-
عضو جدید
مشورت جهت راه اندازی یک کسب و کار موفق اینترنتی
درود بر تمام عزیزان
دوستان راستش من خیلی سال هست که توی اینترنت فعالیت دارم اما هیچ وقت نتونستم به خوبی ازش درآمد کسب کنم و ...
چند وقتی توی کار گرافیک و ... بودم که اصلاً خوب نبود . بعدش چون تخصصی توی زمینه ستلایت و ... داشتم 1 انجمن زدم و حسابی هم معروف شد و ... اما خوب چون غیز قانونی حساب میشد زیاد نتونستم دوام بیارم و ...
بعد زدم تو خط مجله اینترنتی و قالب اختصاصی با مطالب اختصاصی داشتم و ... اما بازم به دلیل سرمایه دار بودن بیشتر همکارا تو این زمینه و انجام دادن تبلیغات گسترده پاپ آپ و ... تا 1 حدی تونستم پیشرفت کنم و کشیدم کنار
و ار اونجایی که شدیداً به داشتن 1 سایت خیلی خوب از قدیم آرزو داشتم و هیچ جوره نمیتونم بخیال اینترنت بشم و... دوباره تصمیم گرفتم شروع به فعالیت کنم
اینبار میخوام هزینه بیشتری بکنم اما نمیدونم تو چه زمینه ای فعالیت داشته باشم که درآمد خوبی هم داشته باشه و واسه این داستان میخوام تقریباً 15-20 میلیون کنار بزارم
حالا از شما عزیزان که میتونین بهم مشاوره بدید درخواست دارم کمکم کنید و 1 راهی جلوی پای من بزارید
سپاسگذارم
-
تعداد تشکر ها از demonse2 به دلیل پست مفید
-
May 9th, 2015 23:23
# ADS
-
عضو انجمن
پاسخ : مشورت جهت راه اندازی یک کسب و کار موفق اینترنتی
درود
اگر تخصص در زمینه ای دارید بهترین مورد این هست ک سایت در باره تخصصتون بزنید
و یک را موفقیت دیگر ایده جدید هست دنبال ایده باشید
سپاهان سرور | هاست NVMe آلمان ، هاست ایران ، نمایندگی و مستر و آلفا ریسلر پرسرعت آلمان | هاست وردپرس | ثبت دامنه ، طراحی سایت
WhatsAPP : 09037935572
-
-
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
sepahanserver
درود
اگر تخصص در زمینه ای دارید بهترین مورد این هست ک سایت در باره تخصصتون بزنید
و یک را موفقیت دیگر ایده جدید هست دنبال ایده باشید
1 زمانی واقعاً ایده هایی به ذهنم میخورد که الان دارم اون ایده ها پیدا شده اش را توسط دیگران میبینم و واقعاً هم حسرتش را میخورم چون زمانی که من بهش داشتم فکر میکردم به ذهن هیچ کس خطور نکرده بود اما مشکل اصلیم اون موقع این بود که 1-سنم پائین بود و سرمایه نداشتم 2-قدرت ریسک به هیچ عنوان نداشتم
اما حالا که کمی سرمایه برای خودم جمع کردم و قدرت ریسکم بالا رفته انقدر مشکلات زندگی برام بزرگ شده که واقعاً دیگه بهم اجازه نمیده هیچ ایده ای به ذهنم برسه
-
-
با سلام خدمت شما
دوست عزیز اولین و مهمترین پیشنهاد بنده به شما این هست که با این سرمایه شروع نکنید !
دوم اینکه من خودم سایت خیلی داشتم و 8 سالی هست فعالیت دارم سایت مجاز تاحالا نداشتم اما میدونم که خیلی باید خاک بخوره تا بالا بیاد !
و تا چندین ماه شاید هم سال باید از جیب خرج کنید.
متاسفانه انقدر سایت زیاد شده که دیگه جایی برای یک ایده جدید و ... نیست.
