-
May 12th, 2015, 00:12
پاسخ : ماژول مناسب whmcs برای بازکردن ای پی های بسته شده csf به صورت خودکار
ببینید این سیستم برای csf هست فقط برای سایتایی که csf دارن
csf یک حالت داره برای کاربران بلاک شده برای ورود به بخش های سی پنل مثلا 5 بار در سی پنل ای پی اشتباه بزنید میزنه توسط رمز اشتباه بسته شده
سیستمی که دادم شناسایی میکنه کاربری که تو سایت با اون ای پی ثبت نام کرده و بلاک شده رو باز میکنه
اگرم باز نکنه csf به صورت پیشفرض بعد 5 ساعت اتومات باز میکنه ولی این سریع اینکارو میکنه
میتونید تست فرمایید
-
-
May 12th, 2015 00:12
# ADS
-
May 12th, 2015, 00:22
عضو دائم
دوست عزیز درمورد دایرکت ادمین ؟ اون به این صورت نیست / درضمن بازم تاکید میکنم من زیاد تجربه ی سی پنل ندارم اما طبق اطلاعاتی که دارم به صورت دیفالت داخل cPHulk ای پی بسته میشه البته فکر کنم در csf هم چیزی برای این مورد داره ولی csf برای دایرکت چنین چیزی نداره و به صورت دیفالت خود دایرکت در brute force protection خودش بلاک میکنه مگر این که شل اسکریپت به صورت کاستوم مبنویسید که در csf هم بلاک بکنه. / بازم فکر کنم سیستم پروتکشن دایرکت و cPHulk منظور شما هست که از لاگین به سی پنل / دایرکت جلو گیری میگنند (حداقل درمورد دایرکت اطمینان دارم)
-
تعداد تشکر ها از jahromweb به دلیل پست مفید
-
May 13th, 2015, 12:44

نوشته اصلی توسط
jahromweb
سلام
به نظر من مشکلی امنیتی ایجاد میکند.
برای مثال ممکن است کاربر با وی / پی / ان وارد whmcs شود و با همان سرور وی / پی / ان اقدام به دیداس یا بروت کند .... این سیستم هم ای پی را از بلاک خارج میکند.
البته شاید من اشتباه کنم
ماژول ایشون رو نصب نکردم ولی مازولهای مشابه لاگ ثبت میکنند (که احتمالا برای ایشون هم داره)
فلذا اگه شخصی اینکار رو بکنه خیلی راحت میتونید حتی اون شخص رو شناسایی کنید.
-