سلام
اگر توانایی نوشتن برنامه به زبان bash دارید میتونید یک اسکریپت بنویسید که اگر مثلا در نام پکیج هاست کاربر عبارت ssd باشد و یا پکیج نام خاصی داشته باشد اتوماتیک اول ادرس home را تغییر دهد و سپس یوزر ساخته شود و در اخر ادرس هوم به شکل اول برگردد

یا به صورت حرفه ای تر پس از ساخته شدن کاربر پوشه ی home کاربر تغییر کند به پارتیشن دوم

در این صورت به صورت کاملا اتوماتیک میتوانید هاست روی ۲ هارد بدهید
البته راه های بهتری هم هست ولی کمی سخت هست

مشکل استفاده از home2 :
باید حتما کاربر اطلاع داشته باشید که ادرس به چه صورت است چون در بخش هایی مثل cron دایرکت ادمین بدون توجه به پوشه ی home کاربر به صورت دیفالت ادرس دهی میکند البته شاید با تغییراتی در قالب بتوان مشکل را حل کرد ولی ساده نیست!
ممکن است مشکلات دیگری هم رخ بدهد

درمورد بکاپ گیری قبلا تست کردم مشکلی وجود ندارد بکاپ به صورت سالم گرفته شد

کلا چنبن کار هایی درصورتی که با ساختار دایرکت ادمین و لینوکس اشنا نیستید پیشنهاد نمیشود

- - - Updated - - -

درمورد سی پنل :
اشنایی زیادی با سی پنل ندارم اما میدانم که میتوانید با ابزار change partition که در زمان زدن + کنار اکانت ها در اکانت لیست ،‌ نمایش داده میشود پارتیشن را درصورت داشتن home2 .. تغییر دهید
یعنی روزانه کاربرانی که قرار است روی اس اس دی باشند را به پارتیشن اس اس دی منتقل کنید
شاید راه خیلی بهتری وجود داشته باشد اگر پیدا کردم اطلاع میدهم (گفتم زیاد سی پنل کار نکردم!)

- - - Updated - - -

تاپیک مشابه درمورد سی پنل که راه حلی پیدا نشده: https://forums.cpanel.net/threads/as...ccount.162154/
کامل برابر نیست اما شبیه هست