با سلام دوستان متاسفانه ایپی های ما که از دیتاسنتر گرفتیم در سایت nosolicitado.org بلاک شده و هر کاری میکنم متوجه نمیشم چطوری از بلاک خارج کنمش
از دوستانی که با این سایت اشنایی دارن خواهش میکنم راه نمایی کنم حالا چه با هزینه چه بدون هزینه ممنون میشم
فقط یه صفحه ای داره که ایپی رو میزنی تماما اطلاعات خواسته شده رو پر میکینم فقط میمونه یه دونه که متن زیر رو نوشته

When you sent an email and was rejected a BounceId was issued. Please give this BounceID: (If you do not have it, do not worry since this RBL is being used by a small group of servers, so probably you will not be affected since you are not actually being blocked at all. You will not be able to submit a delist request with no BounceID, check your logs for this number)

حالا موندم اینجا چی بزنم هرچی میزنم که بره مررحله بعد رفع بلاک بشه میگه
BounceID که وارد کردم توی دیتابیسشون نیست
خواهش میکنم هرچه ودرت کمک کنید که خیلی خیلی ضرر کردم
باتشکر

- - - Updated - - -

کسی نیست؟

- - - Updated - - -

سلام به همه دوستان بلاخره خودم فهمیدم اینم اینجا میزارم دوستان دیگه اگه مشکل منو داشتند سریع رفع بلاک کنند
برای خارج کردن بلاک یه کد به نام
BounceID میخواد که این کد رو باید از داخل سایت
http://mxtoolbox.com/blacklists.aspx

باید ایپی خودمون رو بزنیم بعد از اون روی دکمه Detail کلیک میکنیم به یه صفحه دیگری حدایت میشویم در این صفحه
BounceID ایپی شما رو گفته و در داخل سایت فرمش رو پر میکیند میگه توی 5 روز اینده چک میکنن حالا منتظر هسیم که انشااالله ایپی رو از بلاک خارج کنند

با تشکر از همه دوستان
فقط لطفا یه مقدار توی مباحث اموزشی و رفع مشکل کوشا باشید
همش فقط توی بخش فروش فعالیت نیکنید :D