میزبان داده پرداز - روبینا سرور - (تلفن و راه های ارتباطی - Roobinaserver.ir)
پرووایدر خدمات دیتاسنتری در تهران
از سال 1385 تا کنون
سلام دوباره
بنده سرورم رو در دیتا سنتر جدید مرکز قدس گذاشتم . آپ تایم بودن رو هم توسط UptimeRobot کنترل میکنم .
تو این سرویسی که من الان گرفتم هر ماه تا 300GB چه دانلود چه آپلود رایگانه بعد از اون هر 100GB رو باید 30 هزار تومن بخریم ( البته رقم ها رو دقیق یادم نیست ولی همین حدوده ) . یکی از مزایای این دیتا سنتر اینه که به دلیل اینکه تقریبا دولتی هست پتانسیل خیلی بالایی داره و سرور ها اولین سیستم هایی هستن که در سطح استان اینترنت میگیرن . چون زیر ساخت اینترنت رو میده به مخابرات مخابرات میده به سرور ها و شرکت های خصوصی جهت ارائه سرویس . بعنی یک جورایی مثل باقی دیتاسنتر ها نیست که لینک از مخابرات میگیرن ( انگار سرور سر شاه راه اینترنت نشسته ) . یکی از مزایای خوب دیگش مسئولین خیلی خوبشن که تا جایی که میتونن با آدم همکاری میکنن .
- - - Updated - - -
ببخشید میشه شرایط کولوکیشن و اعداد و ارقامشو برامون توضیح بدید
شما فکر کنم مراکز را قاطی کردید.
الان گفتید که :
"چون زیر ساخت اینترنت رو میده به مخابرات مخابرات میده به سرور ها و شرکت های خصوصی جهت ارائه سرویس"
این یعنی باز هم سرورتون در یک مرکز خصوصی کلو هست. کلوکیشن زیرساخت با مراکز دیگر فرق دارد اسم این کلوکیشن در زیرساخت نیست.
اگر بد متوجه شدم بفرمائید - لینک سایت آن مرکز هم بفرمائید.
باتشکر
میزبان داده پرداز - روبینا سرور - (تلفن و راه های ارتباطی - Roobinaserver.ir)
پرووایدر خدمات دیتاسنتری در تهران
از سال 1385 تا کنون
سلام دوستان
میدونم این تاپیک قدیمی هست. ولی خواستم بدونم می تونید به من کمک کنید و شماره تلفن مستقیمی برای دریافت خدمات از دیتاسنتر مخابرات ( هر کدوم از مراکز ) در تهران به من بدین؟
ممنون
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)