-
April 19th, 2015, 15:37
راهنمای در مورد تاسیس سایت
سلام
من خیلی وقته تصمیم گرفتم یه سایت بزنم ولی دست روی هر موضوعی میزارم کلی سایت دیگه هست و تو هر زمینه ای هم حداقل چندتایی سایت معروف هست
ولی خوب منم علاقه زیاد دارم به وبمستری دلم میخواد یک سایت بزنم هدفم هم اول کمک به کاربر هست بعد کسب درآمد
جایی بهتر از اینجا پیدا نکردم خوشحال میشم کمکم کنید
کار با وردپرس vb سرور مجازی و هایت و اینا رو هم کامل بلد هستم فقط نمیدونم تو چه زمینه شروع کنم(اطلاعات کلی دارم ولی تخصص به اون صورت ندارم)
-
-
April 19th, 2015 15:37
# ADS
-
April 19th, 2015, 16:35
عضو انجمن
پاسخ : راهنمای در مورد تاسیس سایت
-
-
April 19th, 2015, 17:36

نوشته اصلی توسط
!MihanIt!
چه ایده و هدفی دارید؟
من خودم شخصا به سایت دانلود بازی خیلی علاقه دارم ولی خوب اگه بخوام حرفه ای کار کنم هم هزینه زیاد لازم داره و هم دست تنها نمیشه
-
-
April 19th, 2015, 18:56
عضو جدید
برای شروع هر کاری سرمایه نیاز هستش دوست عزیز همه این سایتای ک میبنی موفقن بعضیاشون ماشین و موتورشونو فروختن و سرمایه کردن فقط ایده خالی نمیتونه جواب بده البته در طولانی مدت چرا با پشتکار و تلاش میشه بدون سرمایه
هیییییییی روزگارررررررررررررررررررر رر
-
-
April 19th, 2015, 19:02

نوشته اصلی توسط
nasrsd98
برای شروع هر کاری سرمایه نیاز هستش دوست عزیز همه این سایتای ک میبنی موفقن بعضیاشون ماشین و موتورشونو فروختن و سرمایه کردن فقط ایده خالی نمیتونه جواب بده البته در طولانی مدت چرا با پشتکار و تلاش میشه بدون سرمایه
مشکل اصلی من این هست که همه مدل سایتی هست ماشالله تو همه زمینه ها دست زیاده و چندتا سایت معروف هست
-
-
April 19th, 2015, 19:14
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
appfile
مشکل اصلی من این هست که همه مدل سایتی هست ماشالله تو همه زمینه ها دست زیاده و چندتا سایت معروف هست
خوب بله ولی به اینم فکر کنید اگه با سرمایه یه تیم قدرتمند تشکیل بدید نویسنده بگیرید و روی سئو کار کنید و همچنین محتوا راحت میتونید رقبا رو پشت سر بزراید من اینو عیننا دیدم
هیییییییی روزگارررررررررررررررررررر رر
-
-
April 19th, 2015, 19:18
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
appfile
سلام
من خیلی وقته تصمیم گرفتم یه سایت بزنم ولی دست روی هر موضوعی میزارم کلی سایت دیگه هست و تو هر زمینه ای هم حداقل چندتایی سایت معروف هست
ولی خوب منم علاقه زیاد دارم به وبمستری دلم میخواد یک سایت بزنم هدفم هم اول کمک به کاربر هست بعد کسب درآمد
کار با وردپرس vb سرور مجازی و هایت و اینا رو هم کامل بلد هستم فقط نمیدونم تو چه زمینه شروع کنم(اطلاعات کلی دارم ولی تخصص به اون صورت ندارم)
اگر نویسنده میخایید من هستم.
-
-
April 19th, 2015, 19:31
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
appfile
سلام
سلام
زمینه فروشگاه کتاب فعالیت شروع کن
خوبه
-
-
April 19th, 2015, 19:34
عضو جدید
نویسنده خاستی بهم بگو ، این آقا راست میگه زمین کتاب خیلی خوبه
-
-
April 19th, 2015, 19:36
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
appfile
اگر خواستید در ارتباط باشید راهنماییتون میکنم
09354652210
-