نقل قول نوشته اصلی توسط 1oveless نمایش پست ها
سلام، بوجه رو اعلام می‌کنید؟
هارد ساتا مشکلی‌ نیست؟
اگر هاست مطلوب و پرسرعت و تمام موارد رو دارا هست جز هارد مشکلی نخواهد داشت

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط pardishosting نمایش پست ها
سلام

سایت های پربازدید زیادی میزبانی می کنیم. (نمونه خواستید پیا بدید)
http://www.portal.pardishosting.com/cart.php?gid=13

نظر کاربران :
http://blog.pardishosting.com/%D9%86...C%D9%86%DA%AF/

پردیس هاستینگ :
1) سیستم بک آپ گیری بسیار قوب و پیشرفته (تحت هیچ عنوانی دیتای شما بر روی سرورهای ما دچار اشکال نخواهند شد.)
2) سابقه طولانی از سال 2008 ...
3) نمودار آپتایم با اپتایم واقعی
4) سرورها در دیتاسنتر پیشرفته در ایسلند نگهداری می شوند.
5) تمامی سرور و تمامی قطعات آن مارک HP ساخت امریکا می باشند.
6) لایت اسپید سرعت لود بالاتر از آپاچی و Nginx
7) کانفیگ صحیح کلودلینوکس به طوری که موجب افت لود سایت کاربران نشود
8) میزبانی دیتابیس بر روی سرور مجزا

واقعبتش رو بخواهید خیلی دوست دارم این دیتاسنتر ایسلند رو تست کنم خیلی زیاد حدود دو سه هفته پیش هم به سایتتون برخوردم حتی قصد خرید داشتم
اما یه مورد هست شاید جاش نباشه اما یه سرچ و تحقیقی که زدم جاهایی عنوان شده بودشما بکاپ نمیدین و هاستپرداز به شما مشتری فروخته و شما بکاپ رو کنسل و 20 تومان هزینه گرفتین و.....
لذا واقعیتش دودلی ایجاد کرد .اخه زندگی من سایتمه
شرمنده شاید این مورد من رو تشویش قلمداد کنید اما دلیل این که خصوصی ننوشتم و ابنجا نوشتم گفتم شاید توضیحی برای همه ارایه بشه تا اگر سوتفاهمی بوده برای همه مشتریان شما و کسانی که قصد خرید دارن رفع بشه

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط Yas-Host نمایش پست ها
سلام

ماهیانه با هزینه 60 هزار تومان قابل ارائه می باشد

http://yasit.ir/webhosting/%D9%85%DB...%B1%DB%8C.html

تمامی سرور ها دارای پردازنده های سری جدید E5 با حداقل 12 هسته سی پی یو 96 گیگا بایت رم DDR3 می باشد و تمامی حافظه سرور ها از SSD استفاده شده است.
از تمامی سرور ها بصورت روازنه / هفتگی / ماهانه در دو سرور دیگر دیتاسنتر کانادا بک آپ تهیه می شود و امکان ریستور توسط کاربر موجود می باشد (بدون تماس با پشتیبانی).
در کلیه سرویس های میزبانی وب معمولی امکان نصب برنامه های مدیریت محتوا مهیاست و نیز می توانید بصورت اتوماتیک اقدام به نصب نمایید.
مشخصات نرم افزاری دیفالت : LiteSpeed 4.2.12 – PHP 5.3 – MySql 5.5 به همراه بسته های مورد نیاز PHP همانند gd , Zend , … می باشد.
امکان تغییر نسخه PHP و فعال کردن/غیرفعال کردن بسته های نصب شده بر روی سرور موجود می باشد.
تمامی سرور های پر بازدید از سیستم عامل کلاد لینوکس استفاده می شود و کاربر دارای منابع اختصاصی و کنترل پنلی مجهز می باشد.
CageFS بر روی تمامی سرویس ها فعال می باشد که باعث ایجاد امنیت بسیار بالا در سرور می شود.
سرویس های پر بازدید به دلیل اینکه از سیستم عامل کلاد لینوکس استفاده شده است دارای پایداری 99.99 درصدی می باشند.

در صورت عدم رضایت هزینه کامل بدون کسر کارمزد انتقال یا ... برگشت داده می شود.

سایت هایی مشابه سایت شما را نیز میزبانی میکنیم ( چند برابر بازدید شما ).

پیروز باشید

سلام با اونکه سابقه ای ندارین و لااقل من ندیدم و نمیدونم و شاید داشته باشین اما یادمه یکی دو تا مطلب تو همین سایت دیدم و از جوابگویی و پشتیبانیتون خوشم اومد
بدم نمیاد یه تستی بکنم سرویسهاتون رو
فقط هزینه کمی بالات 60 تومان
لطف کنید بگین 30 درصد سی پی یو در پنل هاست پربازدیتون چند گیگاهرتز میشه تقریبا و ep در پنل شماره دو پربازدید چنده

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط persianws نمایش پست ها
از میزبان وردپرس " شرکت توسعه وب آریا " در خدمتتون هستیم دارای نماد اعتماد ...
قیمت مناسب در کنار کیفیت تضمین شده ، میزبانی بر روی منابع کاملا اختصاصی در دیتاسنتر icecolo
میزبانی سایت های پر بازدید هستیم ، از بخش پشتیبانی تیکت ارسال بفرمائید تا سرویس مورد نظر شما پیشنهاد شود ...
اطلاعات بیشتر

کار شمارو قبول دارم سرویس یکی از دوستان روی هاست شما بود و خوب خوب بود تو اون مدت چند ماه که من شاهد بودم
منتها پهنای باند شما کمه و من کمتر از 500 گیگ فعلا و بعدها بیشتر از این لازممه
مودر دیگه منابع هات پربازدید رو عنوان نکردید
اگر میشه لطفا

در ضمن چون نمیتونم پیام خصوصی بدم بعضی پیامها اینجا نوشته شده.باز هم عرض پوزش همه دوستان