اگر در زمینه هاستینگ علم و تخصص دارید با این سرمایه بهترین گزینه هست
در غیر اینصورت با اون سرمایه پیشنهاد میدم برید بیرون خرج کنید مثلا دفتر اجاره یا تو کار چاپ یا ... فعالیت کنید.
اینطوری چند سال دیگه خواستی زن بگیری میگی مغازه دارم دفتر دارم ولی سایت داشته باشی درآمد بالا هم داشته باشی می خوای بگی چی کاره هستم ؟
مدیر سایت ؟
-
تعداد تشکر ها ازmammad_fahion به دلیل پست مفید
-
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
demonse2
درود بر تمام عزیزان
دوستان راستش من خیلی سال هست که توی اینترنت فعالیت دارم اما هیچ وقت نتونستم به خوبی ازش درآمد کسب کنم و ...
چند وقتی توی کار گرافیک و ... بودم که اصلاً خوب نبود . بعدش چون تخصصی توی زمینه ستلایت و ... داشتم 1 انجمن زدم و حسابی هم معروف شد و ... اما خوب چون غیز قانونی حساب میشد زیاد نتونستم دوام بیارم و ...
بعد زدم تو خط مجله اینترنتی و قالب اختصاصی با مطالب اختصاصی داشتم و ... اما بازم به دلیل سرمایه دار بودن بیشتر همکارا تو این زمینه و انجام دادن تبلیغات گسترده پاپ آپ و ... تا 1 حدی تونستم پیشرفت کنم و کشیدم کنار
و ار اونجایی که شدیداً به داشتن 1 سایت خیلی خوب از قدیم آرزو داشتم و هیچ جوره نمیتونم بخیال اینترنت بشم و... دوباره تصمیم گرفتم شروع به فعالیت کنم
اینبار میخوام هزینه بیشتری بکنم اما نمیدونم تو چه زمینه ای فعالیت داشته باشم که درآمد خوبی هم داشته باشه و واسه این داستان میخوام تقریباً 15-20 میلیون کنار بزارم
حالا از شما عزیزان که میتونین بهم مشاوره بدید درخواست دارم کمکم کنید و 1 راهی جلوی پای من بزارید
سپاسگذارم
سلام
سایت موزیک بزنید
سایت فیلم
سایت کتاب
سایت فروشگاهی
اینها درامد خوبیدارند
درآمد میلیونی میخواهید ..... چیز شکن
-
تعداد تشکر ها ازcompany_hosting به دلیل پست مفید
-
اولین و آخرین پیشنهاد قانونی (به جز بحث تخصص فردی)
فروشگاه تو زمینهی خاص
مثال: Janebi.ir
میتونید تو زمینهای مثل "فروشگاه محصولات آرایشی بهداشتی (عطر ادکلن، کاندوم و ...)" فعالیت حرفهای کنید. یا بخش "پوشاک (مردانه زنانه، کفش مانتو تیشرت و ...)"
یا حتی "خرید گروهی" تو یه شهر خاص. فقط هم روی کالا کار کنید. اصلاً سیستم سایت هم یه جوری باشه که اسمی از خرید گروهی توش نباشه. تا سفارش گرفتید جنسُ بفرستید. (مثل goldtag.net)
-
تعداد تشکر ها از1eng.ir به دلیل پست مفید
-
عضو انجمن
اگه دور بازار اینترنت خط بزنید بهتره شما که تاره دنبال چیزی هستید
می تونید با این سرمایه برید یک کار دیگه ای انجام بدید
فروشنده ها و سایت ها خیلی خیلی زیاد شدند
-
-
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
mammad_fahion
با سلام خدمت شما
دوست عزیز اولین و مهمترین پیشنهاد بنده به شما این هست که با این سرمایه شروع نکنید !
دوم اینکه من خودم سایت خیلی داشتم و 8 سالی هست فعالیت دارم سایت مجاز تاحالا نداشتم اما میدونم که خیلی باید خاک بخوره تا بالا بیاد !
