نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 81

موضوع: جدیدترین نرم افزارهای تبلیغات در وایبر بدون بلاک شماره + نرم افزار جدید تفکیک شماره ها با سرعت 50x

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو جدید pedrami آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    33
    تشکر تشکر شده 
    65
    تشکر شده در
    52 پست

پیش فرض پاسخ : جدیدترین نرم افزارهای تبلیغات در وایبر بدون بلاک شماره + نرم افزار جدید تفکیک شماره ها با سرعت 50x

نقل قول نوشته اصلی توسط princeserver نمایش پست ها
    سلام من دوست ندارم تو دعوای شما دخالت کنم ولی خوب شما اول از همه اینشون هکر نیستن که شما فکر میکنید برنامه رو هک کردن و کرک کردن قطعا برنامه باگ داشته که روش کد گذاری برنامه عوض شده در هر صورت هر چیزی صورت گرفته باشه حتی اگر هک هم شده باشه شما خوب برند شما اسم شما مشخصه اگر مالک باشید نیازی به این همه تنش نیستش دوست من میدونست ایشون 75 میدن اومد از خود وایبر ادس خرید 150 تومان اون کسی که بخواد کارش درست باشه خودش میدونه و روال زندگی رو پیش میگیره و همیشه و قطعا سایت و برند و شما همیشه پابرجا هستش خیال شما راحت باشه حالا ایشون هم سود کنن مشکلی پیش نمیاد
    به نظرم هر کسی اگر کار خودش انجام بنده حتی اگر برنامه کرک شده باشه نهایت مثلا چقدر سود میکنه 1 میلیون تومان نهایتش هستش ولی اخرش باز برنامه شما روش کد گذاری تغییر میکنه

مثلا همین چند وقت پیش کرک بیرون امدش توسط کشور های همسایه

پس زیاد به دل نگیرید بهتر بود سخت افزاری میکردید این مشکلات به وجود نمیامدش

در هر صورت جفت شما موفق باشید
    سلام خدمت دوستان عزیز

من جواب اون دوستمون رو تو پست قبلی دادم و اصلا قصد جواب دادن به ایشون رو ندارم ... چون حرف هایی که باید زده میشد رو زدیم و دوستان دیگه خودشون می تونن تصمیم بگیرن... و ادامه دادن بحث جز اسپم و خراب کردن تایپیک نقش دیگه ای نداشت ....
    اما شما دوست عزیز چون عکسی که گذاشتید ممکن بود شبهه تو ذهن بعضی از دوستان ایجاد کنه .... خواستم عکس برنامه ی خودمون رو بگذارم و مجددا بگم ما برنامه خودمون رو از ورژن اصلی نویسنده ی برنامه که لینکش رو تو پست های قبلی گذاشتیم کرک کردیم ... و همون طور که در پست قبلی هم گفتم :

فعالیت ما مشخصه .... دوستانی هم که خرید کردن تا جایی که از دستمون برمیومده سعی کردیم شرمندشون نشیم و پشتیبانی لازم رو بدیم ... مطمئنا نرم افزار رو کسایی که از ما خرید کردن، مشاهده کردن که نرم افزار 100% درست کار می کنه ... هیچ گونه کرشی نداره .... اپدیت ما جدیدتر هست .... قیمت ما 50% ارزون تر هست ... و بانک های شماره هم رایگان به خریداران تقدیم شده ....

با این حال فکر کنم ادامه دادن بحث های متفرقه بی نتیجه هست .... و من سعی می کنم به بحث های مرتبط با تایپیک بپردازم ...
    با تشکر
    نرم افزارهای سئو- خرید هاست - سرور مجازی و اختصاصی
    بک لینک گیری و افزایش +G، طراحی حرفه ای سایت، فروش قالب وردپرس

2. تعداد تشکر ها از pedrami به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)