-
عضو انجمن
پاسخ : کپی برداری از قالب توسط یک هاستینگ

نوشته اصلی توسط
aminrt4
اشنا ؟! کی گفته اشنا باشه کاری میکنه؟
یک بند قانون در مورد کپی رایت بهم بدین تا از تمام ارگان ها دولتی بابت نقض کپی رایت شکایت کنم

1 بند فقط
بیخیال عزیز تو ایران همسایه خونه همسایه میزنه خالی می کنه حالا اگه بری یه مشت بهش بزنی تورو میندازن زندان جای اون

آقا ***ه بالا سر ما جا داره
بند قانوینو فردا پیدا میکنم براتون ارسال میکنم دیده بودم اینو برای کپی رایت که فتا قوانین گذاشته برای هاستینگ ها حتی برای از دست رفتن دیتا سرور هم جریمه داره و اجبار برای داشتن هارد بک آپ برای هاست ! ( که معمولا رعایت نمیشه )
همسایه همسایه و بزنه به دلیل سرقت بله درسته اول شما بازداشت میشی که چرا زدی و بعد باید ثابت که چی شده
Server IRAN : IDC & ParsOnline - 1Gbps Dedicated Network
USA Dedicated Server : ColoCrossing - Start 50$
Support : DataFarda.com - 01344545496 / 09214252476 Dezhandian - @amin0181
-
-
May 6th, 2015 01:56
# ADS
-
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
jahromweb
شما خودت دیدی بهش عمل بشه !!!؟؟؟؟؟
- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط
amin0181
بند قانوینو فردا پیدا میکنم براتون ارسال میکنم دیده بودم اینو برای کپی رایت که فتا قوانین گذاشته برای هاستینگ ها حتی برای از دست رفتن دیتا سرور هم جریمه داره و اجبار برای داشتن هارد بک آپ برای هاست ! ( که معمولا رعایت نمیشه )
همسایه همسایه و بزنه به دلیل سرقت بله درسته اول شما بازداشت میشی که چرا زدی و بعد باید ثابت که چی شده

هم فتا هم نماد هم انجمن صنفی؛
اولین چیزی که از شاکی میپرسن :
+ قوانین رو تایید کردین ؟
- کدوم قوانین ؟
+ موقع عضویت تیکش رو میزنید که میپذیرید .
- هواسم نبوده بخونم
+ موقع ثبت نام پذیرفتید و مسئولیتی وجود نداره.
-
-
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
mhiizadi
سلام
همکار عزیز چرا تند میشید؟؟!
گفتند یک بند از قوانین پیدا کنید! این قانون ! مگه گفتم اجرا میشه؟گفتم وجود داره!
موفق باشید دوست عزیز
-
-
عضو دائم
ویرایش توسط mhiizadi : May 6th, 2015 در ساعت 02:16
-
تعداد تشکر ها از mhiizadi به دلیل پست مفید
-
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
mhiizadi
- - - Updated - - -
هم فتا هم نماد هم انجمن صنفی؛
اولین چیزی که از شاکی میپرسن :
+ قوانین رو تایید کردین ؟
- کدوم قوانین ؟
+ موقع عضویت تیکش رو میزنید که میپذیرید .
- هواسم نبوده بخونم
+ موقع ثبت نام پذیرفتید و مسئولیتی وجود نداره.
این الان مربوط به موضوع بود یا حرف بنده برای بک آپ ؟
( منظور از بک آپ برای هاست هست و نه سرور ! که معمولا مسولیتش با ارایه دهنده هست )
در هر صورت از روش ها مختلف قابل جبران و یا پیگری هست به هر حال بهتر تاپیک از بحث اصلی خارج نشه !
Server IRAN : IDC & ParsOnline - 1Gbps Dedicated Network
USA Dedicated Server : ColoCrossing - Start 50$
Support : DataFarda.com - 01344545496 / 09214252476 Dezhandian - @amin0181
-
-
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
amin0181
این الان مربوط به موضوع بود یا حرف بنده برای بک آپ ؟
( منظور از بک آپ برای هاست هست و نه سرور ! که معمولا مسولیتش با ارایه دهنده هست )
در هر صورت از روش ها مختلف قابل جبران و یا پیگری هست به هر حال بهتر تاپیک از بحث اصلی خارج نشه !
هم سرور ؛ هم هاست , در هر دو مورد به صورت کلی خریدار با عضویت قوانین رو می پذیره .
توی اونجایی که نوشته شده باید حتما سرور جدا گانه برای بک آپ گذاشته بشه میتونید یه بندش رو هم پیدا کنید که نوشته باشه مشتری با عضویت قوانین سایت فروشنده یا شرایط رو خونده باشه و بخره 
حالا این بستگی به وژدان و سیاست کاری فروشنده داره که چی توی قوانینش بنویسه.
- - - Updated - - -
از استارتر عذر خواهی میکنم و پیشنهاد میکنم از راه قانونی پیش بره اگر psd رو خودتون دارید و طراحی کردید و حتی هزینه هایی هم که به طراح دادید و همچنین خوده طراح رو هم بنویسید اسمشون رو ؛ به دادگاه میرید اول یه فرم و تمبر 3-4 تومنی باطل میکنید ؛ بعد قاضی دستور میده و ارجاع میکنه شما رو با تمام موراد درخواستی به پلیس فتا و از اونجا باید بهشون اثبات کنید و بعدش دادگاه نمیرید و حتی حکم نهایی رو هم همون پلیس فتا میده ؛ یعنی مثلا ادعای خسارت کنید پلیس فتا میگه 5 میلیون تومن خسارت خورده ب شاکی ؛ میفرستن دادگاه و اونجا از متهم هزینه رو میگیرن و بعد به شما میدن .
- - - Updated - - -
الان یه کم فکر کردم دیدم پیشنهادم اتک و دی داس و حمله به سایت مذکور هست :| راه قانونی فقط اتلاف وقته !
-
-

