دوستان دیگر افر ندهند ممنون تهیه کردم.
با سلام
تحویل فوری انجام میشود .
_سرور مجازی :
موقیعت سرور : آلمان ، کانادا ، هلند ، فرانسه ، آمریکا ، ایرلند . قابل انتخاب در هنگام خرید .
RAM : 1024MB CPU :2Core HDD : 25-40GB BW : 2TB ControlPanel : Solusvm
29000 - 21750 تومان|سفارش دهید
از دیتا سنتر ovh فرانسه در خدمتیم
تست کنید مشکلی نبود پرداخت کنید برای دریافت تست تیکت بزنید
انتقال رایگان است
Fr-1GB RAM
Datacenter: OVH
Ram : 1GB
Cpu: 2core
HDD: 80GB
port: 1gbps
Bw: unlimited
15,000 تومان ماهانه
http://hub.mizbanservers.com/cart.php?gid=47
در صورت نیاز به پشتیبانی تیکت ارسال کنید
کانفیگ فنی و امنیتی سیستم عامل و انواع کنترل پنل های لینوکس cPanel - Directadmin همراه با 8 سال تجربه پذیرفته می شود .
Telegram: @ramezanniay_mehrshad
سلام
از المان و سوييس و امريكا با پورت فوق العاده قوي مي تونم با قيمت خوب تقديمتون كنم از طريق ياهو و سايت با ما در ارتباط باشيد
id:almashosting
site:www.almashosting.com
میخوای براتون سرور رو تهیه کنیم یه سال تست کنین بعد اگ خوشتون اومد پولشو بدین؟؟!!!!!
واقعا ک
این کار شما ی جور توهین هس به همکاران عزیز!
![]()
ايران وي دي اس *-*-*-* داراي نماد اعتماد
Tel : 09366007086 | yahooID1: iranvds | yahooId2: twohost
فروش بسیار ویژه سرور مجازی فرانسه با رم ddr4
والا من شنیدم 1.2روز تست میدند .
اما من فقط گفتم اماده کنند بدند من نیم ساعت تستش کنم سالم بود اون کانفیگی که میخوام مشکلی نداشت پرداخت میکنم در ضمن شما نداری یا کانفیگی که میخوام نمیتونید خرابکارینکنید و بنده هم خریداری کردم حتی نیم ساعت هم تست نکردم 15دقیقه بعد پرداخت کردم دیشب تمام شد رفت با تشکر.
با سلام.
از هلند و آمریکا در خدمتیم..
در صورت تمایل با شرکت ما تماس بگیرید.
با احترام
۱۲ سال سابقه آنلاین مارکتینگ و seo
ایشون گفتن تهیه شده و باز همکارا دارن آفر می دن .
میزبانی هاست لینوکس و ویندوز | نمایندگی دایرکت ادمین ، سی پنل ، پلسک روی سرورهای ایران
ارائه سرور مجازی از ایران با پهنای باند نامحدود و لایسنس رایگان دایرکت ادمین ، سی پنل ، پلسک
حداقل پلن از فرانسه به شرح ذیل است :
Ovh-FR-6 - Ram : 4096 MB - HDD : 500 GB
CPU : Intel Xeon E5-1620v2 2 Core 4000 Mhtz | Bandwidth : Unlimited | Port : 1 Gbit/s with 500 Mbit/s guaranteed | IP : 1 | OS : Custom| Uptime : 99.99%
ماهانه 100,000 هزار تومان
سبد خرید - سرور مجازی فرانسه OVH
اگر از آلمان نیاز داشتید با رم 1 قابل ارایه است.
به دلیل تهیه استارتر ویرایش شد.
شرکت " فناوران پویان هزارنویس " به شماره ثبت : 441236 و شناسه ملی : 14003550285 "مسئولیت محدود"
با مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ، سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی و دارای نماد اعتماد الکترونیکی از وزارت صنعت و معدن و تجارت
[پشتیبانی تیکت] با واحد پشتیبانی پرتال کاربران هزارنویس به صورت 24 ساعته در 7 روز هفته، شبانه روزی مکاتبه نمایید.
[پشتیبانی تلفنی] وقت اداری (8 الی 16) : 02188109322 - پشتیبانی در مواقع [ضروری] : 09125362909 - 09332354071
اقای aligoli من شما را قبل اینکه پست بزنم اینجا یادم بود که از شما بگیرم خلاصه میشناسم مورد تایید هستید اما بخاطره این نگرفتم چون شما قبلا یکبار سوال کردم گفتید بک اپ انتقال نمیدیم به عهده خودتان هست این موضوع منو قانع نمیکنه زیرا من مثله شما کارم سرور اینها نیست بخوام خودم انتقال بدم و همه انتقال میدند رایگان در کل چون گفتید قبلا انتقال نمیدیم نگرفتم وگرنه دوست داشتم ازتون بگیرم اگر حالا نظرتون عوض شده یا انتقال بک اپ انجام میدید بگید که ماه اینده از شما یگیرم با تشکر.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)