سلام من vps گرفتم کار کردن با اون رو بلد نیستم اقا یکی بیاد به داد ما برسه ، فرصت یک ماهه هاست تموم شد و یکی اینو به ما یاد نداد![]()
سلام من vps گرفتم کار کردن با اون رو بلد نیستم اقا یکی بیاد به داد ما برسه ، فرصت یک ماهه هاست تموم شد و یکی اینو به ما یاد نداد![]()
سیستم عاملتون چی هست ؟
|تبلیغ در کانال های +400 هزار تلگرام
| شماره : 08337279040
|سانی سرور تضمین پشتیبانی و کیفیت / Saniserver.com
ویندوز 2003 و فقط بلدم بهش کانکت شم همین کمک کنید لطفا
برای چه کاری نیازش دارید ؟
|تبلیغ در کانال های +400 هزار تلگرام
| شماره : 08337279040
|سانی سرور تضمین پشتیبانی و کیفیت / Saniserver.com
چه کاری میخواهید انجام بدهید ؟
راستش من فقط با هاست های اشتراکی کار کردم و یه کمی اشنایی با دایرکت ادمین و cpnel دارم حالا یه سرور مجازی گرفتم تا سایت روش بارگزاری کنم ولی اصلا نمی دونم میشه یا نه ، دلو زدم به دریا ولی موندم توش..
ParsConfig:Managed Servers,CacheServer,Server Administration
IRDirectAdmin:Hosting Solutions
M.Tamadon:09172593746
ببینید سایت شما چی هست !؟
سایت دانلود هست ؟
سایت پربازدید هست ؟
فیلم موزیک یا چی هست ؟
چرا به سراغ سرور آمدید ؟
هاست جواب کارِ شما را نمیداد ؟
راستش خیلی بد شنیدم از هاست اشتراکی و اینکه بازدید بره بالا هی میرن رو اعصاب ، ولی همچین بدمم نمیومد یه چیز جدیدی یاد بگیرم ، سایت درسی هست با احتمال بازدید بالا، حالا اگه ممکنه بیشتر راهنمایی کنید خیلی اماتورم![]()
سلام
میتونید بعدا از هاست پربازدید استفاده کنید
اما مسلما سرور مجازی (درصورت کانفیگ صحیح) امنیت و قدرت بهتری(البته درصورت با کیفیت بودن سرور) نسبت به هاست دارد
و خیالتان از بابت مسدود شدن و ... راحت است (مگر این که خلاف قوانین عمل کنید مثلا با ان اقدام به هک و حمله به سایت های دیگر کنید)
پیشنهادم این است که به یک فرد که کانفیگ انجام میدهد تحویل دهید تا یک پنل مانند دایرکت ادمین برایتان نصب کند
البته اگر تمایل به استفاده از ان دارید!
سرور ویندوز برای میزبانی سایت های زبان php زیاد مناسب نیست و بهینه نیست و به مشکل میخورید
موفق باشید
ParsConfig:Managed Servers,CacheServer,Server Administration
IRDirectAdmin:Hosting Solutions
M.Tamadon:09172593746
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)