-
April 23rd, 2015, 20:28
پاسخ : سرور مجازی می خوام با این مشخصات

نوشته اصلی توسط
omidi85
رم 2 یا 3 گیگ
هارد 20 گیگ
سایتم وردپرسی هست
بازدید روزانه 5000 نفر و 20 هزار صفحه و داره افزایش پیدا می کنه
پشتیباننننننننننننننننننن ننننننننننننننننننننننننن نننننیی می خوام خیلی خیلی خوب باشه
برام پشتیبانی مهمتر از قیمته
انتقال با شما باشه
تحویل سریع می خوام
از فرانسه یاشه بهتره
دارای نماد باشین
الان یه سرور مجازی گرفتم سایتم و چند ماه زحمت چند نفر رو هدر دادن سه روزه قطعه و اصلا پاسخ نمیدن
فکر کنم الان بازدید و ....به شدت افت کرده باشه
الان سی پنل هست ولی اگه دایرکت ادمین هم باشه مشکلی نیست
تا یک هفته برگشت وجه داشته باشین
شرکت باشه و فرد با یک تلفن ایرانسل نباشه . خداوکیلی صنف خیلی بدی هستید دلم ازدستتون خونه . البته همه نه یه عده که نام شما رو هم خراب کردن . باور کنین جونمو به لبم رسوندن
حملات دی داس داریم . فایروال داشته باشد و امنیت قوی داشته باشید
دیگه حالا اگه کم کم یادم اومد میگم
سلام جناب ، شرکت ثبت شده هستیم ، نماد داریم و با خیال راحت میتونید خرید کنید.
از OVH فرانسه همراه با آنتی دیداس سخت افزاری pro در خدمتیم که بهترین جواب رو در برابر دیداس میده !
رم 2 گیگابایت همراه با کانفیگ رایگان دایرکت ادمین / سی پنل رو میتونیم ماهانه 30 هزار تومان تقدیم کنیم ،همرار با 100 گیگابایت هارد
شماره تماس بنده : 09336347079 حسینی
شماره تماس همکارم جناب شریعتی : 09109250502
-
-
April 23rd, 2015 20:28
# ADS
-
April 23rd, 2015, 20:33
سروری که مد نظر شماست هم از هتزنر دارا هستیم و هم از رد استیشن از رد استیشن هزینه 40 هزار تومان میباشد از هتزنر هزینه 55 هزار تومان میباشد
هردو هارد SSD میباشد هزینه کانفیگ نیز بر روی هر کدام 10 هزار تومان میباشد و نصب فایر وال قدرتمند CXS , Anti DDOs تا حدی که جلوگیری کنه از حملات دیداس اما همیشگی نیست بالاخره هر چیزی نقاط ضعفی داره
تحویل آنی و از طریق پنل KVm مدیریت میکنید
بازگشت وجه طی 3 روز اول کار میباشد اگر ناراضی باشید
شماره شرکت و شماره همراه بنده زیر امضا هست سایتمون هم اگر براتون نمیاد به دلیل افزایش هارد خاموشه تا ساعتی دیگر بالا خواهد امد
برای ارتباط میتونید در ارتباط باشید
به عنوان شرکت از چندید نفر هستیم یعنی در تهران هستیم اما شرکت رسمی نیستیم که ثبت کرده باشیم فایده برامون نداره در هر صورت در خدمتم
ویرایش توسط kiarash-khatib : April 23rd, 2015 در ساعت 20:37
-
-
April 23rd, 2015, 20:37

نوشته اصلی توسط
dakkeh20
سلام
شما اگر هاست کلود لینوکس بگیرید خیلی بیشتر براتون بصرفه هست تا اینکه سرور شخصی بگیرید .
شما فکر بک آپ اطلاعاتتون رو کردید ؟ از مشکلات و رفع مشکلات کنترل پنل ها خبر دارید ؟
صرفا فقط داشتن منابع ملاک برای تهیه سرور برای سایتتون نیست .
پیشنهاد میکنم بیشتر تحقیق کنید .
از مشکلات خبر ندارم . اطلاعات من هم خیلی خیلی کمه
خوشحال میشم یه کم راهنمایی کنین . و اگه پنلی دارین به من ارائه کنین .
-
-
April 23rd, 2015, 20:39

