-
عضو انجمن
کامپیوتر منو چند میخرند؟
با سلام من قصد دارم و هم نیاز به مشورت شما که کسانی که اطلاعات اپدیت و دقیق دارند جواب بدند میخوام بدونم الان این مشخصات کامپیوتر پی سی من چند میخرند که میخوام لپ تاپ بخرم
مشخصات جانبی:
مانیتور LED 19 LG
اسپیکر باند و 2بلندگو ( مارک microlab )
موس و کیبورد معمولی
مشخصات فنی سخت افزاری :
رم 4گیگ ( مارک kingston )
سی پی یو ( مارک Pentium R Dual-Core E5700 @3.00GHZ 3.00GHZ )
هارد 500 گیگ SATA
پاور ( مارک Green 430W )
گرافیک 2گیگ ( مارک Nvidia Geforce GT430 )
مادربورد ( مارک gigabyte P41T-D3P )
قاب کیس ( مارک TANUS )
2 سال کار کرد داره نو خریدم 2سال پیش بنظرتون چند میخرند یا ارزش داره با تشکر
ویرایش توسط مینا-صیفی : May 11th, 2015 در ساعت 12:26
-
تعداد تشکر ها از مینا-صیفی به دلیل پست مفید
-
May 11th, 2015 12:05
# ADS
-
پاسخ : کامپیوتر منو چند میخرند؟
من همین الان از پاساژ رضا پاسخ شمارو دارم میدم ! (بزرگ ترین بازار فروش لوازم کامپیوتر در ایران واقع در تهران - چهار راه لیعصر)
این کانفینگ رو به دوستانم نشون دادم کل سخت افزار رو باهم 200 تومن قیمت گذاشتن ! مانیتور و موس کیبرد رو هم باهم 150 تومن ...
--------------
بهتر بود نوع و دمل دقیق اسپیکر + موس + کیبرد رو بیان میرکدید ...
بر فرض مثال اسپیکر های بنده مارک کلاسیک هستن و 1 ملیون قیمت دست دوم اونهاست ! یا موس های رایزر از 300 هزار تومن نو و از 150 هزار تومن دست دوم آنها شروع میشه !
-
-
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
Mr.Pouria
من همین الان از پاساژ رضا پاسخ شمارو دارم میدم ! (بزرگ ترین بازار فروش لوازم کامپیوتر در ایران واقع در تهران - چهار راه لیعصر)
این کانفینگ رو به دوستانم نشون دادم کل سخت افزار رو باهم 200 تومن قیمت گذاشتن ! مانیتور و موس کیبرد رو هم باهم 150 تومن ...
--------------
بر فرض مثال اسپیکر های بنده مارک کلاسیک هستن و 1 ملیون قیمت دست دوم اونهاست ! یا موس های رایزر از 300 هزار تومن نو و از 150 هزار تومن دست دوم آنها شروع میشه !
موس کیبورد کلا میشه 50 تومان نو اسپیکر هم microlab هست ازون گرونا نیست . اما عزیز خیلی ارزون گفتید همین را بخواین جمع کنید 1 میلیون به بالاست قیمت بسیار مفت هست فقط 150 تومان پاور خریدم پارسال واسش LED 250 پولشه حالا کیس رو کاری نداریم
-
-
عضو انجمن
قیمتِ مانیتور رو لطف می کنید+تصاویری از مانیتور
پیکسلِ سوخته نداره؟
-
-
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
mha1368
قیمتِ مانیتور رو لطف می کنید+تصاویری از مانیتور
پیکسلِ سوخته نداره؟
خیر کلا 1 سال کار کرده مانیتور همه چیز سالم هیچ مشکلی نداره فقط بخاطره لپ تاپ میخوام بخرم میخوام بفروشم وگرنه اصلا نمیفروختم دستم خالیه
-
-
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
Mr.Pouria
--------------
مطمئنید شما قیمت این کانفیگ رو گفتید؟!!!!!
یعنی کیس ایشون کلا 200 تومان میرزه،بعد مانیتورشم با موس و کیبورد 150؟!!!!!!
-
-
عضو انجمن
چند وقت پیش قیمت سخت افزار های کامپیوتر گرفته بودم خیلی گرون شدن با نوجه به اینکه سیستم تون کار کرده هست شما روی 600 یا 700 حساب کنید بازم بستگی به مشتریش داره
-
تعداد تشکر ها از mahdi-relax به دلیل پست مفید
-
عضو انجمن
پیشنهاد من با توجه به وضع کنونی :
فروش = ضرر ...
-
تعداد تشکر ها ازisn به دلیل پست مفید
-
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
Mr.Pouria
--------------
دوست عزیز خیلی قیمت نجومی دادید یکم جا تخفیف نداره ؟
والا من الان همین رو حاضرم 550 بخرم
هنوزم تو شبـــــــــــــــــــهات اگـــــــــــــــــــــــ ــــه ماهــــــــــــــــــــــ ـــــو داری
مـــــــــــــــن اون ماهــــــــــــــــــــــ ــو دادم بـــــــــــــــــــــــه تــــــــــــــــــــــــ ـو
یـــــــــــــــــــــــا دگاری
-
تعداد تشکر ها ازbabelirani به دلیل پست مفید
-
May 11th, 2015, 12:39
عضو انجمن
قیمت کامپیوتر شما حدودا 550 الی060 هست البته با تخفیف!!
ملاصدرا شیراز
-
تعداد تشکر ها ازGREAT به دلیل پست مفید