نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 12

موضوع: خرید و فروش ارزهای پرفکت مانی و وبمانی با قیمت مناسب

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    46
    تشکر تشکر شده 
    30
    تشکر شده در
    28 پست

پیش فرض پاسخ : خرید و فروش ارزهای پرفکت مانی و وبمانی با قیمت مناسب

ادرس بنده به شما فکر نکنم ربطی داشته باشه مگه میخوایید اکانت رو بفرستی در خونه که ادرس خونه رو بدم به شما!!!!
    حتما باید یه انتقاد بشنوید که بیایید و جواب بدید ؟؟؟
    اصلا چرا اکانت بنده رو از سایتتون حذف کردید ؟؟
    پدرم در اومد اینقدر بهتون ایمیل زدم و گفتم چیزی دست من نرسیده ، شما اگه ریگی به کفشتون نیست چرا اکانت رو برام ایمیل نکردید یا حداقل توی سایت خودتون تو پنل قرار ندادید ؟؟؟
    چرا همش اصرار دارید که پیامک بشه ؛ مگه یه اکانت سه دلاری چیه که بخوام هی زور بزنم که اقا دستم نرسیده ؛ اصلا مگه چه فرقی میکنه که برام پیامک بشه یا ایمیل ؟؟
    برای شماره شک داری اصلا زنگ بزنید
    به والله دستم نرسیده ؛ شماره هم درسته . من کی گفتم ایرانسل پیامک تبلیغاتی منو بسته . گفتم شاید بسته باشه و این دلیل پیام نیومدن باشه برای همین برام ایمیل کنید ولی حاضر نشدید
    اینو هم بهتون گفتم ولی باز حاضر نشدید که برام بفرستید ؛ درسته تو سایت زدید پیامک میشه ولی خب حالا که مشکل مخابراتی هست و دستم نرسیده چرا حاضر نیستید برام بفرستید به ایمیل یا توی پنل کاربری سایت خودتون . یعنی چون نرسیده شما باید این مشکل رو رفع نکنید . همیشه اینجوری جواب مشتری رو میدید

لطفا جواب قانع کننده بدید نه مثل الان که اصلا متوجه نیستید چی میگید و حرف از تخریب میزنید
    ویرایش توسط a30redel : May 5th, 2015 در ساعت 11:28

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)