نوشته اصلی توسط
kiarash-khatib
سروری که مد نظر شماست هم از هتزنر دارا هستیم و هم از رد استیشن از رد استیشن هزینه 40 هزار تومان میباشد از هتزنر هزینه 55 هزار تومان میباشد
هردو هارد SSD میباشد هزینه کانفیگ نیز بر روی هر کدام 10 هزار تومان میباشد و نصب فایر وال قدرتمند CXS , Anti DDOs تا حدی که جلوگیری کنه از حملات دیداس اما همیشگی نیست بالاخره هر چیزی نقاط ضعفی داره
شماره شرکت و شماره همراه بنده زیر امضا هست سایتمون هم اگر براتون نمیاد به دلیل افزایش هارد خاموشه تا ساعتی دیگر بالا خواهد امد
به عنوان شرکت از چندید نفر هستیم یعنی در تهران هستیم اما شرکت رسمی نیستیم که ثبت کرده باشیم فایده برامون نداره در هر صورت در خدمتم
ببخشید این شماره ثبتتون دقیقا کجاست؟
- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط
omidi85
از مشکلات خبر ندارم . اطلاعات من هم خیلی خیلی کمه
خوشحال میشم یه کم راهنمایی کنین . و اگه پنلی دارین به من ارائه کنین .
آقای عزیز اگه هاست کلاد تهیه کنید اکثرا آنتی دیداس ندارن و کسی هم زیر بار دیداس نمیره و بدتر طلبکارم میشن!
یکم بیشتر تحقیق کنید که حتما آنتی دیداس سخت افزاری داشته باشن و تا جایی که من میدونم فقط برند اصلی OVH فایروال سخت افزاری داره
-
تعداد تشکر ها از Mello به دلیل پست مفید
-
April 23rd, 2015, 20:39
طبق گفتمون ثبت شماره شرکت نداریم اما اقدام به گرفتن نماد دو ستاره کردیم یک ستاره بهمون دادن ولی SSl درحال گرفتن نماد دو ستاره ایم و شماره ثبت نداریم تعداد کارکنان از دوستان هستن و یک تیم تشکیل دادیم شماره ثبت شرکت نداریم اما به عنوان تیم رسمی درحال ارائه خدمات از سال 1390 هستیم
-
-
April 23rd, 2015, 20:41

نوشته اصلی توسط
kiarash-khatib
منظورش اینه
ویرایش توسط smhnw : April 23rd, 2015 در ساعت 21:01
-
تعداد تشکر ها از smhnw به دلیل پست مفید
-
April 23rd, 2015, 20:41

نوشته اصلی توسط
kool
تا چه میزان میتونید هزینه کنید؟
حجم دیتابیس سایت حدودا چقدر است؟
در مورد حملات اگه خیلی شدید باشه، نرم افزاری کار زیادی نمیشه کرد باید سرور اختصاصی با فایروال سخت افزاری تهیه بشه.
(سرور مجازی کنونی به دلیل حمله دان شده؟ یا مشکل دیگری؟)
آی پی به دلیل حمله دی داس بسته شد . بعد از تعویض آی پی دیگه پشتیبانی نشد و الان بدلیل دی داس داون نیست دلیلش چیز دیگه هست . راستش اصلا پاسخ نمیده که بفهمم دلیلش چی بوده .
-
-
April 23rd, 2015, 20:42

نوشته اصلی توسط
smhnw
منظورم اینه
شماره تلفن شرکت : 02177930837 - شماره همراه بنده و همکاران : 09373688372 - 09397440400
در خدمتتونم
-
-
April 23rd, 2015, 20:46

نوشته اصلی توسط
Mello
ببخشید این شماره ثبتتون دقیقا کجاست؟
- - - Updated - - -
آقای عزیز اگه هاست کلاد تهیه کنید اکثرا آنتی دیداس ندارن و کسی هم زیر بار دیداس نمیره و بدتر طلبکارم میشن!
یکم بیشتر تحقیق کنید که حتما آنتی دیداس سخت افزاری داشته باشن و تا جایی که من میدونم فقط برند اصلی OVH فایروال سخت افزاری داره
ممنون از اطلاعاتی که دادین . منبعی برای تحقیق ندارم دوست عزیز . اینجا هم همه ضد ونقیض صحبت می کنن معلوم نیست کی راست میگه کی داره دروغ میگه
سرور مجازی از ایران چطوره ؟؟
-
تعداد تشکر ها از omidi85 به دلیل پست مفید
-
April 23rd, 2015, 20:52
عضو انجمن
از ایران سرور گرفتن یکم ریسکه از نظر آپتایم .
بهتره برای گرفتن سرور شخصی عجله نکنید .
اگر میگیرید سرور SSD باشه / دایرکت ادمین با کانفیگ حرفه ای و لایسنس لایف تایم بگیرید (بصرفه تر و کم خرج تره) / 100 گیگ فضای ftp بک آپ داشته باشید که هرشب براتون بک آپ اتوماتیک بگیره که امنیت اطلاعات داشته باشید / در اینترنت چند مطلب در مورد کنترل پنل که میخواید استفاده کنید بخونید تا پیش ضمیمه برای رفع مشکلات خودتون داشته باشید .
شبکه های اجتماعی bartarvs@
سرور اختصاصی, سرور مجازی, میزبانی وب|برتر وی اس
-