نقل قول نوشته اصلی توسط aminrt4 نمایش پست ها
اگه دوست داری اطلاعات محفوظ بمونه سرور مجازی بخر هر وقت هم میخوای انتقال بدی اطلاعات سرور حذف کن چون هیچ جا از سرور مجازی بک اپ نمیگیرن و اطلاعاتتون هیچ وقت بدست نمیارن روی هاست باشی یعنی کل اطلاعات سایتت روی دست اوناس
نقل قول نوشته اصلی توسط wenhost نمایش پست ها
بله
برای محفوظ ماند اطلاعات به قول دوستمون سرور مجازی تهیه کنید
ممنون از پاسختون. بله سرور مجازی خوبه ولی فعلا نیاز بهش ندارم!
نقل قول نوشته اصلی توسط TN Projects نمایش پست ها
با درود و احترام.
این امکان که در زمان حال با یکسری از نرم افزارها دسترسیها رو محدودتر کرد هست و به احتمال بسیار دسترسی دیگری از بین بره در یک بازه خاص، اما اگر یک بکاپ از اطلاعاتتون برای طولانی مدت پیش کسی باشه کافیه یک باگ از برنامه های امنیتی محافظ اطلاعاتتون منتشر بشه و امنیت اطلاعاتتون به نسبت از بین بره.
پیروزباشید.
نقل قول نوشته اصلی توسط tikweb.ir نمایش پست ها
فرمایش دیگر دوستان تایید میشه
اما خب معمولا هاستینگ های معتبر نمیان اعتبار خودشون رو بخاطر چند تا قالب و یا اسکریپت زیر سوال ببرن
ببینید بنده فول بک آپی از هاست تهیه کردم. این بک آپ حجمش زیاده! خودم هم سرور مجازی ندارم که دانلود و ریستور کنم! مجبورم لینکشو به خود هاستینگ بدم تا اونها برام ریستور کنن! میخواستم بدونم که با توجه به اینکه میتونن به این صورت به محتویات بک آپ دسترسی داشته باشن آیا این کار رو بکنم یا نه؟! یعنی می خوام بدونم در حالت کلی هم که وقتی خودشون بک آپ بصورت روزانه و هفتگی تهیه می کنن می تونن به همین صورت دسترسی به محتویات بک اپ داشته باشن یا خیر! چون من یا باید الان لینک دانلود بهشون بدم یا یدونه سرور مجازی ارزون بگیرم و خودم انجام بدم! که اگر در حالتی که خودم لینک بک آپ رو میدم با حالتی که خودشون بصورت منظم بک آپ تهیه می کنن فرقی نداره و در هردوش امکان دسترسی به محتویات توسط اونها هست که خب لینکو بهشون بدم خودشون ریستور کنن دیگه! امیدوارم منظورم رو رسونده باشم!
ممنون