نقل قول نوشته اصلی توسط ms96 نمایش پست ها
سلام

بنده فروشنده از هر دو دیتاسنتر هستم. و برای من منفعتی نداره از هر کدوم بخوام تعریف خاصی بکنم.

به طور کلی علاقه من به Continuum خیلی بیشتر از Xlhost هست. به همین دلیل سعی کردم چند سرور هم در کانتینوم کولو کنم. در کنار سرورهای کولو خودم سرورهای خود دیتاسنتر رو هم به فروش میرسونم.

شبکه کانتینوم بعد از maintance اخیر خودشون خیلی عالی شده و تمامی مشکلات سابق حل شده و به طور یقین میشه گفت تا چند سال دیگر دان تایم جدی شاهد نخواهیم بود. از طرفی سرور روم xlhost هم خدمات مناسبی میده و جناب سعید خرازی یکی از مهره های قوی این دیتاسنتر محسوب میشند.
ولی دیتاسنتر کانتیوم از نظر ساپورت بسیار بسیار قوی داره کار میکنه و تقریبا حداکثر مدت زمان پاسخگویی 2 ساعت بوده و کارها خیلی فوری انجام میشه. از نظر قیمت نیز کانتینوم مقرون به صرفه تر از xlhost میباشد.

بعضی مواقع وجود سخت افزار و شبکه بهتر و همچنین از همه مهمتر ساپورت بسیار قوی و با دانش فنی خیلی بالا باعث میشه شما به سمت یک شرکتی بیشتر تمایل نشون بدید.من با کانتینوم و انعطافش خیلی بیشتر احساس راحتی در بیزنس میکنم تا xlhost !
سلام میشه لینک سرور مجازی از هر دو دیتاسنتر رو بهم بدید ؟ تو سایتتون گشتم پیداش نکردم

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط M.D.A نمایش پست ها
بله XLHost خوب هست اما بنده پیشنهاد میکنم تنها به نام دیتاسنتر توجه نکنید...
بیشتر باید به نوع سرویس و کیفیت کار سرویس دهنده خودتون توجه کنید تا دیتاسنتر
به این خاطر که دیتاسنتر هرچی هم خوب باشه وقتی سرویس دهنده شما مدیریت خوبی نداشته باشه و یا اورسل داشته باشه
شما از بهترین دیتاسنتر بدترین کیفیت را تجربه خواهید کرد...
و در مورد دیتاسنتر کانتینیوم هم که فرمودید خیلی ها ازش سرور دارن دلیلش در درجه اول ارزان قیمت بودن سرور هاشون هست...

موفق باشید
بله حق با شماست ، شما از چه دیتاسنتر هایی استفاده می کنید ؟ تو سایتتون گشتم پیداش نکردم

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط company_hosting نمایش پست ها
سلام

برای مجازی سازی xlhost پیشنهاد نمیشود

چون انتخاب های بهتری هم هست

کانتینیوم از نظر پرت فوق العاده هست

اما قیمت کمی بالا هست

ویپی اس های مورد نظر بریا چه کاری هستند

ویپ ....ان
ه ک
تور ر ر ر نت

.... ؟