-
عضو دائم
پاسخ : کمک..مشتری نمیاد جنسشو ببره!!

نوشته اصلی توسط
007
س مثل اینکه باید توضیح بدم
این حرفایی شما درج کردی از این لحاظ به فروش سی دی و تحویل در محل وبعدش دریافت پول شباهت داره
که در هردوی موارد شما هیچ پولی قبل از انجام کاری که برای فرد کردی پولی دریافت نکردی و خودتو بدردسرانداختی.
مشتری اگر پول داده بود می بایست میامد می گرفت(صددرصد)
مشتری اگر هم کم پول داده بود و قسطی خرید کرده بود می بایست شما یک ضمانت قوی داشتی که الان به اجراش می زاشتی
امیدوارم روشن شده باشین.چیزی من الان درک کردم از نوشتت اینه شما سیستم قدیمی یک بنده خدارو گرفتی به روز کردی با گرفتن
جنس از فروشنده دیگر و بددرسر انداختن خودت(بدهکار کردی خودتو) ولی الان نه بدهی طرف رو میتونی بدی نه خودت هیچی سود کردی و نه .....
به صاحب کیسم زنگ میزنی جواب سربالا میده جون مطمئنن الان پول نداره بهتون بده و ترجیح نمیده بیاد طرفتون
(البته بازم ممکنه من حرفای شما رو بد درک کرده باشم)
ولی صبحتام دقیقا به صحبت های شما راجبه فروش سی دی میخوره که باید فروش نقدی باشه و بعدش ارسال جنس
شماهم اگر الان پولی گرفته بودی یاضمانت پرداخت الان مشکلی نداشتی و این دردسرو نداشتی.(امیدوارم ایندفعه خوب منظورمو رسونده باشم
پست شما که گفتین باید فروش سی دی نقد باشه وقبل از ارسال جنس ولی خودتون بدون گرفتن پول از مشتری سیستمشو اپدیت و بروز کردین!!!
وحالاهم با مشکلات ثانویه روبرو هستین.(چرا همین نظرو راجب فروش قطعه و اپدیت سیستم ندارین؟!
http://www.webhostingtalk.ir/showthr...=1#post1317165
ارادت
برادر من تو فروش بازی یا نرم افزار شما هیچی از طرف به عنوان بیانه ندارید و اگر تحویل در محل بفروشید ممکنه برگشت بخوره و طرف راحت قبول نکنه و ضرر پست بره تو پاچه شما..در این معامله بنده طرف کل سیستمش که حدود 500 هزار تومان هست پیش من گرو هست..یعنی بنده ضرری متحمل نمیشم چون طرف راهی جز امدن و گرفتنش نداره.مگر اینکه از خیر سیستمش بگزره.منتهی مشکل من زمانش هست که طرف نمیاد بگیره وگرنه بالاخره میاد و تحویل میگیره و منم سودش رو میزنم پاش. مطمئن باشید از این به بعد هم برای همچین مسائلی هم پول جنس رو اول میگیرم..منتهی میخوام اینیکی رو اول حلش کنم بعد..اینم یک تجربه دیگر برای من بشه که اول پول رو بگیرم تو همه کارها...به شما هم بازم پیشنهاد میکنم اول تمام پول رو بگیرید تو کارها..
سوال بنده هم برای راه قانونیش بود که اگر سیستمش رو بفروشیم طرف مقصر هست یا من..که با صحبت های دوستان انگار راه قانونی درستی نداره..
-
تعداد تشکر ها از delta به دلیل پست مفید
-
May 7th, 2015 16:40
# ADS
-
قانونا کار شما درست نیست برای فروش کل سیستم
به نظر من اگر مشخصاتش رو دارید شکایت کنید.
-
تعداد تشکر ها از Iman.Mohebi به دلیل پست مفید
-
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
delta
سلام...از دوستانی که همچین مشکلی براشون پیش امده سوال داشتم راجب یک مشکلی که برای ما پیش امده.... یک سیستم نصفه نیمه برای ما اورند حدود 3 ماه پیش بهمون گفتند یکی دو تا قطعه بهش اضافه کنیم تا سیستم بالا بیاد و طرف میاد هزینشو حساب میکنه..ما هم گرفتیم لوازمی خرید کردیم و نصب کردیم و سیستم رو اوکی کردیم..منتظر موندیم بیاد پولشو بده ما هم پول لوازمی که خریدیم رو بدیم به همکارمون....متاسفانه طرف 3 ماهه هر چی بهش زنگ میزنیم میگه کار دارم امروز فردا میام و.... اما نمیاد..ما موندیم و جنس خریداری شده که باید پول همکارمون رو از جیب بدیم.. به نظرتون چیکار باید کنم؟ بردارم سیستم روبفروشم پول همکارمون رو بدم؟ متاسفانه قطعات کامپیوتر چیزی نیست که بخری بعد 2 ماه برش گردونی ان هم باز شده و ضررش میره تو پاچه ما..
الان از نظر قانونی چیکار باید کرد؟ بفروشمش فردا پس فردا دردسر نمیشه؟ از نظر قانونی کسی نمیدونه چیکار کنم؟

به نحوه آدرس شخص را احیا فرمایید. حضوری سیستم و خودتان را ببرید، سیستم را بگذارید کنارش، تا هزینه ار اخذ نکردید یک قدم پس نگردید.
شرکت "
فناوران پویان هزارنویس " به شماره ثبت : 441236 و شناسه ملی : 14003550285 "مسئولیت محدود"
با مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ، سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی و دارای نماد اعتماد الکترونیکی از وزارت صنعت و معدن و تجارت
[پشتیبانی
تیکت] با
واحد پشتیبانی پرتال کاربران هزارنویس به صورت 24 ساعته در 7 روز هفته، شبانه روزی مکاتبه نمایید.
[پشتیبانی
تلفنی] وقت اداری (8 الی 16) : 02188109322 - پشتیبانی در مواقع [
ضروری] : 09125362909 - 09332354071
-
تعداد تشکر ها ازaligoli به دلیل پست مفید
-
عضو جدید
-
-
عضو دائم
برای این موارد باید حداقل 70% مبلغ نهایی از مشتری دریافت بشه. برخی سیستم ها شاید 100 هزار تومان هم نشه فروخت ولی مشتری میاره میگه قطعات 500 هزاری بزارید روش و...
بهتره قانونی پیگیر باشید و طبق نظر قانون انجام بدید.
..::| بیش از یک دهه |::..
-
-
عضو انجمن
رسید دستش داری یا نه؟
مال الان کیس داریم توی دفتر ۱ ساله مونده
ویرایش توسط GOD : May 9th, 2015 در ساعت 13:12

دنیا که به کار ناکسان راضی شد گوساله بمرد و کره خر قاضی شد

-
تعداد تشکر ها از GOD به دلیل پست مفید
-
نظرتون راجع به قالب این سایت چیه ؟ کار خودمه میگن خوب نیس می خواستم نظر شمارم بدونم :D
شبکه اجتماعی ساینا - www.synaa.ir
-
-
عضو جدید
بفروشید سیستم رو اگه برگشت دوباره براش جمع کنید و باقی هزینه رو بگیرید
-
-
May 10th, 2015, 17:24

نوشته اصلی توسط
ashki0076