اقای امیری یک تایپیک هم تو پی تی باز کن
اونجا خرید و فروش بیشتره
اقای امیری یک تایپیک هم تو پی تی باز کن
اونجا خرید و فروش بیشتره
shopfa24 رو 2 روز پیش دیدم بلافاصله ریپورت دادم به بخش پرداخت اینترنتی بانک ملت (نگین نامردی کردم)
چند تا سایت هم روی سرور من بود. یه روز از بانک پارسیان تماس گرفتند گفتند همه رو مسدود کنید. اونا هم از fake page پارسیان استفاده می کردند.
mz-sharj
irsharj
iran24-h
...
طرف با اسم دختر از کارت هایی که قبلا با همین روش بدست آورده بود بصورت آنلاین از ما هاست و دامنه می خرید.
چون پسره!حالا چرا دختر؟
خواسته کسی به هویتش پی نبره :p
حیف شد سایت هاشو بستم. یکی از بهترین مشتری هامون بود![]()
ظاهرا دامين رو امروز delete کردند.
اطلاعات هويزشون پرايوسی پروتکت شده اما بی ضرر نيست آرشيو بشه.
تاييد مالی آنلاين دامنه های ملی (ir) در سايت sa1601.ir
مشاهده تعرفه های روزانه اس ای 1601
شما هم يک تاپيک تو ادمين تاک باز کنيد.
بزاريد همه آگاه باشن چون اينطوری داره اعتماد کاربران نسبت به خريد اينترنتی از بين ميره.
---------- Post added at 09:56 PM ---------- Previous post was at 09:55 PM ----------
کار خوبی کردی! اگر ريپورت نميدادی عين اين بود که يک نفر جلو چشمت ***ی ميکرد و تو با اينکه ميتونستی کاری کنی ولی نکردی!
---------- Post added at 10:02 PM ---------- Previous post was at 09:56 PM ----------
90 درصد مشخص شده طراح سايت shopfa24.com کيه.
به احتمال زياد ايشون سابقه دار هستند و يکبار هم زندان بودن به خاطر همين کارهای خلاف.
در هر حال چون مطمئن نيستم نميتونم پابليک کنم اين موضوع رو.
اما صورت بانکی اين آقا رو هم حتی به دست اورديم و اگر کسی شاکی هستش يک پيام خصوصی بزنه تا شماره تلفن و جزئياتش رو در اختيارش قرار بدم.
به نظر من بهترين کار مراجعه به دفتر عالی نظارت اينترنت و تنظيم شکايت بر عليه سايت shopfa24.com توسط مالباختگان هستش.
البته شرکت به پرداخت بانک ملت هم تا جايي که در جريان هستم پيگير موضوع از سمت وزارت ارشاد هستش.
تاييد مالی آنلاين دامنه های ملی (ir) در سايت sa1601.ir
مشاهده تعرفه های روزانه اس ای 1601
كسي اينقدر كلنگ باشه كه آدرس بار رو چك نكنه و حتي هدر!!!! تابلو ببينه حقشه خيلي ها تو دنياي واقعي هم به خاطر اين بي دقتي ها دارايييشون رو از دست ميدند
اينجور اشغالا هم همه جا هستن فردا با يه روش ديگه
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)