صفحه 2 از 4 نخستنخست 1234 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 11 تا 20 , از مجموع 33

موضوع: شرایط استخدام در گوگل چیست؟

عضو انجمن سیدرضا بازیار آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    3,740
    تشکر تشکر شده 
    1,021
    تشکر شده در
    701 پست

پیش فرض پاسخ : شرایط استخدام در گوگل چیست؟

من هنوز روزمه نساختم
    روزمه شامل چه چیزایی میشه؟
    اگه ممکنه راهنمایی کنید تا از همین الآن شروع کنم به ساختن روزمه
    دوستدار کتاب بلیان

2. # ADS

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    2
    تشکر تشکر شده 
    1
    تشکر شده در
    تشکر شده 1 بار در 1 پست

عزیزم نمیخوام نا امیدت کنم
    گوگل که تو ایران شرکتی شعبه ای هیچی نداره پس باید بری خارج از کشور که اونم بستگی به کشور و قانونش داره که همینجوری هم نیست که بخوای بگی میخوام برم اروپا بگن بفرما (شرایط ویزای شینگن تو اینترنت بخون) یا بگی میخوام برم امریکا فرش قرمز پهن کنن برات
    اروپا بخوای بری قانون کارشون به این شکل هست اولویت با شهروند بعد اتحادیه اروپا بعد جاهای دیگه
    یعنی کسی که بخواد شمارو استخدام کنه باید 3 ماه داخل کشورش اگهی بده اگه کسی پیدا نشد باز 3 ماه داخل اتحادیه روپا اگهی بده باز کسی پیدا نشد اونوقت اگهیشو تو جهان پخش کنه حالا خودت ببین گوگل حاضره برات اینکارارو بکنه؟یا تو کل جهان شرایطی بهتر از تو پیدا نمیشه؟ برای امریکا هم تو اینترنت هست میتونی پیدا کنی
    اگه میخوای بری اونور یا باید بری پناهنده بشی یا از طریق تحصیل بری یا از طریق کار یا تخصص بری حالا خودت تو اینترنت سرچ کن گوگل تو کدوم شرکتا شعبه داره شرایط کدوم کشور خوبه قوانین اون کشور برای ویزا کار و تخصص چجوریه و ...

4. تعداد تشکر ها از D@ni به دلیل پست مفید

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    3
    تشکر تشکر شده 
    282
    تشکر شده در
    174 پست

گوگل جزو معدود شرکت هایی هست که مدرک دانشگاهی جزو واجبات استخدامی شان نیست، اما دانش و تجربه معادل را می بایست داشته باشید، البته معادل مدارک دانشگاه های معتبر خارج از کشور. ضمنا می بایست اقامت کشور محل شغل را نیز داشته باشید که این قسمت کاملا به عهده خود شما خواهد بود و آن ها هیچ کمک و اقدامی در این رابطه به شما نخواهند نمود. زبان خارجی مورد نیاز را نیز می بایست مسلط باشید از هر حیث.
    !GOODBYE FOREVER
    !I HAVE NO WEBSITE

6. تعداد تشکر ها از nexinel به دلیل پست مفید

تشکر تشکر کرده 
    3,740
    تشکر تشکر شده 
    1,021
    تشکر شده در
    701 پست

من زبان انگلیسی رو تا 2 سال آینده فول میشم و تا 6 سال آینده از ایران خارج میشم
    میخوام به صورت قانونی برم آمریکا و اونجا زندگی کنم (هر چند مدت هم بتونم بیام ایران)

حداقل هزینه برای رفتن به آمریکا و گرفتن اقامت چقدره؟ اگه ممکنه یکم در این زمینه راهنمایی کنید تا از همین الآن خودم رو آماده کنم
    دوستدار کتاب بلیان

عضو جدید kamrava آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    93
    تشکر تشکر شده 
    43
    تشکر شده در
    33 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط سیدرضا بازیار نمایش پست ها
    میخوام به صورت قانونی برم آمریکا و اونجا زندگی کنم (هر چند مدت هم بتونم بیام ایران)

حداقل هزینه برای رفتن به آمریکا و گرفتن اقامت چقدره؟ اگه ممکنه یکم در این زمینه راهنمایی کنید تا از همین الآن خودم رو آماده کنم
    برای اینجور سوالات بهتره به انجمن Applyabroad مراجعه کنید.

