-
July 29th, 2010, 23:45
اسکریپت دانلود از یوبیتوب
سلام به همه مهندس های سایت
من یه سری لینک زیاد یوبیتوب دارم ، می خواستم ببینم چطور می شه همه رو با هم گذاشت دانلود با سرعت بالا
رپیدلیچ یه سریش جواب داد ، یه سریش نداد ، یه دونه که جواب داد ، اولش سرعت بالاست ولی یهو می یاره پایین !
اگه دارید از ما دریغ نکنید
-
-
July 29th, 2010 23:45
# ADS
-
July 30th, 2010, 00:23
عضو دائم
پاسخ : اسکریپت دانلود از یوبیتوب
آن که اولش سرعت بالاست و بعد جواب نداد به سرعت سرور برمیگرده.. درضمن خوب از یوتوب دانلودر استفاده کنید!
-
تعداد تشکر ها از delta به دلیل پست مفید
-
July 30th, 2010, 01:17
عضو انجمن
دانلود منيجر idm نصب كنيد به راحتي دانلود كنيد
-
تعداد تشکر ها ازsaeidj به دلیل پست مفید
-
July 30th, 2010, 01:49
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
andishe
سلام به همه مهندس های سایت
من یه سری لینک زیاد یوبیتوب دارم ، می خواستم ببینم چطور می شه همه رو با هم گذاشت دانلود با سرعت بالا
رپیدلیچ یه سریش جواب داد ، یه سریش نداد ، یه دونه که جواب داد ، اولش سرعت بالاست ولی یهو می یاره پایین !
اگه دارید از ما دریغ نکنید
بهترین روش دانلود از یوتوب اسکریپت رپیدلیچ هست چون سروری که این اسکریپت روش نصب میشه از سرعت اینترنت شما 100 درصد بیشتر خواهد بود بنابراین شما با سرعت بالا فیلم ها رو از یوتوب به هاست و بعد با سرعت خوب توسط idm دانلود خواهید کرد . اینکه سرعت رپیدلیچ شما کم هست برمیگرده به سرعت سرور هاستی که رپیدلیچ روش نصب هست .
-
تعداد تشکر ها از parsaserver به دلیل پست مفید
-
July 30th, 2010, 02:55
عضو دائم
[CENTER]فروش ویژه سرور های مجازی با منابع اختصاصی
هدیه ما به شما یک عدد لایسنس دایرکت ادمین و LiteSpeed
-
تعداد تشکر ها از vPsPersia.COM به دلیل پست مفید
-
July 30th, 2010, 16:05
رپید لیچ رو تست کنید می بینید که 40 کیلوبایت بیشتر دانلود نمی ده ، در صورتی که من رپید شیر دارم با 7 مگ دانلود می کنم !
ممنون می شم اگه نسخه ایی از رپید لیچ دارید که سرعت بالا دانلود می کنه و تست کردید رو بزارید
---------- Post added at 03:05 PM ---------- Previous post was at 03:04 PM ----------
در ضمن idm باید 100 تا صحفه رو باز کنم که کاری طولانی هست
-
-
July 31st, 2010, 00:30

نوشته اصلی توسط
saeidj
دانلود منيجر idm نصب كنيد به راحتي دانلود كنيد
منم موافقم!
-