نقل قول نوشته اصلی توسط amin0181 نمایش پست ها
این الان مربوط به موضوع بود یا حرف بنده برای بک آپ ؟
( منظور از بک آپ برای هاست هست و نه سرور ! که معمولا مسولیتش با ارایه دهنده هست )
در هر صورت از روش ها مختلف قابل جبران و یا پیگری هست به هر حال بهتر تاپیک از بحث اصلی خارج نشه !
هم سرور ؛ هم هاست , در هر دو مورد به صورت کلی خریدار با عضویت قوانین رو می پذیره .
توی اونجایی که نوشته شده باید حتما سرور جدا گانه برای بک آپ گذاشته بشه میتونید یه بندش رو هم پیدا کنید که نوشته باشه مشتری با عضویت قوانین سایت فروشنده یا شرایط رو خونده باشه و بخره
حالا این بستگی به وژدان و سیاست کاری فروشنده داره که چی توی قوانینش بنویسه.

- - - Updated - - -

از استارتر عذر خواهی میکنم و پیشنهاد میکنم از راه قانونی پیش بره اگر psd رو خودتون دارید و طراحی کردید و حتی هزینه هایی هم که به طراح دادید و همچنین خوده طراح رو هم بنویسید اسمشون رو ؛ به دادگاه میرید اول یه فرم و تمبر 3-4 تومنی باطل میکنید ؛ بعد قاضی دستور میده و ارجاع میکنه شما رو با تمام موراد درخواستی به پلیس فتا و از اونجا باید بهشون اثبات کنید و بعدش دادگاه نمیرید و حتی حکم نهایی رو هم همون پلیس فتا میده ؛ یعنی مثلا ادعای خسارت کنید پلیس فتا میگه 5 میلیون تومن خسارت خورده ب شاکی ؛ میفرستن دادگاه و اونجا از متهم هزینه رو میگیرن و بعد به شما میدن .

- - - Updated - - -

الان یه کم فکر کردم دیدم پیشنهادم اتک و دی داس و حمله به سایت مذکور هست :| راه قانونی فقط اتلاف وقته !