سلام دوست عزیز
تا الان موردی رو مشتریانمون گزارش نکردن از دیکد شدنش. ولی نه تنها در مورد این موضوع، در هیچ چیزی در دنیای نرم افزار تضمین 100% وجود نداره. هر چیزی شدنی هست. اما با چه درجه ای از سختی و احتمال ، این مهم هست
سورس گاردین جزو بهترین انکودر های php دنیاست که از سال 2002 داره فعالیت می کنه و قدمت زیادی داره در زمینه تولید و ارائه این نرم افزارها
بهترین کاری که میشه انجام داد، یه جستجو در اینترنت هست بابت چیزی که ممکن هست باعث نگرانیتون بشه که ببینید واقعا کسانی که مدعی دیکد کردن هستن می تونن این کار رو بکنن یا نه
من خودم به عنوان کسی که سالها با PHP کد می زدم و همچنان هم می زنم، دغدغه مشکل سورس ها رو همیشه داشتم و سالها بررسی کردم این نرم افزارها رو و در نهایت تصمیم گرفتم روی سورس گاردین برم جلو. چون روی بقیه نرم افزارها به راحتی میدیدم که دیکود انجام میشه، اما این موضوع رو روی سورس گاردین ندیدم. حداقل تا الان ...
این نرم افزار فعلا فقط فایل های PHP رو انکود می کنه ، البته می شه این موضوع رو از شرکت اصلی سئوال کنم و خدمتتون اعلام کنم. (در صورت تمایل لطفا از طریق سایت www.sourceguardian.ir یک پیغام بابت این موضوع ارسال بفرمایید)