-
January 18th, 2015, 16:05
عضو دائم
Vps iran کمتر از 19 هزار تومان-ترافیک نامحدود و لایسنس رایگان
ویرایش توسط RoobinaServer : July 26th, 2015 در ساعت 13:30
پرووایدر خدمات دیتاسنتری در تهران
از سال 1385 تا کنون
-
تعداد تشکر ها ازRoobinaServer به دلیل پست مفید
-
January 18th, 2015 16:05
# ADS
-
March 23rd, 2015, 11:52
پاسخ : Vps iran کمتر از 19 هزار تومان-ترافیک نامحدود و لایسنس رایگان
-
-
April 7th, 2015, 10:15
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
freeacounting
برای سایت شخصی
خب سایت های دانلود اکثرا شخصی هستند و مربوط به ارگان خاص یا دولت نیستند.
با این توضیحاتی که گفتید زیاد از مصرفتون آگاه نیستیم. اگر نیاز به مشاوره در خرید دارید آدرس سایتتون و ... را + میزان حدودی بودجه در سایت تیکت کنید تا بشه دقیقتر بررسی کرد و در صورت امکان آفر عید به شما ارائه گردد.
باتشکر
از سال 1385 تا کنون
-
-
April 7th, 2015, 12:28
عضو جدید
بنده حدود 200 گیگ در ماه ترافیک مصرف دارم، و کارم با 512 مگابایت رم راه میوفته، هارد بالا هم احتیاج ندارم، در حدی که ویندوز روش نصب شه کافیه.
همچین سروری رو با چه مبلغی ارائه می دید؟
-
-
April 7th, 2015, 13:12
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
Farid.Agl
بنده حدود 200 گیگ در ماه ترافیک مصرف دارم، و کارم با 512 مگابایت رم راه میوفته، هارد بالا هم احتیاج ندارم، در حدی که ویندوز روش نصب شه کافیه.
همچین سروری رو با چه مبلغی ارائه می دید؟
شما طبیعتا باید دنبال سرور های 18500 تومانی باشید.
نوع مصرفتون از ویندوز چیست دقیقا ؟ شبکه ها و پکیج ها بر اساس نوع مصرف متفاوت هستند.
باتشکر
از سال 1385 تا کنون
-
-
April 8th, 2015, 01:15
عضو انجمن
سلام دوست گلم
یک پیام هم فرستادم ، اما بعد دیدم ذکر کردید پیام نفرستیم سوالم رو دراینجا مطرح میکنم
۱
تفاوت تبیان و زیرساخت رو میشه توضیح بدین (ازنظر کیفیت و پایداری) (واینکه خودتون کدوم رو پیشنهاد میدین؟)
۲
اصلا ابیوز کپی رایت درکار نیست؟ یا شرایط داره؟
۳
ازنظر سرعت پورت و غیره برای بک آپ گیری و غیره به مشکل برنمیخوریم؟
۴
سوال هدف داری نیست ، صرفا نظر شخصیتون رو میخوام بدونم ، برای دو سه سایت شخصی ، استفاده از سرور مجازی داخلی مزایای و معایبش به کدوم طرف سنگین تره؟
۵
میشه همزمان هم پورت اینترنت و هم اینترانت داشت؟
از توجهتون صمیمانه سپاسگزارم
-
-
April 8th, 2015, 01:27
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
borzeh
سلام دوست گلم
یک پیام هم فرستادم ، اما بعد دیدم ذکر کردید پیام نفرستیم سوالم رو دراینجا مطرح میکنم
۱
تفاوت تبیان و زیرساخت رو میشه توضیح بدین (ازنظر کیفیت و پایداری) (واینکه خودتون کدوم رو پیشنهاد میدین؟)
۲
اصلا ابیوز کپی رایت درکار نیست؟ یا شرایط داره؟
۳
ازنظر سرعت پورت و غیره برای بک آپ گیری و غیره به مشکل برنمیخوریم؟
۴
سوال هدف داری نیست ، صرفا نظر شخصیتون رو میخوام بدونم ، برای دو سه سایت شخصی ، استفاده از سرور مجازی داخلی مزایای و معایبش به کدوم طرف سنگین تره؟
۵
میشه همزمان هم پورت اینترنت و هم اینترانت داشت؟
از توجهتون صمیمانه سپاسگزارم
با سلام و احترام
1. فرق آنچنانی ندارند (برای میزبانی سایت) ولی خب دسترسی فیزیکی در مرکز تبیان توسط روبینا سرور بهتر میباشد.
فرقی ندارد روی هر دو مرکز ذکر شده توسط شما سرویس ارائه میشود و در هر دو مرکز روبینا سرور به عنوان یک پرواویدر زیرساخت اختصاصی شبکه خود را دارد و سرویس های کلوکیشن را نیز در زیرساخت شبکه خود ارائه میکند.
2. خیر به غیر موارد دارای مجوز ایرانی و اثر های قانونی داخل ایران (بهتر هست بازتر توضیح داده نشه به دلیل قوانین انجمن و مشکلات بین المللی احتمالی برای انجمن)
3. در هیچ کدام از مراکز مشکلی نمیباشد طبیعتا اگر مشکلی باشد و تداوم هم داشته باشد روبینا سرور از آن مرکز به هیچ عنوان سرویس نخواهد داد در هر دو مرکز پهنای باند روبینا سرور یکی از itc و دیگری از ipm تهیه میگردد.
