با اجازه استارتر تاپیک و همچنین شرکت اسیا سازان
دوستان اخرین ورژن را می تونید از لینک زیر دانلود کنید
http://licenseha.com/?p=1432
ارائه انلاین لایسنس دایرکت ادمین :: فروش سرور با سی پنل ، کلودلینوکس و CXS رایگان(لایسنس 100 اصل)
شرکت فناوران نیک سپهر زنده رود (شماره ثبت 2239 ) تلفن : 03137765653
بسیار عالی
امید هست که بهتر از قبل بشه !
ولی همیشه یک جایگزین whmcs مورد نیاز بود !
سلام دوست عزیز این نسخه که شما لینک دانلود را قرار دادین مشکلی نداره نصب میشه نال شده هست ؟
بنده یه سوال از دوستانی که در زمینه این سیستم به صورت حرفه ای فعالیت میکنند دارم اینکه من از نسخه 5 نال شده استفاده میکنم و اگر بخوام این نسخه را به نسخه 6 ارتقا بدم به صورت نال نشده آیا مشکلی پیش نمیاد اطلاعات از دست نمیره چون نال شده هست و میخوام به لایسنس دار ارتقا بدم نسخه 6 میگم و یک سوال دیگه اگر خواستم لایسنس دار و اصل این نسخه 6 را داشته باشم چقدر باید هزینه پرداخت کنم ؟
از تمامی دوستان متشکرم
:: گروه فناوری اطلاعات تیک وب | ارائه انواع خدمات وب هاستینگ و کانفیگ سرور و cms | طراحی انواع وب سایت
:: دارنده نماد اعتماد دائم از وزارت صنعت ، معدن و تجارت
خرید و فروش دلار پی پال و پرفک مانی ، صدور ویزا کارت مجازی و نقد کردن درآمد ارزی ، افتتاح حساب پي پال
Call: 09126784204 Telegram: sarvarjafari Site: Payment.af
پیشنهاد بنده این هست تا 1 سال آینده آپدیت نکنید!
99درصد ماژول ها کار نمی کنند!
کلیه توابع whmcs تغییر پیدا کردند!
نصب کردیم برای یک سایت خارجی واقعا پشیمون شدیم.
درود
ایا قالب های که در نسخه های 5 نصب میشد و برای نسخه 5 طراحی شده با نسخه 6 سازگار هست یا خیر باید از ابتدا کدنویسی شود ؟
سپاهان سرور | هاست NVMe آلمان ، هاست ایران ، نمایندگی و مستر و آلفا ریسلر پرسرعت آلمان | هاست وردپرس | ثبت دامنه ، طراحی سایت
WhatsAPP : 09037935572
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)