نمایش نتایج: از شماره 1 تا 9 , از مجموع 9

موضوع: بالا نیامدن سایتها پس از نصب و کانفیگ nginx (فوری کمک کنید با پرداخت هزینه)

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو دائم nginxweb آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    148
    تشکر تشکر شده 
    4,236
    تشکر شده در
    2,247 پست

پیش فرض پاسخ : بالا نیامدن سایتها پس از نصب و کانفیگ nginx (فوری کمک کنید با پرداخت هزینه)

درود بر دوستان و همکاران عزیز که همیشه پشتیبان ما بوده اند

متاسفانه امروز از صبح بدلیل مشکل روتر مخابرات تا 10 شب دسترسی ما به اینترنت قطع بود و نتوانستیم درخواست ها را پیگیری کنید

این دوست عزیز هم که به ما در کمال بی انصافی توهین میفرمایند توجه کنند همانطوری که در سایت درج شده و همینطور موقع سفار شما نیز با زدن تیک قوانین ما را میپذیرید در قوانین بیان شده که:

کلیه کانفیگ ها فقط تا 72 ساعت پس از کانفیگ دارای ساپورت فنی کارشناسان ما در صورت مشکل میباشند و پس از تایم مذکور هر گونه خدمات مشمول پرداخت هزینه خواهد بود.

سرور شما 15 میلادی تحویل داده شده و امروز 21 میلادی هستش که میشه 6 روز در صورتیکه تایم پشتیانی ما 3 روز هستش که با این وجود تا روز گذشته نیز مشکلات شما را خدمتتون بررسی و پاسخ دادیم.. پس این ما هستیم که طلبکار شما هستیم نه شما که براحتی بخودتون اجازه میدید به بقیه بی احترامی کنید و کار بقیه را زیر سوال ببرید

موفق باشید
    :: کارشناس فنی هاستینگ و مدیریت سرور
    :: کانفیگ حرفه ای سرور مجازی و اختصاصی و رفع اشکال سرور از سال 1388
    :: وب سایت : www.nginxweb.ir | تلفن شرکت: 02191300834

2. تعداد تشکر ها ازnginxweb به دلیل پست مفید

عضو جدید hnikdel آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    56
    تشکر تشکر شده 
    98
    تشکر شده در
    76 پست

پیش فرض پاسخ : بالا نیامدن سایتها پس از نصب و کانفیگ nginx (فوری کمک کنید با پرداخت هزینه)

نقل قول نوشته اصلی توسط nginxweb نمایش پست ها
    درود بر دوستان و همکاران عزیز که همیشه پشتیبان ما بوده اند

متاسفانه امروز از صبح بدلیل مشکل روتر مخابرات تا 10 شب دسترسی ما به اینترنت قطع بود و نتوانستیم درخواست ها را پیگیری کنید

این دوست عزیز هم که به ما در کمال بی انصافی توهین میفرمایند توجه کنند همانطوری که در سایت درج شده و همینطور موقع سفار شما نیز با زدن تیک قوانین ما را میپذیرید در قوانین بیان شده که:

کلیه کانفیگ ها فقط تا 72 ساعت پس از کانفیگ دارای ساپورت فنی کارشناسان ما در صورت مشکل میباشند و پس از تایم مذکور هر گونه خدمات مشمول پرداخت هزینه خواهد بود.

سرور شما 15 میلادی تحویل داده شده و امروز 21 میلادی هستش که میشه 6 روز در صورتیکه تایم پشتیانی ما 3 روز هستش که با این وجود تا روز گذشته نیز مشکلات شما را خدمتتون بررسی و پاسخ دادیم.. پس این ما هستیم که طلبکار شما هستیم نه شما که براحتی بخودتون اجازه میدید به بقیه بی احترامی کنید و کار بقیه را زیر سوال ببرید

موفق باشید
    مرد حسابی خجالت هم خوب چیزیه!!!!!!
    یعنی اگر من امروز تیکت بزنم شما 2 روز بعد جواب بدی این میشه 72 ساعت درسته؟ آره اگر بخوای اینجور حساب کنی درست میگی.
    - شما که نمیتونی پشتیبانی کنی چرا مردمو سر کار میذاری؟
    - یک هفته است یک بار نشد تماس بگیرم جواب بدید، اونم با موبایلی که خودتون برای پشتیبانی تو سایت گذاشتید. اینترنت نداشتید موبایل که میتونستی جواب بدی.
    - تیکت هم که بعد 24 یا 48 ساعت جواب میدید.
    - مسنجر هم که در هفته گذشته یکبار فقط آنلاین تونستم باهات در ارتباط باشم.

- شما جای من یک هفته سایت شرکتی ما داون بون اعتبارمون زیر سوال رفته فقط هم به خاطر پشتیبانی بد ایشون و هاستینگ.
    بماند باقی سایتهایی که روی این سرور بودن و چه چیزهایی باید من پاسخگو می بودم.
    من به کاربران عرض میکنم شاید ایشون از لحاظ فنی کاربلد باشند ولی رک بگم از لحاظ پشتیبانی زیاد جالب نیستند. من به عنوان یه مشتری نظرم رو گفتم.
    لطفا تاپیک بسته شود.

4. تعداد تشکر ها از hnikdel به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)