-
July 25th, 2010, 22:48
پاسخ : بحران جدی - فقط مدیران سرور ها

نوشته اصلی توسط
akbari
دوست عزیز هر تعاونی یا اتحادیه برای خود قانونی دارد .
این تعاونی نمی تواند مجازی باشد. با این حرف ها توی تاپیک به جایی هم نمیرسد. دوستانی که موافقند با تعاونی هماهنگ کنند دوستان در شرکت یکی از همکاران جمع شوند و به یک نتیجه ای برسد.
اولین نفر هم خوده بنده پا پیش میزارم برای شرکت در این جلسه و عضو رسمی تعاونی میشوم

(هنوز نه به باره نه به دار من عضو شدم

)
بنده هم موافقم. البته اینجا از شهرهای مختلف کاربر داریم ولی به نظرم یک جلسه تهرانیها (که فکر کنم بیشتر باشن) برگزار کنند، بعدش برای برگزاری وبینار هم هماهنگی بشه همونجا که بچه های استانهای دیگه هم وارد گود بشن.
به شرط اینکه بچه های شهرهای اطراف تهران هم تنبلی نکنن و بیان.
برای میزبانی جلسه هم داوطلب می پذیریم :دی
https://serverbartar.com
TEL: 021-71053438
کد تخفیف 25درصدی دائمی ویژه کاربران انجمن: wht25
دارای نماد اعتماد الکترونیک دو ستاره
-
-
July 25th, 2010 22:48
# ADS
-
July 25th, 2010, 22:53
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
taghikhani
خیر. شرکتهای عضو رو موظف می کنیم یک سری استانداردهارو رعایت کنند و یک عده رو هم به صورت دوره ای از بین خودمون انتخاب می کنیم که به این موارد نظارت کنند.
میشه از مشتری شکایت دریافت کرد ولی نمیشه بهش استناد کرد. چون ممکنه شکایتهای ساختگی برسه یا اصلا مشتری خودش مشکل داشته باشه.
اگر اتحادیه ای یا تعاونی برای این کار راه اندازی شود. ما یک سایت راه اندازی میکنیم و لیست تمامی شرکت های اعضا را وارد می کنیم با تمامی مشخصات.
تمامی اتحادیه ها هم قوانین و شورای حل اختلافی دارند. پس اگر شکایتی شود شورای حل اختلاف موظف هست به موضوع رسیدگی کند
---------- Post added at 10:53 PM ---------- Previous post was at 10:51 PM ----------
برای میزبانی جلسه هم داوطلب می پذیریم :دی
اگر قابل بدونید من هم میتونم در شعبه کرج میزبان این جلسه باشم.
-
-
July 29th, 2010, 17:48
عضو انجمن
عزیز این تاپیک تو ایران جواب نمیده
عزیز باید از اول زمینه سازیش می شد الان دیگه کاریش نمیشه کرد چرا مگه یه بچه 15 تومان نداره یه وی پی اس بگیره باهاش ریسیلر بده
-
-
July 29th, 2010, 19:19
خوشحال شدم که دیدم یک تاپیک تا صفحه 5 رفت
واسه من تا صفحه 2 بیشتر نرفته 
این بحثا فایده نداره. چیزی که مدیریت شده نباشه به جایی نمی رسه.
در کل طرز تفکر ها متفاوته
-
-
July 29th, 2010, 19:22
عضو انجمن
خوب کاری نداره با 10 نفر میشه شروع کرد و یک تعاونی هم ثبت میکنیم. کارای ثبتیش هم با من.
هر کسی خواست بیاد جلو به من ایمیل بزنه info@sainasoft.ir
-
تعداد تشکر ها از akbari به دلیل پست مفید
-
July 29th, 2010, 20:17
منم موافقم درسته که کار خیلی سختیه اما کار نشد نداره
تابته زدن یه تعاونی و ساماندهی این افراد در این سطح وسیع کار خیلی سخیتیه
ولی اگه یه مکانی ایجاد بشه که نام تمامی ارائه دهندگان سرویس های معتبر در اون باشه و یه نطارت کلی روش باشه خیلی عالی میشه اینجوری وقتی خریدار هم میاد اول به اون مکان یه سر میزنه و دیگه از این خرده فروش ها خرید نمیکنه .
البته کل اعضا و ارائه دهندگان باید یه سری استانداردها رو رعایت کنند مثل قیمت و.....
قبل از خرید سرور مجازی حتما
اینجا را بخونید
-
-
July 29th, 2010, 22:03
عضو دائم
عزیز این تاپیک تو ایران جواب نمیده
عزیز باید از اول زمینه سازیش می شد الان دیگه کاریش نمیشه کرد چرا مگه یه بچه 15 تومان نداره یه وی پی اس بگیره باهاش ریسیلر بده
واسه من تا صفحه 2 بیشتر نرفته

