشون انجام بده و این مشکلات هم پیش نمیومد
    پیشنهاد میکنم الان هم که وقت ندارن تا 15 خرداد اوکی کنن بده کسه دیگه ایی اوکی کنه نهایتا تا یک هفته دیگه قالبو تحویل میدن و مشکلی هم پیش نخواهد آمد انشاالله
    دلیل تاخیر اضافه کردن درخواست های جدید ایشون بوده ...

صفحه 1 از 4 1234 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)