-
April 27th, 2015, 22:58
ادغام دو محصول باهم
با سلام و احترام
دوستان یک موردی الان چند روزه که منو درگیر کرده اونم اینه که چطور میتونم دو محصول رو با هم ادغام کنم؟
نیاز دارم زمانی که مشتری برای مثال اقدام به خرید هاست میکنه یک پکیج ایمیل هم بطور اتوماتیک براش ایجاد بشه .
این در شرایطی کاربرد داره که سرور ایمیل و هاستیگ از هم مجزا هستند .
برای مثال : کاربر سرویس هاستینگ لینوکس و یک نام دامنه رو برای خرید انتخاب میکنه میخوام که پس از خرید , سرویس هاستینگ و دامنه بطور اتوماتیک ایجاد بشه و یک پکیج ایمیل هم برای همون سرویس ایجاد بشه.
ممنون میشم دوستانی که تجربه این کار رو دارند راهنماییم کنم.
-
-
April 27th, 2015 22:58
# ADS
-
April 27th, 2015, 23:52
پاسخ : ادغام دو محصول باهم

نوشته اصلی توسط
mohs3n
با سلام و احترام
دوستان یک موردی الان چند روزه که منو درگیر کرده اونم اینه که چطور میتونم دو محصول رو با هم ادغام کنم؟
نیاز دارم زمانی که مشتری برای مثال اقدام به خرید هاست میکنه یک پکیج ایمیل هم بطور اتوماتیک براش ایجاد بشه .
این در شرایطی کاربرد داره که سرور ایمیل و هاستیگ از هم مجزا هستند .
برای مثال : کاربر سرویس هاستینگ لینوکس و یک نام دامنه رو برای خرید انتخاب میکنه میخوام که پس از خرید , سرویس هاستینگ و دامنه بطور اتوماتیک ایجاد بشه و یک پکیج ایمیل هم برای همون سرویس ایجاد بشه.
ممنون میشم دوستانی که تجربه این کار رو دارند راهنماییم کنم.
دورد
منظورتون از پکیج ایمیل چیست؟
-
تعداد تشکر ها از (parswebhost) به دلیل پست مفید
-
April 28th, 2015, 00:42
۲ تا سرور دارم یکی سرور ایمیل و دیگری هم سرور هاست و تو WHMCS هم این دو تا سرور رو تعریف کردم یکی ایمیل و یکی هم هاست و برای هر سرور هم Product های خودشون رو ساختم مثل پکیج هاست و ایمیل.
حالا نیاز دارم که وقتی مشتری سفارش هاست میده ایمیل هم براش ایجاد بشه.
-
-
April 28th, 2015, 12:06
دورد
فکر کنم این مورد امکان پذیر باشد
چون کاربر که سفارش محصول رو میده و پرداخت رو انجام میده ,بعد از پرداخت اون سرویس اتومات ساخته میشه.
اون کاربر هاست رو سفارش میده و whmcs اقدام به ایجاد اون سرویس میکنه حالا whmcs اقدام به ایجاد سرویس دیگه ای نمیکنه .
این نظر خود بنده بود,بازم از بقیه دوستان بپرسید شاید راهی است بنده خبر ندارم.
موفق باشید
ویرایش توسط (parswebhost) : April 28th, 2015 در ساعت 12:36
-
تعداد تشکر ها از (parswebhost) به دلیل پست مفید
-
عضو انجمن
این ممکن نیست!!
هر محصول فقط جداگانه میتونه مورد سفارش قرار بگیره!!
-
-
مشکل با نوشتن ماژول حل شد.
-