سلام
برای ثبت شرکت مسئولیت محدود چه مراحلی رو باید طی کرد؟ از طریق اینترنت باید ثبت بشه؟
برای کارهای : هاستینگ، طراحی و... چه نو شرکتی باید ثبت بشه؟
خدماتی یا چی.....
- - - Updated - - -
کسی اطلاعاتی نداره یه راهنمایی بکنه/....
سلام
برای ثبت شرکت مسئولیت محدود چه مراحلی رو باید طی کرد؟ از طریق اینترنت باید ثبت بشه؟
برای کارهای : هاستینگ، طراحی و... چه نو شرکتی باید ثبت بشه؟
خدماتی یا چی.....
- - - Updated - - -
کسی اطلاعاتی نداره یه راهنمایی بکنه/....
انجمن سئو فروم (Https://seoforum.ir)؛ تالار پرسش و پاسخ سئو و دیجیتال مارکتینگ ایران
بايد برويد سايت شركت ها يا اينترنتي خودتان رايگان انجام دهيد ( البته كار طولاني و كمي دشوار است و شايد مواردي را ندانيد چگونه بايد پر كنيد )
يا اينكه بدهيد شركت هاي ثبت شركت اقدام كنند كه حداقل ٦٠٠ تومان مي گيرند
در ضمن حداقل ٢ يا ٣ نفر بايد باشند براي ثبت شركت با مسوليت محدود
سلام
فایلی که پیوست کردم مطالعه کنید کاملا توضیح داده شده
Reliable , High-Performance Hosting
Website: EnterServer.ir // telegram: @Developerrr // Email: Parscloudsp [ @ ] gmail.com
آخه یکسری سوال خارج از توضیحات سایت ثبت شرکت ها دارم، که نفری سر در میاره که قبلا ثبت شرکت کرده و ....
کسی وارده من چند تا سوال بپرسم ازش؟
انجمن سئو فروم (Https://seoforum.ir)؛ تالار پرسش و پاسخ سئو و دیجیتال مارکتینگ ایران
توگوگل کمی سرچ کنید همه چی موجود هستش جواب سوالاتتون رو پیدا خواهید کرد.
سرچ کردم و خوندم
خارج از نوشته ها سوالی داشتم..
یک سری سوال هارو که قزوین هاست پاسخ داد.
شما در ابتدای کار هزینه ای ندارید ولی برای پست ، روزنامه ، عدم سوء پیشینه باید پول پرداخت کنید که حدودا همون 100-150 میشه
خیر تک نفر نمیشه ، شما باید 1 نفر مدیرعامل داشته باشید ، 1 نفر رئیس هئت مدیره ، یک نفر عضو علی البدل
البته در مسئولیت محدود مدیرعامل می تواند رئیس هئت مدیره هم باشد ، یا اینکه حتما ذکر کنید مدیر عامل محدودیتی ندارد (در مورد سمت مدیرعامل منظورم هستش)
برای مرحله اول به سایت http://irsherkat.ssaa.ir/Design/Establishment.aspx رجوع می کنید و مراحل را میرید جلو و اساسنامه/شرکتنامه/و... را پر می کنید و منتظر میشوید تا جواب دهند (درصورتی که روز تعطیل نباشد هر 24 ساعت پاسخ میدهند)
درصورتی که همه چیز اوکی بود ، مدارکتون رو ارسال می کنید به آدرس که در آخر خودشون میدهند ( کپی برابر اصل شناسنامه و کارت ملی + گواهی عدم سوء پیشینه و تمامی اوراقی که پر کرده اید (همان اساسنامه و ...) ) و در نهایت بهتون شماره ثبت و کد ملی میدهند و بعد از این باید برید کد اقتصادی بگیرید و در روزنامه ثبت کنید.
تمام.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)