این بحثا فایده نداره. چیزی که مدیریت شده نباشه به جایی نمی رسه.
در کل طرز تفکر ها متفاوته
چیه همه رو فاز منفی هستند ؟ اول هر کاری 1000 تا مخالف داره ، شروع می کنی ، از 10 نفر ، 15 نفر . بعد یواش یواش افراد بهش جزب میشن . بعد که شبیه یک قانون شد و خیلی ها ازش تبعید کردند خواه نا خواه جذبش می شند و .....
[CENTER]فروش ویژه سرور های مجازی با منابع اختصاصی
هدیه ما به شما یک عدد لایسنس دایرکت ادمین و LiteSpeed
-
-
July 29th, 2010, 22:06
دوستان اینطوری همش میشه حرف.
من مسوولیت هماهنگی جلسه اول رو قبول میکنم.
لطفا همه دوستانی که قصد مشارکت دارند مشخصاتشون (اسم و سایت و ایمیل و تلفن) به ایمیل pershe.com@gmail.com ارسال کنن. من با هماهنگی دوستان یک محل و زمان رو مشخص میکنم و به همه اطلاع میدم.
اگر موافقید ارسال کنید و به بقیه دوستانی هم که میدونید موافقن اطلاع بدید.
https://serverbartar.com
TEL: 021-71053438
کد تخفیف 25درصدی دائمی ویژه کاربران انجمن: wht25
دارای نماد اعتماد الکترونیک دو ستاره
-
-
July 29th, 2010, 22:10
عضو انجمن
عزیز حرفت درسته ولی عزیز گفتم که یه بچه 15 ساله 15 یا 20 تومان نداره یه وی پی اس بگیره
الان که وی پی اس یه سایت دیدم قیمتش این هست
فضای اختصاصی هارد دیسک : 10 گیگابایت
میزان رم اختصاصی : 512 مگابایت
پهنای باند مصرفی ماهیانه : نامحدود
هزینه ماهیانه : 10,000 تومان
چطوره قیمتش عزیز دیدی جای بحث داره به نظر من کیفیتش هم خوبه این وی پی اس ها چون دوستان گرفته بودن
-
-
July 29th, 2010, 22:31
عضو دائم
چند ساله که تعدادی از شرکت های بزرگ هاستینگ ایران نتونستند یه اتحادیه صنفی معتبر و متنفذ راه اندازی کنند و آخرش دست به دامن انجمن صنفی رایانه ای کشور شدند که حیطه کاریشون هیچ ربطی به هاستینگ نداره ! و بعید هم میدونم که به نتیجه برسند چون مشاغل اینترنتی رو خیلی سخت میشه کنترل کرد، نانوایی و رستوران نیست که بازرس بره هر روز بازرسی محلی بکنه و به قول دوستان یه بچه 14 ساله هم میتونه هاستینگ بزنه !
شرکت هاستینگ ایفاکو
سایت رسمی : IFACO.NET
هاستینگی تخصصی و مطمئن برای ایرانیان عزیز
...: كسی كه ارزش خود را بشناسد، خويشتن را با امور فناپذير خوار نمیسازد :...
-
تعداد تشکر ها ازIFACO.Net به دلیل پست مفید