csf با ip tables بعضی جاها مشکل داره و باید تنظیمش کنی
برا من که اینطور بود
csf با ip tables بعضی جاها مشکل داره و باید تنظیمش کنی
برا من که اینطور بود
اصلا stop میکنم
مشکلم حل نمیشه
در ضمن اگه قرار باشه به اینباشه الان نباید باشه چون خیلی وقته نصبه و این مشکل نبوده
شما cpanel خودتون رو دوباره اپدیت کنید از توی ssh
/scripts/upcp --force
شاید درست بشه
بعدش هم یه ریبوت بدید
برای پیش رفت در علم آسانسوری وجود ندارد پله ها را باید پیاده رفت /./ همیشه این یادتان باشد که دست بالای دست بسیار است.
يادمان باشد براي يك بار ايستادن صد ها بار افتاده ايم /./ بک آپ مهمترین رمز موفقیت هاستینگ /./ امنیت مطلق نیست.ارتباط مستقیم با من :
Admin -{(@)}- WebHostingTalk . ir
ممنون از همگی
الان تو هاستتراکر مشکلی نداره و تا الان100% آپ تایم بوده
ولی تو
http://siteuptime.ir/
هعمچنان مشکلادامه داره
همه سایت ها و سرویس ها رو دان و آپ میزنه
از برکات خود مانیتوریگ ها هست
دوباره مانیتورش کنید
برای پیش رفت در علم آسانسوری وجود ندارد پله ها را باید پیاده رفت /./ همیشه این یادتان باشد که دست بالای دست بسیار است.
يادمان باشد براي يك بار ايستادن صد ها بار افتاده ايم /./ بک آپ مهمترین رمز موفقیت هاستینگ /./ امنیت مطلق نیست.ارتباط مستقیم با من :
فکر نکنم
چون با اجازه سایت شما رو مانیتور کردم اصلا قطعی گزارش نکرد
شما یه بار دیگه مونیتور کنید دیگه... قرار نیست برا همه خطا بده . بعضی مواقع برا بعضیا قاطی میکنه. برا منم زیاد شده قاطی کرده.
فرض کن امروز مونیتور رو شروع کرده بودم. سه ماه بعد اومدم دیدم 100% هست در حالی که 2 ماهی بود سرور خاموش بود!!!! نیگاه کردم دیدم تاریخ آخرین مونیتور رو زده دیروزیعنی یه روز قبل از اینکه مانیتور شروع بشه !!!
10 بار پاک کردم و تد کردم
تازه سایت خودم و سایتی که باهاش سرور گرفتم فرقی نداره 10 تا سایت که روی سرور خودم هست روگداشتم همین ارور رو میده
هاست نیم هم خودش اتوماتیک عوض میشه
آول از همه یه نگاه به DNS ها بندازید.
بعد با hyperspin چک کنید ببینید که اونم می گه داون هست یا نه؟
اما یه احتمال خیلی خیلی زیاد که هست اینه :
شما به این دقت کن ، ببین وقتی که مونیتورینگ میگه آپاچی داونه لودت از حالت معمول کمتر نشده؟ و بعدش یهو لود نمی ره بالا؟
[SIZE=2][COLOR=DarkGreen][B]شرکت ایده پرداز عصر پارسه ( فضاها ) پیشرو در ارائه خدمات وب
خدمات میزبانی وب
نمایندگی میزبانی وب
سروراختصاصی
میشه ایپی سروری که میگید مشکل داره رو بزارید؟
من مانیتور کنم ببینم مشکل چی هست
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)