و تا چندین ماه شاید هم سال باید از جیب خرج کنید.
متاسفانه انقدر سایت زیاد شده که دیگه جایی برای یک ایده جدید و ... نیست.
اگر در زمینه هاستینگ علم و تخصص دارید با این سرمایه بهترین گزینه هست
در غیر اینصورت با اون سرمایه پیشنهاد میدم برید بیرون خرج کنید مثلا دفتر اجاره یا تو کار چاپ یا ... فعالیت کنید.
اینطوری چند سال دیگه خواستی زن بگیری میگی مغازه دارم دفتر دارم ولی سایت داشته باشی درآمد بالا هم داشته باشی می خوای بگی چی کاره هستم ؟
مدیر سایت ؟

کلش بازی میکنم میتونم بگم نظامی هستم

- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط
company_hosting
سلام
سایت موزیک بزنید
سایت فیلم
سایت کتاب
سایت فروشگاهی
اینها درامد خوبیدارند
درآمد میلیونی میخواهید ..... چیز شکن
والا با موزیک و فیلم خیلی موافقم اما به نظرتون واسه اینکه 1 سایت موزیک و یا فیلم موفق داشته باشم چطوری کار کنم ؟ چه تفاوت هایی میتونم ایجاد کنم تا با بقیه سایت های توی این زمینه تفاوت داشته باشه ؟
- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط
1eng.ir
اولین و آخرین پیشنهاد قانونی (به جز بحث تخصص فردی)
فروشگاه تو زمینهی خاص
مثال: Janebi.ir
میتونید تو زمینهای مثل "فروشگاه محصولات آرایشی بهداشتی (عطر ادکلن، کاندوم و ...)" فعالیت حرفهای کنید. یا بخش "پوشاک (مردانه زنانه، کفش مانتو تیشرت و ...)"
یا حتی "خرید گروهی" تو یه شهر خاص. فقط هم روی کالا کار کنید. اصلاً سیستم سایت هم یه جوری باشه که اسمی از خرید گروهی توش نباشه. تا سفارش گرفتید جنسُ بفرستید. (مثل goldtag.net)
این سایت ها روش کارشون چطوریه ؟ تمام اجناسی که برای فروش قرار دادند خریدن و انبار کردن ؟
1 خورده این سایت های فروشگاهی منو میترسونه چون برای این داستان نیاز به چند تا همکار و 1 محل برای دفتر و ... نیاز داره که اینطوری هزینم خیلی بالا میره و میترسم کم بیارم
- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط
se7en-host
اگه دور بازار اینترنت خط بزنید بهتره شما که تاره دنبال چیزی هستید
می تونید با این سرمایه برید یک کار دیگه ای انجام بدید
فروشنده ها و سایت ها خیلی خیلی زیاد شدند
با این سرمایه توی بازار بیرون چه کاری میشه کرد مگه ؟!!!
-
-
موزیک و فیلم رو بیخیال شو 
یه مارکت درست و حسابی بزن، شب بدون استرس خوابت ببره!
سایت فیلم داشته باشی، هم نگرانی سرور داری، هم نگرانی کپیرایت داری، هم چشت به دره یهو نیان بگیرنت و و و ...
ولی یه مارکت خوب مثل جانبی داشته باشی، هیچ غمی نداری. تنها سختیت خرید و ارسال محصوله!
-
تعداد تشکر ها از 1eng.ir به دلیل پست مفید
-
May 11th, 2015, 00:29
عضو انجمن
دقیقا شرایطِ شما رو داشتم استارتر...
فعالیتِ نت رو شدید آوردم پایین...
زندگیمُ واقعی کردم...نه مجازی...
الانم کم کم می خوام دفتر بزنم
چاپ/فیلمبرداری/عکاسی/آتلیه/طراحی و ....
چون تو خیلی موارد آشناییِ بالایی دارم