سلام دوست عزیز ...
من متاسفانه تا حالا با برنامه ی viber send کار نکردم ... برای همین نمی دونم اون برنامه چه نکات مثبت و منفی داره ... اما ما 2 برنامه داریم :
viber marketing : این برنامه سرعت ارسال خیلی بالاتری از برنامه های مشابه داره ... بالای 1500 تا در ساعت ارسال می کنه .... قابلیت اسپین داره (مسیج رو به صورت هوشمند در هر ارسال تغییر میده مه در فیلم آموزشی می تونین نحوه کار کردش رو ببینید) و اشکالش اینه عکس ارسال نمی کنه
viber bulk : سرعت ارسال حدود 800 تا 1000 تا در ساعت .... عکس هم ارسال می کنه ..... گرافیک بهتری هم داره ....
هر دو برنامه قابلیت دریافت تعداد زیادی شماره مجازی دارن ( تا 220 تا تست شده)
اگه سوال دیگه ای بود باز در خدمتم عزیز
لینک فیلم وایبر مارکتینگ :
http://viber-marketing.ir/guide/
- - - Updated - - -
سلام دوست عزیز ... من تو این لینک رفتم اما متاسفانه اسم برنامه رو نزده بود
اگه برنامه ی وایبر رایدر هست .... دوست عزیز این برنامه به صورت رایگان نو خیلی از سایت ها گذاشته شده ....
دلیل اینکه اکثر کاربران ازش استفاده نمی کنند این هست که :
در هر بار ارسال نیاز به کالیبره کردن داره
نرم افزار باگ های زیادی داره
سرعت ارسالش پایینه
قابلیت دریافت چندین شماره مجازی رو نداره و با تک شماره کار می کنه
و خیلی وقت ها شده کاربر 3 ساعت با برنامه سر و کله زده اما 1000 تا ارسال هم نتونسته داشته باشه .... اما برنامه های جدید تقریبا کم دردسر هستند و خیلی از باگ ها گرفته شده
و قیمت نرم افزار های ما هم 75 هزار تومان هست دوست عزیز
پ.ن : این توضیحاتی که دادم در رابطه با برنامه ی وایبر رایدر بود که ورژن رایگانش تو نت فراوان پیدا میشه .. اگه برنامه ی دیگه ای هست حرف هام رو پس می گیرم .... چون من با هیچ برنامه ی دیگه ای غیر وایبر رایدر کار نکردم و اطلاعاتی راجع بهشون ندارم و واقعا نکات مثبت و منفی اون برنامه ها رو نمی دونم ...
برنامه ی ما هم تو پست قبلی دوست عزیز توضیحاتی راجع بهش دادم ... اگه دوست داشتید مطالعه کنید
با تشکر