والا من نمیدونم این واژه شکایت چیه همه انداختند دهنشون... هاست میخره 5 هزار تومان طرف میبینه خوب نیست میگه شکایت میکنم...کلا برای هر چیزی مد شده میگن شکایت میکنم!!! خدایی نمیدونم اصلا پاشون به دادگاه باز شده اصلا که همچین حرفی میزنند؟ اصلا محیط دادگاه رو دیدن؟ دردسرهاش و سختی هاشو دیدن؟ فکر میکنند یک برگه پر میکنند میبرند دادگستری بعد خسارت میگیرند خلاص!! فکر میکنند بچه بازی دادگاه!! از خدا میخوام پای هیچ بند و بشری رو به دادگستری باز نکنه...به شخصه درگیر یک کلاه برداری 150 میلیونی شدم که بهم تهمت زده بودند ضربه خوردم که مشکلاتی برام به وجود اورده بود و مجبورم کرد وکیل 10 میلیون تومانی بگیرم برای پرونده بعد چندین ماه از جناب د ز د گذشتم و شکایتم رو پس گرفتم گفتم بزارید به زندگیم برسم... حالا برای چندغاز پول هر کی میرسه تهدید میکنه شکایت میکنم...
داداش از من بهت نصیحت نترس.مدرکتو داشته باش.فقط دیگه جوابشم نده خودش میره پی کارش..هر چی به قول قدیمی ها چوب بزنی بدتر میشه...دیگه حسابی بهش نداری تمام..بیخیالش شو. بزار بره هر کاری میخواد کنه..به خاطر این مسائل کسی شکایت نمیکنه...اگرم خدایی نکرده روزی دیدید اینقدر بیکار هست شکایت کرد یک وکیل بگیر حالشو جا بیار ادئای خسارت کن جای ان 600 چندین برابرش رو باید پیاده بشه..