-
April 18th, 2015, 15:51
:: وارد کردن قیمت برای یکبار پرداخت و نداشتن حالت تمدید ::
باسلام خدمت دوستان گرامی .
قصد دارم برای مثال یک محصول با نام نصب اسکریپت ایجاد کنم ، که دریافت هزینش فقط برای یکبار باشه ، گزینه On Time رو انتخاب کردم ، اما موقعی که کاربرا میخوان این محصول رو سفارش بدن ، کنار عدد قیمت می نویسه " یکبار / ماهانه " و در پایین قیمت کل ، یه کادر ایجاد میکنه که نوشته هزینه تمدید سرویس .
میخواستم راهنمایی کنید که چطور میشه اون نوشته " یکبار / ماهانه " رو به " یکبار " تغییر داد ، و مثلا این محصول کادر محاسبه تمدید سرویس نداشته باشه ، ممنون میشم راهنمایی کنید دوستان .
باتشکر .
-
-
April 18th, 2015 15:51
# ADS
-
April 18th, 2015, 15:59
عضو دائم
پاسخ : :: وارد کردن قیمت برای یکبار پرداخت و نداشتن حالت تمدید ::
سلام
سیستم فروش شما چیست ؟
-
-
April 18th, 2015, 16:05

نوشته اصلی توسط
company_hosting
سلام
سیستم فروش شما چیست ؟
whmcs هست دوست گرامی .
-
-
April 18th, 2015, 16:11
- If you do not wish to offer a particular billing cycle, UNtick the Enable checkbox to disable it. In this screenshot the product will only be available monthly or annually with no setup fee.
http://docs.whmcs.com/File:Price_grid.png
-
تعداد تشکر ها از 1eng.ir به دلیل پست مفید
-
April 18th, 2015, 16:36

نوشته اصلی توسط
1eng.ir
- If you do not wish to offer a particular billing cycle, UNtick the Enable checkbox to disable it. In this screenshot the product will only be available monthly or annually with no setup fee.
گزینه پرداخت دورهای رو که انتخاب میکنم ، جدولی که میشه درونش قیمت ها رو وارد کرد ، حذف میشه .
-
-
April 18th, 2015, 16:54
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
JAV!D
گزینه پرداخت دورهای رو که انتخاب میکنم ، جدولی که میشه درونش قیمت ها رو وارد کرد ، حذف میشه .
سلام
احتمالا زبان فارسی هست ولی rtl نیست
گزینه ها جا به جا هست
چندتا رو امتحان کنید
موفق باشید
-
تعداد تشکر ها از jahromweb به دلیل پست مفید
-
April 18th, 2015, 17:09
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
JAV!D
سلام
در زمان ساخت محصول در سربرگ قسمت گزینه وسط را فعال کنید یا اگر قالب راستچین نیست گزینه سمت چپ معمولا هست
با تشکر
-
تعداد تشکر ها از company_hosting به دلیل پست مفید
-
April 18th, 2015, 17:13

نوشته اصلی توسط
1eng.ir

نوشته اصلی توسط
jahromweb
سلام
احتمالا زبان فارسی هست ولی rtl نیست
گزینه ها جا به جا هست
چندتا رو امتحان کنید
موفق باشید

نوشته اصلی توسط
company_hosting
سلام
در زمان ساخت محصول در سربرگ قسمت گزینه وسط را فعال کنید یا اگر قالب راستچین نیست گزینه سمت چپ معمولا هست
با تشکر
با تشکر از ذوستان ، بدلیل فارسی بودن اما راست چین نبودن بخش مدیریت ، رادیو باتن ها جا به جا شده بودن ، مشکل حل شد .
سپاس فراوان .
-