-
April 20th, 2015, 01:08
عضو انجمن
پاسخ : ایرانسل و حذف کردن بسته اینترنت نامحدود
بابا این بحثا چیه ایرانسل هزینه ی ثابتی برای نتش میده و حالا اگه هیچکی استفاده نکنه بازم مبلغ پرداختی ایرانسل کم نمیشه و اگر کسی استفاده کنه هم مبلغ پرداختی ایرانسل زیاد نمیشه
اگر مطمئن باشیم سرویس استیبل و ثابت هست همه رو یه شبه دانلود نمیکنیم میذاریم به مرور زمان و همون موقع که فیلم یا نرم افزار یا هرچیز دیگه ای رو نیاز داریم دانلود میکنیم
-
تعداد تشکر ها ازmohammadali3517 به دلیل پست مفید
-
April 20th, 2015 01:08
# ADS
-
April 20th, 2015, 01:18
عضو انجمن
همین بسته های دانلود نامحدود شبانه گند زده به زندگی نصفی از جوانها . سرعت اینترنت من بین 1 تا 20 کیلو بایته در بهترین خالت میشه 30 کیلو بایت !!!!! با همین سرعت کل کارهای برنامه نویسیمو انجام میدم . اینو گفتم صرفا جهت اطلاع
-
تعداد تشکر ها از rezaonline.net به دلیل پست مفید
-
April 20th, 2015, 01:26
عضو انجمن
-
تعداد تشکر ها از مینا-صیفی به دلیل پست مفید
-
April 20th, 2015, 01:28
عضو انجمن
اقا رضا حرف شما درست ولی کار کسی مثل من که توی کار بازی انلاین تحت وب هستم خیلی بیشتر هست
برای هر شمتری باید نزدیک 300مگ اپلود داشته باشم + حجم عادی دانلود توی روز سه مورد رو بخوام جواب بدم فقط کار اپلودم یک گیگ میشه!!!!
- - - Updated - - -
اقا رضا حرف شما درست ولی کار کسی مثل من که توی کار بازی انلاین تحت وب هستم خیلی بیشتر هست
برای هر شمتری باید نزدیک 300مگ اپلود داشته باشم + حجم عادی دانلود توی روز سه مورد رو بخوام جواب بدم فقط کار اپلودم یک گیگ میشه!!!!
- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط
مینا-صیفی
اینجا ایران است صدای انجمن وب هاستینگ تالک
انشالاه روزی برسه مثله اروپا بتوانیم فیلم های 1گیگ و غیره را انلاین بدونه ترک یا قطعی نگاه کنیم و حجم نامحدود را داشته باشیم .

خدا کنه
ولی اول حرفتون رو یه دور دیگه بگین.....
-
-
April 20th, 2015, 02:13
عضو انجمن
من منظورم این نیست که سرعت بالا بده
منظورم فرهنگ استفاده اش هست
شما برای کارت استفاده میکنی
اما من رفیق دارم رفته اشتراک adsl مخابرات گرفته فقط به خاطر اینکه شب تا صبح فیلم بذاره واسه دانلود
(خیلی هم ادعای زرنگ بودن میکنه اما فرق بین html و css رو بلد نیست ! )
متاسفانه خیلی از ماها ظرفیت داشتن بعضی چیزها رو نداریم ، از امکانات که در اختیار داریم به جای استفاده صحیح و درست که به نفعمون باشه بیشتر برای تفریح و سرگرمی و وقت تلف کردن استفاده میکنیم .
-
تعداد تشکر ها از rezaonline.net به دلیل پست مفید
-
April 20th, 2015, 02:15
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
rezaonline.net
من منظورم این نیست که سرعت بالا بده
منظورم فرهنگ استفاده اش هست
شما برای کارت استفاده میکنی
اما من رفیق دارم رفته اشتراک adsl مخابرات گرفته فقط به خاطر اینکه شب تا صبح فیلم بذاره واسه دانلود

(خیلی هم ادعای زرنگ بودن میکنه اما فرق بین html و css رو بلد نیست ! )
متاسفانه خیلی از ماها ظرفیت داشتن بعضی چیزها رو نداریم ، از امکانات که در اختیار داریم به جای استفاده صحیح و درست که به نفعمون باشه بیشتر برای تفریح و سرگرمی و وقت تلف کردن استفاده میکنیم .
تا زمانی که فرهنگ سازی نشه, آموزش درست داده نشه...!
متاسفانه همینه!
-
تعداد تشکر ها از SamaN DL به دلیل پست مفید
-
April 20th, 2015, 03:35
مردم تشنه دانلودن از بس محدودیت و نوسان توی اینترنت دیدن
روزهای اولی که از ایران خارج شدم و اینترنت گرفتم 24 ساعته دانلود میکردم دوتا هارد دو ترا رو پر کردم بعد دیدم نتم سرعتش ثابت و قیمتش هم ثابته پس نیازی نیست نگران آینده باشم و از الان برای اون موقع دان کنم این شده که با اینترنت نامحدود با سرعت 3 مگابایت در ثانیه به زور در ماه 40 گیگ دریافتی دارم
-
تعداد تشکر ها از bot به دلیل پست مفید
-
April 20th, 2015, 14:47
سلام،
والا ما هم بیزار شدیم، هر روز چک میکنم کی این بسته هارو دوباره میزاره واقعا خوب بود چقدر دانلود داشتم با این بسته ها، هنوز گزینه نامحدود در منوی *555# وجود داره، خداکنه دوباره بزارن آخه یه مدت 3و4 روز برداشتن از دوباره گذاشتن.
ویرایش توسط mohsen1771 : April 20th, 2015 در ساعت 15:33
-