س مثل اینکه باید توضیح بدم
این حرفایی شما درج کردی از این لحاظ به فروش سی دی و تحویل در محل وبعدش دریافت پول شباهت داره
که در هردوی موارد شما هیچ پولی قبل از انجام کاری که برای فرد کردی پولی دریافت نکردی و خودتو بدردسرانداختی.
مشتری اگر پول داده بود می بایست میامد می گرفت(صددرصد)
مشتری اگر هم کم پول داده بود و قسطی خرید کرده بود می بایست شما یک ضمانت قوی داشتی که الان به اجراش می زاشتی
امیدوارم روشن شده باشین.چیزی من الان درک کردم از نوشتت اینه شما سیستم قدیمی یک بنده خدارو گرفتی به روز کردی با گرفتن
جنس از فروشنده دیگر و بددرسر انداختن خودت(بدهکار کردی خودتو) ولی الان نه بدهی طرف رو میتونی بدی نه خودت هیچی سود کردی و نه .....
به صاحب کیسم زنگ میزنی جواب سربالا میده جون مطمئنن الان پول نداره بهتون بده و ترجیح نمیده بیاد طرفتون
(البته بازم ممکنه من حرفای شما رو بد درک کرده باشم)
ولی صبحتام دقیقا به صحبت های شما راجبه فروش سی دی میخوره که باید فروش نقدی باشه و بعدش ارسال جنس
شماهم اگر الان پولی گرفته بودی یاضمانت پرداخت الان مشکلی نداشتی و این دردسرو نداشتی.(امیدوارم ایندفعه خوب منظورمو رسونده باشم
پست شما که گفتین باید فروش سی دی نقد باشه وقبل از ارسال جنس ولی خودتون بدون گرفتن پول از مشتری سیستمشو اپدیت و بروز کردین!!!
وحالاهم با مشکلات ثانویه روبرو هستین.(چرا همین نظرو راجب فروش قطعه و اپدیت سیستم ندارین؟!
http://www.webhostingtalk.ir/showthr...=1#post1317165
ارادت