ممکنه 100 گیگ هم آپلود کنید همین قیمت بمونه مصرف رم و پهنای باند مهم تر هست تا هارد
هزینه بک آپ میشه 10 هزار تومان
ممکنه 100 گیگ هم آپلود کنید همین قیمت بمونه مصرف رم و پهنای باند مهم تر هست تا هارد
هزینه بک آپ میشه 10 هزار تومان
کاملا با آرش عزیز موافقم. منم این سرویس رو با آرش شریک
=========
در مورد پلن مورد نظر شما من اول پست ندادم تا شما خودت همه چی رو بخونی و ببینی که نامحدود نداریم! (من نمیگم! اصلا من هیچ ، 4 تا بزرگ فرم گفتن به شما خواه پند گیر خواه پند نگیر)
به هیچ عنوان هیچ چیزی به نام نامحدود در زمینه ی هاستینگ نداریم.
اگه خوستید یه نگاهی به قیمت های ما بکنید: آی آر هاستینگ .::. هاستینگ | دومین | هاست دانلود | طراحی سایت | نصب رایگان پورتال | نمایندگی هاست و دومین
5 گیگ + 250 گیگ پهنای باند 7 تومن ماهیانه
10 گیگ + 500 گیگ پهنای باند 9 تومن ماهیانه
20 گیگ + 800 گیگ پهنای باند 18 تومن ماهیانه
برای ارتقا پلن هزینه ای دریافت نمیشه.
شما 2000000 گیگ رم هم بکشی() مسئول ساپورت شما ما هستیم حتی اگه شده 1 دونه سرور اختصاصی فقط برای کار شما بگیریم!
هم از هاست و هم از پهنای باندتون هم نهایت استفاده رو میتونی بکنی. (قانون هاست شیر عادی رو میدونم مثلا طرف هاستینگه میگه شما میتونی 5 دقیقه متوالی فقط 30 % از سرور رو بگیری ولی چون در مورد هاست دانلود چنین چیزی ندیدم جایی و فکر نمیکنم عرف باشه من محدودیتی در استفاده ی منابع (برای شما) قرار نمیدم. )
بعدا متوجه میشی که اینم اشتباه هست
فرض کن یکی بیاد یه فایل مثلا mp3 رو بذاره برای دانلود توی چند تا سایت پر بازدید و فرض کن طوری بشه که اون فایل 1000 دانلود در دقیقه داشته باشه (اصلا فکر کن طرف میخواد کل پهنای باند رو توی 1 ساعت تموم کنه)
اون وقته که متوجه میشی اشتباه هست
بنظر من با توجه به مشخصات ، کیفیت ، ساپورت ، آپتایم و قیمت سرور ، باید درصد در بیاری و یه سود بکش روش
مثلا این رو ببینید :
من سروری داشتم که 250 هزار تومن هزینه ماهانه اش بود و 50 هزار تومان هم هزینه بک آپ
این سرور 8 گیگ رم داشت و 1500 گیگ هارد و پردازنده ی 4 هسته ای
حالا یک پلن پیشنهادی :
فضای هارد : 5 گیگابایت
پهنای باند : 100 گیگابایت
دیتابیس : دو عدد
addon domain : دو عدد
حداکثر لود روزانه : 2 درصد (میانگین لود رم و پردازنده در یک روز)
قیمت : 15 هزار تومان / ماهانه
پیشنهاد من : برای همه چیز قانون داشته باشید . برای همه چیز محدودیت بذارید (هرچند زیاد محدود نباشه) . قیمت پایین ندهید .
نتیجه رعایت موارد بالا : کیفیت خوب . سود خوب . رضایت مشتری . مشتری مثل آدم !
این نکات رو من از اول رعایت نکردم (متاسفانه) و بعدا هم دیگه سخت بود این قوانین رو اجرا کنم ، به هر حال ...
هاستینگ رو بوسیدم و گذاشتم کنار ، شما باشید و کسانی که نمیخواهند بفهمند (منظورم مستقیما" به این تاپیک و کسانی که اینجا نظر دادند نیست)
موفق باشید
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)