نوشته اصلی توسط
amin0181

قانون گذار مجلس هست نه دکه فتا 
http://rc.majlis.ir/fa/law/show/93997 چیزی ندیدم در مورد کپی رایت
-
تعداد تشکر ها از aminrt4 به دلیل پست مفید
-
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
aminrt4
اشنا ؟! کی گفته اشنا باشه کاری میکنه؟
یک بند قانون در مورد کپی رایت بهم بدین تا از تمام ارگان ها دولتی بابت نقض کپی رایت شکایت کنم

1 بند فقط
بیخیال عزیز تو ایران همسایه خونه همسایه میزنه خالی می کنه حالا اگه بری یه مشت بهش بزنی تورو میندازن زندان جای اون

آقا ***ه بالا سر ما جا داره
بیش از یک بند شد. ببینیم چیکار میکنید!
-
تعداد تشکر ها ازhamid.soltani92 به دلیل پست مفید
-

نوشته اصلی توسط
hamid.soltani92
بیش از یک بند شد. ببینیم چیکار میکنید!
کپی رایت © من هنوز ندیدم ، از سال 91 تا الان لایحه به مجلس دادن هنوز هم بحث ادامه داره و تمومی نمیشه هنوز ایران به عضویت کپی رایت درنیامده که قانون گذاری در این بخش کنه البته نیاز به قانون گذاری نداره به محض عضویت در کپی رایت قوانینی که در همه کشورها اعمال شده باید اجرا کنه فقط نیاز هست مجلس لایحه عضویت تایید کنه
چیزی که شما میخونین برای مولفان کتب هست و کفش تنتاک
نه محصولات مجازی
-
-
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
aminrt4
کپی رایت © من هنوز ندیدم ، از سال 91 تا الان لایحه به مجلس دادن هنوز هم بحث ادامه داره و تمومی نمیشه هنوز ایران به عضویت کپی رایت درنیامده که قانون گذاری در این بخش کنه البته نیاز به قانون گذاری نداره به محض عضویت در کپی رایت قوانینی که در همه کشورها اعمال شده باید اجرا کنه فقط نیاز هست مجلس لایحه عضویت تایید کنه
چیزی که شما میخونین برای مولفان کتب هست و کفش تنتاک

نه محصولات مجازی

قانون حمایت از حقوق پدیدآورندگان نرمافزارهای رایانهای
http://www.irannsr.org/services/nsr_...A7%D9%88%D8%A7
[COLOR=#6F1E09 !important]مرجع صادر کننده: [/COLOR]مجلس شورای اسلامی
http://www.irannsr.org//parameters/i...les/50/GhH.pdf
پیشنهاد میکنم بدون مطالعه اظهار نظر نفرمایید. باعث گمراهی دیگران میشید اینجوری.
موفق باشید.
-
تعداد تشکر ها ازhamid.soltani92 به دلیل پست مفید