نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 12

موضوع: خرید و فروش ارزهای پرفکت مانی و وبمانی با قیمت مناسب

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    46
    تشکر تشکر شده 
    30
    تشکر شده در
    28 پست

پیش فرض پاسخ : خرید و فروش ارزهای پرفکت مانی و وبمانی با قیمت مناسب

چرا اینقدر فرافکنی میکنید ؛ کدوم توهین بنده خدا ، وقتی سند هست چرا چیزی میگید که خلافشه
    متن ایمیلها رو اینجا قرار بدم همه ببین چه توهینهایی کردم !!!!!!!!!!!!!!!! حالا خوبه متنهای ایمیل قابل دستکاری نیست وگرنه خدا میدونه ............
    7 یا 8 بار ایمیل دادم و هر چند بار گفتم اقا پیامک نمیاد برام ایمیل کنید بیزحمت و لطفا . این بیزحمت توهینه از نظر شما ؟؟ گزارش پلیس فتا اخرین پیامم بود
    الانم میگم برای بار هزارم که بنده هیچ پیامی دریافت نکردم ؛ نمیدونم سیمکارت هم چه مرگش شده ، لزومی نداشت و نداره اینقد مصر باشم که پیامی نگرفته باشم ؛
    درسته توی سایت قید کردید فقط اس ام اس میشه ولی شما اگه فروشنده درستکار و خوش حسابی بودید با ارسال کد این مشکلو رفع میکردید نه اینکه اینقدر موضوع رو کش بدید و سختش کنید که فقط اس ام اس میشه
    اگه رو ارسال ایمیل اینقد آلرژی دارید حداقل میتونستید یه شماره دیگه ازم درخواست کنید نه اینکه هی بگید طبق تراکنش مخابرات ارسال شده و دیگه هیچ
    شما باید تو کارتون یک درصد حق رو به مشتری بدید نه اینکه بگید فقط خودمون درستیم !!! و حق با ماست
    پس یه درصد احتمال بدید که پیام نیومده باشه وظیفتون بود از راه دیگه ای محصول رو به بنده بدید که ایمیل یا یه شماره دیگه میشه و اینقد هم سخت نبود ارسال یک ایمیل !!!! چون بابتش پول گرفتید
    تهدید و این حرفا نیست ؛ ولی برام ارسال نشه بدجور پیگیر این خرده حساب میشم اگه شده 10 برابرش رو خرج کنم

ادم صد بار بهتون زنگ بزنه ؛ بهتون ایمیل بده و جواب ندید ولی اینجوری و اینجا یه هویی پیداتون میشه خب هنگ میکنه دیگه
    دیگه صحبتی تو این تایپیک ندارم ، هیچ توهینی نکردم و نمیکنم هیچوقت چیزایی که گفتم طبق سند بود!!!!!!! انشالله فتا رسیدگی خواهد کرد
    ویرایش توسط a30redel : May 5th, 2015 در ساعت 13:37

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)