موفق باشید
    هاست‌بوی | HostBoy | ارائه دهنده خدمات برتر میزبانی وب
    هاست اشتراکی ، سرور ...
    http://hostboy.ir | 09373889007 | Telegram

9. تعداد تشکر ها ازkamrava به دلیل پست مفید

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    3
    تشکر تشکر شده 
    282
    تشکر شده در
    174 پست

در مورد زبان تا تشریف نیارید و چند سال زندگی نکنید فول محسوب نمیشید، قبل از اون فقط سعی کنید مدارک زبان رو با نمرات بالا اخذ کنید.

در مورد مهاجرت و اخذ اقامت هم راه های مختلفی وجود دارد، اما با توجه به ایرانی بود و یکسری مسایل دیگر، روی ویزا های تحصیلی، کار و نامزدی زیاد حساب باز نکنید. بحث ویزای گوناگونی یا به اصطلاح لاتاری هم بستگی به شانس و اقبال شما دارد. تنها روش هایی که در حال حاضر می توانند منجر به اخذ ویزا و مهاجرت و اخذ اقامت دایم شوند، روش های سرمایه گذاری است که از 150 هزار دلار راه هست تا 1 میلیون دلار که البته شرایط هر یک نیز متفاوت خواهد بود. البته بین 20 تا 60 هزار دلار هم هزینه های دولتی و وکیل و ... خواهید داشت.

هزینه زندگی هم تا حد زیادی بستگی به محل اقامت و زندگی شما خواهد داشت، اما بطور مثال کالیفرنیا را بطور متوسط در نظر بگیریم هم اگر تنها هستید و غذای خانگی مصرف می کنید و بیشتر اوقات را با وسایل نقلیه عمومی سفر می کنید، حداقل ماهانه 1200 دلار در نظر بگیرید که شامل اجاره خانه، هزینه اینترنت، موبایل، خورد و خوراک، رفت و آمد، بیمه، مالیات، آب و برق و ... می شود. لازم به ذکر است، با توجه به قانون کالیفرنیا، حداقل دستمزد 9 دلار به ازای هر ساعت می باشد و در مشاغل بسیار ساده هم می توان حداقل 1800 دلار درآمد داشت. البته پیدا کردن کار هم اغلب آسان نیست، بنابراین پیشنهاد می شود حداقل برای یک یا دو سال، هزینه زندگی خود را همراه داشته باشید.
    !GOODBYE FOREVER
    !I HAVE NO WEBSITE

11. تعداد تشکر ها ازnexinel به دلیل پست مفید

تشکر تشکر کرده 
    3,740
    تشکر تشکر شده 
    1,021
    تشکر شده در
    701 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط nexinel نمایش پست ها
    در مورد زبان تا تشریف نیارید و چند سال زندگی نکنید فول محسوب نمیشید، قبل از اون فقط سعی کنید مدارک زبان رو با نمرات بالا اخذ کنید.

در مورد مهاجرت و اخذ اقامت هم راه های مختلفی وجود دارد، اما با توجه به ایرانی بود و یکسری مسایل دیگر، روی ویزا های تحصیلی، کار و نامزدی زیاد حساب باز نکنید. بحث ویزای گوناگونی یا به اصطلاح لاتاری هم بستگی به شانس و اقبال شما دارد. تنها روش هایی که در حال حاضر می توانند منجر به اخذ ویزا و مهاجرت و اخذ اقامت دایم شوند، روش های سرمایه گذاری است که از 150 هزار دلار راه هست تا 1 میلیون دلار که البته شرایط هر یک نیز متفاوت خواهد بود. البته بین 20 تا 60 هزار دلار هم هزینه های دولتی و وکیل و ... خواهید داشت.

هزینه زندگی هم تا حد زیادی بستگی به محل اقامت و زندگی شما خواهد داشت، اما بطور مثال کالیفرنیا را بطور متوسط در نظر بگیریم هم اگر تنها هستید و غذای خانگی مصرف می کنید و بیشتر اوقات را با وسایل نقلیه عمومی سفر می کنید، حداقل ماهانه 1200 دلار در نظر بگیرید که شامل اجاره خانه، هزینه اینترنت، موبایل، خورد و خوراک، رفت و آمد، بیمه، مالیات، آب و برق و ... می شود. لازم به ذکر است، با توجه به قانون کالیفرنیا، حداقل دستمزد 9 دلار به ازای هر ساعت می باشد و در مشاغل بسیار ساده هم می توان حداقل 1800 دلار درآمد داشت. البته پیدا کردن کار هم اغلب آسان نیست، بنابراین پیشنهاد می شود حداقل برای یک یا دو سال، هزینه زندگی خود را همراه داشته باشید.
    در مورد زبان که دارم به شدت میرم کلاس فشرده و خیلی روی صحبت کردن کار میکنیم و مطمپن هستم تا 6 سال آینده حتما فول هستم
    روی بورسیه و... زیاد حساب نمیکنم...
    اما 1 میلیون دلار خیلی هست و نمیتونم اینقدر پول جمع کنم
    الآن خیلی تلاش کنم بتونم 100 میلیون تومان جمع کنم (نمیدونم تا 6 سال آینده اگه زنده باشم بتونم بیشتر جمع کنم یا نه...)
    هدف من از رفتن به آمریکا اینه که بتونم یه زندگی عادی داشته باشم (نه ثروتمند!) که متاسفانه توی ایران...

