-
April 28th, 2015, 20:47
عضو انجمن
پاسخ : آموزش کار با vps
بله 100 % سرور مجازی بهتر هست !
اما از نظر هزینه اگر مشکلی نداشته باشید
کنترل پنل هایی مثل دایرکت ادمین و سی پنل میتوانید نصب کنید ( البته نیاز به هزینه لایسنس دارد )
کنترل پنل های رایگان هم موجود هست که خیلی هم بد نیستن
باز به نظر بنده اگر مشکلی ندارید لینوکس نصب بفرمایید که دایرکت ادمین نصب کنید از نظر قدرت و هزینه لایسنس مناسب تر هست !
اما اگر اصرار دارید از ویندوز استفاده کنید میتوانید از plesk/ یا xamp یا wamp که رایگان هستند استفاده کنید برای بالا آوردن سایتتون
-
تعداد تشکر ها از SainaServer به دلیل پست مفید
-
April 28th, 2015 20:47
# ADS
-
April 28th, 2015, 20:54
عضو جدید
ممنون اقا مهدی ، یعنی نمی تونم خودم این چیزارو یاد بگیرم یعنی اموزشی چیزی نیست در این باره ، و اینکه نظرتون در مورد کنترل پنل های رایگان چیه؟؟
- - - Updated - - -
ممنون از دوستانی که راهنمایی میکنن ، آموزشی هست بتونم یاد بگیرم آیا ، دوست دارم خودم ماهیگیری بلد باشم تا این که برام ماهی بگیرن
-
-
April 28th, 2015, 21:18
عضو جدید
درود
دوست عزیز اموزش موجود هست کافیست سرچ کنید
ولی اگر بخواهید هاست لینوکس یا دایرکت ادمین داشته باشید باید سیستم عاملتون تغییر پیدا کنه
و کنترل پنل مورد نظر رو نصب کنید
دارای نماد اعتماد --- Skype:host_net9 TEL:09360011171
تعمیرتخصصی نوت بوک - PC شماره ثبت 11009
-
تعداد تشکر ها از host-net به دلیل پست مفید
-
April 28th, 2015, 22:30

نوشته اصلی توسط
ehsan-
ممنون اقا مهدی ، یعنی نمی تونم خودم این چیزارو یاد بگیرم یعنی اموزشی چیزی نیست در این باره ، و اینکه نظرتون در مورد کنترل پنل های رایگان چیه؟؟
- - - Updated - - -
ممنون از دوستانی که راهنمایی میکنن ، آموزشی هست بتونم یاد بگیرم آیا ، دوست دارم خودم ماهیگیری بلد باشم تا این که برام ماهی بگیرن
دورد
میتوانید از بخش اموزش همین سایت استفاده کنید به نشانی
http://www.webhostingtalk.ir/forumdisplay.php?f=189
موفق باشید
-
تعداد تشکر ها از (parswebhost) به دلیل پست مفید
-
April 28th, 2015, 22:36
شما برای چه کاری میخواید میخواید از رو ویندوز سایت بسازید یا نه با محیط سی پنل اینا باشید؟
به نفعتون هست که centos کنید ویندوزو یا دایرکت ادمین نصب کنید یا سیپنل چون اصلا محیط سیستم 2008 2003 پیشنهاد نمیشه
-
تعداد تشکر ها از kiarash-khatib به دلیل پست مفید
-
April 28th, 2015, 22:46
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
kiarash-khatib
شما برای چه کاری میخواید میخواید از رو ویندوز سایت بسازید یا نه با محیط سی پنل اینا باشید؟
به نفعتون هست که centos کنید ویندوزو یا دایرکت ادمین نصب کنید یا سیپنل چون اصلا محیط سیستم 2008 2003 پیشنهاد نمیشه
بله درسته سیستم عامل centos میتونید استفاده کنید دایرکت ادمین هم ارزون تر هست به نفعتونه
پیشنهاد میدم بدید کسی کانفیگ کنه تا بعدا مشکل امنیتی نداشته باشید
=====
جناب خطیب نمیخواید جواب سوال ما رو بدید؟ ۲ بار پیام خصوصی + تیکت سایت + یاهو + اس ام اس و ...! (لطفا پیام خصوصی رو جواب بدید!)
-
تعداد تشکر ها از jahromweb به دلیل پست مفید