-
عضو انجمن
پاسخ : کپی برداری از قالب توسط یک هاستینگ

نوشته اصلی توسط
ali09366
عرض ادبیک هاستینگ از قالب یکی از سایت های ما کپی برداری کرده و سایتشو راه انداخه ( یعنی دقیقا کل قالبو با رنگبندی و همه چیز کپی کرده )هاستینگ مورد نظر نماد داره و شرکت ثبت شده هم هست ، بهشون اخطار دادیم قالب رو حذف نکردند و به نماد هم شکایت کردیم رسیدگی نشد .دلیل این که می خواهیم قالب را عوض کنند این است که باعث شک و شبه درمیان مشتریان شده است که گویا ما همکار هستیم .شما می فرمایید چه کار کنیم ؟
درود
پیگری نشد چون شما خودت طراحی نکردی شما رایگان یا با هزینه قالب و گرفتی ( از کسی که باز خودش طراح نبود و ادیتور بود )
/** * @author RocketTheme http://www.rockettheme.com * @copyright Copyright (C) 2007 - 2015 RocketTheme, LLC */
در این موارد در صورتی که خود طراح اقدام کنه از طریق نماد اعتماد و یا فتا میتونه به جایی برسه و یا درخواست خسارت بکنه
دوستانی که گفتند نمیشه فک کنم با قوانین فتا ( طی اعلامیه که برای هاستینگ ها داده بود و تماس گرفتن ) و نماد اعتماد الکترونیک اشنایی ندارن و قوانین و نخونده اکسپت کردن بره مرحله بعدی
ویرایش توسط amin0181 : May 5th, 2015 در ساعت 17:30
Server IRAN : IDC & ParsOnline - 1Gbps Dedicated Network
USA Dedicated Server : ColoCrossing - Start 50$
Support : DataFarda.com - 01344545496 / 09214252476 Dezhandian - @amin0181
-
تعداد تشکر ها از amin0181 به دلیل پست مفید
-
May 5th, 2015 17:26
# ADS
-
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
amin0181
درود
پیگری نشد چون شما خودت طراحی نکردی شما رایگان یا با هزینه قالب و گرفتی ( از کسی که باز خودش طراح نبود و ادیتور بود )
/** * @author RocketTheme http://www.rockettheme.com * @copyright Copyright (C) 2007 - 2015 RocketTheme, LLC */
در این موارد در صورتی که خود طراح اقدام کنه از طریق نماد اعتماد و یا فتا میتونه به جایی برسه و یا درخواست خسارت بکنه
دوستانی که گفتند نمیشه فک کنم با قوانین فتا ( طی اعلامیه که برای هاستینگ ها داده بود و تماس گرفتن ) و نماد اعتماد الکترونیک اشنایی ندارن و قوانین و نخونده اکسپت کردن بره مرحله بعدی
پس یعنی اگر به پلیس فتا شکایتی در خصوص ***ی قالب فرستاده بشه اونها دقیقا میان قالب رو بررسی میکنن تا ببینن این قالب کار اختصاصیه؟!
-
-
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
kamrava
پس یعنی اگر به پلیس فتا شکایتی در خصوص ***ی قالب فرستاده بشه اونها دقیقا میان قالب رو بررسی میکنن تا ببینن این قالب کار اختصاصیه؟!
در صورتی که بخوان بله امکانش هست که انجام بدن ولی معمولا انجام نمیدن
مگه این که شکایت شده باشه
-
-
عضو جدید
دوست عزیز اگه ریپ شده باشه دیگه کاری از دست شما بر نمی آد و اون شرکت دیر یا زود رایگانش رو منتشر می کنه
پیشنهاد می کنم اول خودتون اینکار رو بکنید
مراجع قانونی هم فایده ای نداره برای این موارد
-
-
-
تعداد تشکر ها از 1eng.ir به دلیل پست مفید
-
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
1eng.ir
ایشون راست میگه
تو ایران خیلی خوب جواب میده در حدی که ممکنه طرف یه چیزیم دستی بده
- البته راه های قاونونی هم جواب میده به شرط کمی اشنایی
-
-
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
amin0181
درود
بزرگوار ، از راهنمایی های شما متشکرم اما بنده عرض کردم از قالب یکی از سایت هامون نه سایتی که در امضاء بنده هست چون این قالب اصلا قابل کپی شدن نیست به این آسونیا .
قالب یکی دیگر از هاستینگ های ما که به دلیل فعالیت حرفه ای نمی تونیم اسمش رو بیاریم ، اما از بیس توسط خودمون نوشته شده و استاتیکه
-
-
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
ali09366
بزرگوار ، از راهنمایی های شما متشکرم اما بنده عرض کردم از قالب یکی از سایت هامون نه سایتی که در امضاء بنده هست چون این قالب اصلا قابل کپی شدن نیست به این آسونیا .
قالب یکی دیگر از هاستینگ های ما که به دلیل فعالیت حرفه ای نمی تونیم اسمش رو بیاریم ، اما از بیس توسط خودمون نوشته شده و استاتیکه
-
چون این قالب اصلا قابل کپی شدن نیست به این آسونیا ; ( هیچ چیز نشدنی نیست )
پوزش فکر کردم همین سایت هست
اما اقدام به شکایت کنید مطمن باشید جواب میده
فتا به شما فرم میده پر میکنید معمولا پیگیر میشن
از طریق نماد هم معمولا اگه ثابت بشه حق با شما هست و اون شخص پاسخ منطقی نده ممکن هست نماد اعتمادشون باطل بشه
البته جدا از همه راه ها اتک زدن خیلی بهتر جواب میده ( همون طور که 1eng گفتن ) به شرطی که قبلا تهدید نکرده باشید کمی با اعتبار اون سایت بازی کنید و یه دیفنس بره رو صفحه اش واسش ضربه بزرگی هست در صورتی که یه قالب برای شما انقدر مهم هست
موفق باشید
-
-
-
-
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
aminrt4
اشنا ؟! کی گفته اشنا باشه کاری میکنه؟
یک بند قانون در مورد کپی رایت بهم بدین تا از تمام ارگان ها دولتی بابت نقض کپی رایت شکایت کنم

1 بند فقط
بیخیال عزیز تو ایران همسایه خونه همسایه میزنه خالی می کنه حالا اگه بری یه مشت بهش بزنی تورو میندازن زندان جای اون

آقا ***ه بالا سر ما جا داره
باسلام
http://rc.majlis.ir/fa/law/show/93997
مطالعه کنید لطفا
-