1 میلیون دلار هزینه چی هست؟ مگه چه هزینه هایی داره؟ میشه هزینه ها رو مثل یه فاکتور بهم بگید؟
    دوستدار کتاب بلیان

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    3
    تشکر تشکر شده 
    282
    تشکر شده در
    174 پست

در مورد زبان که دارم به شدت میرم کلاس فشرده و خیلی روی صحبت کردن کار میکنیم و مطمپن هستم تا 6 سال آینده حتما فول هستم
    روی بورسیه و... زیاد حساب نمیکنم...
    اما 1 میلیون دلار خیلی هست و نمیتونم اینقدر پول جمع کنم
    الآن خیلی تلاش کنم بتونم 100 میلیون تومان جمع کنم (نمیدونم تا 6 سال آینده اگه زنده باشم بتونم بیشتر جمع کنم یا نه...)
    هدف من از رفتن به آمریکا اینه که بتونم یه زندگی عادی داشته باشم (نه ثروتمند!) که متاسفانه توی ایران...

1 میلیون دلار هزینه چی هست؟ مگه چه هزینه هایی داره؟ میشه هزینه ها رو مثل یه فاکتور بهم بگید؟
    برای مهاجرت در شرایط فعلی اگر می خواید سریع و بی دردسر و قطعی انجام بشه، حداقل 150 هزار دلار بعلاوه هزینه های دولتی و وکالت می بایست داشته باشید. در غیر اینصورت چرا به اروپا فکر نمی کنید برای شروع؟! اتفاقا مناسب کسانی هست که فقط دنبال زندگی هستند و نه ثروتمند شدن.
    !GOODBYE FOREVER
    !I HAVE NO WEBSITE

14. تعداد تشکر ها از nexinel به دلیل پست مفید

تشکر تشکر کرده 
    3,740
    تشکر تشکر شده 
    1,021
    تشکر شده در
    701 پست

برای مهاجرت در شرایط فعلی اگر می خواید سریع و بی دردسر و قطعی انجام بشه، حداقل 150 هزار دلار بعلاوه هزینه های دولتی و وکالت می بایست داشته باشید. در غیر اینصورت چرا به اروپا فکر نمی کنید برای شروع؟! اتفاقا مناسب کسانی هست که فقط دنبال زندگی هستند و نه ثروتمند شدن.
    هزینه رفتن به یه کشور اروپایی تقریبا چقدره؟ (بهترین کشور اروپایی از نظر امکانات)
    یه مهندس فناوری اطلاعات در چه کشوری میتونه بیشترین پیشرفت رو داشته باشه و به هدف هاش برسه (منظور از هدف ها همون انجام ایده های بزرگ هست)
    به این دلیل میخوام یه زندگی ساده و خوب داشته باشم که بتونم به هدف هام برسم و میخوام جایی زندگی کنم که امکانات عالی داشته
    دوستدار کتاب بلیان

16. تعداد تشکر ها از سیدرضا بازیار به دلیل پست مفید

عضو انجمن ourweb آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    1,330
    تشکر تشکر شده 
    2,893
    تشکر شده در
    2,003 پست

من 18 ماه آلمان بودم خداروشکر همه چیز خوب پیش رفت تا مادر در ایران فوت شد و من متاسفانه مجبور به بازگشت شدم برای زندگی آلمان رو پیشنهاد میدم
    وب سایت : www.irhosting24.com
    تلگرام : OURWEB@ - تلفن تماس : موبایل : 09999978820

18. تعداد تشکر ها ازourweb به دلیل پست مفید

صفحه 2 از 4 نخستنخست 1234 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)