درود مجدد
متاسفانه چند مدت پیش مشکلاتی که واسم پیش اومد مدتی نتونستم بیام اینترنت و کارام رو به همکارا سپردم و برای خیلی از سفارشهای مشتریها خودم نتونستم درخدمتشون باشم همکارا هم متاسفانه وقتشون پر بود بنده این تاپیک رو زدم به عنوان کدنویس یه چند مدتی در غیاب بنده شرمنده مشتری نشیم.
اما متاسفانه و واقعا خجالت آوره با دو نفر از دوستان اینجا هماهنگ کردم یکی ازشون که کاملا کلاهـبراد تشریف داشتن اون یکی هم یه پیش پرداخت مشتری بهش دادن که کلا غیبش زد.
متاسفانه تقصیر کار خودم بودم که بهشون اعتماد کردم و واقعا تقصیری هم نداشتم چون روز بعدش باید یه جایی میرفتم و وقت بشدت کم داشتم و مجبور بودم.
نفر اول که مشهوره از کلاهـبراری و میتونید خودتون حدس بزنید کیه : معین طلاعی parsdg و نفر دوم هم نمیخوام حرفی بهشون بزنم و همچنین نمیخوام اسمشون رو بیارم فقط یوزرشون رو میزارم همون mr-programer هستند.
هزینه های واریز شده در حدی نیست که بخوام بیان کنم و قصد بنده هم از این پست اینه که کسی باهاشون هماهنگ نکنه واسه سفارش.
قبلا چندبار خواستم تا ایلام از طریق قانونی بیارمشون که از لحاظ قانونی هم از مراجع دستور داشتم اما باز بخاطر مشکلاتی که بود و کمبود وقت پشیمان شدم.
دوستانی که ازشون سفارش دارن و طبق معمول کلاهـبرادی کردن لطفا از شکایتشون نگذرن و حتی درصورت امکان با بنده در تماس باشند که همراه با شکایت خودم پیگیر کار این معین طلاعی بشم. هزینه ای که بهشون دادم پولی برای بنده نیست اما بشدت توهین آمیزه حرکتشون. و بارها باهاشون تماس گرفتم و صرفا خواستم مدرک داشته باشم. چون اگر واقعا در برابر این افراد سکوت کرد ما هم دست کمی ازشون نداریم.توصیه بنده به همکاران اینه اگر شما هم مثل بنده روزی با مشکلی مواجه شدین یا به کسی ندین سفارشاتون رو یا به فردی که میشانسیدش بدین.
پیروزباشید.