شرکت " فناوران پویان هزارنویس " به شماره ثبت : 441236 و شناسه ملی : 14003550285 "مسئولیت محدود"
با مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ، سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی و دارای نماد اعتماد الکترونیکی از وزارت صنعت و معدن و تجارت
[پشتیبانی تیکت] با واحد پشتیبانی پرتال کاربران هزارنویس به صورت 24 ساعته در 7 روز هفته، شبانه روزی مکاتبه نمایید.
[پشتیبانی تلفنی] وقت اداری (8 الی 16) : 02188109322 - پشتیبانی در مواقع [ضروری] : 09125362909 - 09332354071
بله از تمام نقاط میشه گفت بیشتر از چین ولی به چین ختم نمیشه
من یک هاست نمایندگی از پارس پک گرفتم با منابع تقریبا اختصاصی استفاده میکنم
- - - Updated - - -
سلام لطفا در مورد روش یا نحوه کارتون بیشتر توضیح بدید و چطوری میتونم مزاحمتون بشم؟
- - - Updated - - -
با تشکر از شما بله با ایشون تماس گرفتم منتها فعلا انلاین نیستن
- - - Updated - - -
راستش در این موارد تخصصی ندارم ولی فکر کنم شدید باشه که نت افراز و پارس پک از پسش برنیومدن! یعنی در واقع هیچ کار نکردن!! حمله کننده هم بسیار سمج هست و فقط میخواد حتما از میدان به درمون کنه! تمام روش هارو طی کردم ولی هر بار به یک بن بست رسیدم
بهشان تماس تلفنی یا تیکت بزنید یاهو فعلا نیستند اما حتما ارتباط باهاشون برقرار کنید و بگید از سمت من تماس میگیرید بهتر هست با تشکر .
چشم
حتما حتما این کارو میکنم
یکی از دوستان بهم خصوصی زده متاسفاته چون سابقه فعالیت ندارم نمیتونم جوابشو بدم
ایشون میفرمایند سرور مجازی بگیر و ای پی های مهاجم رو بلاک کن مشکلت حل میشه ایا اساتید همینطوره؟ با گرفتن سرور مجازی مشکلم حل میشه؟
البته باید عرض کنم تعداد ای پی ها مهاجم خیلی زیاده طقریبا میدونم کار کی هم هست!
- - - Updated - - -
بنده عرض کردم در این زمینه هیچ تخصصی ندارم یک کاربر معمولی در زمینه امنیت و شبکه هستم خیر DDOS Protection خریداری نکردم بهشون گفتم هر راهی هست بهم بگید اونا هیچ جوابی ندادن تنها کاری که کردن دست رسی هارو بستن و محدود کردن به ایران
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)