4. صحبت باز در این مورد هم در انجمن ممکن هست باعث تشنج و انحراف تاپیک شود (هم از داخل هم خارج کشور به شما امکان ارائه سرویس میباشد پس برای ما سود و ضرری ندارد که سرویس داخلی یا خارجی از ما تهیه نمائید.) به صورت سربسته هرکدام مزایا و معایت خود را دارند خیلی از کاربران داخل کشور و خیلی دیگر خارج کشور میزبانی میشوند و طبیعتا به نفع کسانی که کاربران آنها بیشتر داخل کشور هست سرویس های داخل ایران میباشد.
5. تمام پهنای باند روبینا سرور در تهران بر بستر اینترانت میباشد و سرویس های اینترنت ما همان اینترانت هستند که دسترسی اینترنت نیز دارند.(یعنی هر دو شبکه دسترسی دارند چه شبکه ملی چه شبکه بین المللی)
ارادتمند
باتشکر
ویرایش توسط RoobinaServer : April 8th, 2015 در ساعت 01:31
از سال 1385 تا کنون
-
تعداد تشکر ها ازRoobinaServer به دلیل پست مفید
-
April 14th, 2015, 15:50
عضو انجمن
حیفم آمد اینجا ننویسم
دوستانی که قصد تهیه دارن - شک نکنن
روزای اول مشکلاتی بود - ولی۹۰٪ مشکلاتی که تو چندروز اول داشتم تقصیر از خودم بوده و حقیقتا انقدر پیگیری از طرف مدیریت محترم روبیناسرور جناب آقای عسگریه انجام شد که به شخصه شرمندشون شدم
باید بگم برای اولین بار ارائه کیفیت و پشتیبانی خوب رو در یک شرکت ایرانی تجربه کردم
در یک جمله به جد و واقع - با رضایت ترین خرید مربوط به حوزه وب رو از روبینا سرور داشتم
با آرزوی موفقیت و سلامتی برای عوامل این مجموعه
----
مدیران عزیز انجمن - ممکنه پست من از نظرتون اسپم به حساب بیاد - ولی به واقع خودتون رو جای من میذاشتید حتما چنین پستی رو درج میکردید - پوزش در هر حال

9303320300
-
تعداد تشکر ها ازborzeh به دلیل پست مفید
-
April 17th, 2015, 14:21
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
borzeh
حیفم آمد اینجا ننویسم
دوستانی که قصد تهیه دارن - شک نکنن
روزای اول مشکلاتی بود - ولی۹۰٪ مشکلاتی که تو چندروز اول داشتم تقصیر از خودم بوده و حقیقتا انقدر پیگیری از طرف مدیریت محترم روبیناسرور جناب آقای عسگریه انجام شد که به شخصه شرمندشون شدم
باید بگم برای اولین بار ارائه کیفیت و پشتیبانی خوب رو در یک شرکت ایرانی تجربه کردم
در یک جمله به جد و واقع - با رضایت ترین خرید مربوط به حوزه وب رو از روبینا سرور داشتم
با آرزوی موفقیت و سلامتی برای عوامل این مجموعه
----
مدیران عزیز انجمن - ممکنه پست من از نظرتون اسپم به حساب بیاد - ولی به واقع خودتون رو جای من میذاشتید حتما چنین پستی رو درج میکردید - پوزش در هر حال
خواهش میکنم وظیفه میباشد. البته کردار و نگرش خود مشترک هم مهم میباشد و پاسخ خوبی با خوبی هست.
باتشکر
از سال 1385 تا کنون
-
تعداد تشکر ها از RoobinaServer به دلیل پست مفید
-
April 22nd, 2015, 11:44
سلام
یک سایت داریم که 5000 بازدید کننده روزانه (آی پی) و حدود 20 هزار بازدید صفحه داریم
اخیرا حمله دی داس بهمون شده و سایت رو ساس پند کردند (گفتند ابیوز )
یه سرور مجازی گرفتیم که اون هم واقعا با عدم پشتیبانی مواجه شدیم . الان 2 روزه سایت قطعه و نه جواب تلفن میدن و نه جواب یاهو ای دی و ...
می خواستم شما راهنمایی کنین چه سروری برای ما مناسب هست
سایتمون وردپرسی هست ولی مصرف منابع در حالت عادی زیاد نیست من چک می کردم سی پی یو در زمان انلاین 100 نفر ، یک درصد بود و رم هم ، 300 مگ مصرف داشتیم
شما چه سروری دارین که به درد ما بخوره
در مقابل حملات شدید دی داس آیا سرور های شما ایمن هستند ؟
ممنون می شم راهنمایی بکنین
با تشکر
-
-
April 22nd, 2015, 14:29
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
omidi85
سلام
یک سایت داریم که 5000 بازدید کننده روزانه (آی پی) و حدود 20 هزار بازدید صفحه داریم
اخیرا حمله دی داس بهمون شده و سایت رو ساس پند کردند (گفتند ابیوز )
یه سرور مجازی گرفتیم که اون هم واقعا با عدم پشتیبانی مواجه شدیم . الان 2 روزه سایت قطعه و نه جواب تلفن میدن و نه جواب یاهو ای دی و ...
می خواستم شما راهنمایی کنین چه سروری برای ما مناسب هست
سایتمون وردپرسی هست ولی مصرف منابع در حالت عادی زیاد نیست من چک می کردم سی پی یو در زمان انلاین 100 نفر ، یک درصد بود و رم هم ، 300 مگ مصرف داشتیم
شما چه سروری دارین که به درد ما بخوره
در مقابل حملات شدید دی داس آیا سرور های شما ایمن هستند ؟
ممنون می شم راهنمایی بکنین
با تشکر
با سلام و احترام
مشکلی نیست ولی باید بیشتر بررسی شود در سایت تیکت بزنید و آدرس سایت خود را نیز ارسال فرمائید.
باتشکر
از سال 1385 تا کنون
-