ViPal-اسکریپت درگاه واسط 33% تخفیف برای 5 نفر اول
اسکریپت VIP
پشتیبانی طریق ایمیل : irprog@gmail.com
سلام
من توی سایت خودتون هم پیام گزاشتم عزیز
درگاهی که برای جهان پی منتشر کردید برای درگاه اختصاصی سامان کار نمیکنه
به پشتیبانی جهان پی تیکت دادم گفتن ارور واسه اینه که داری از وب سرویس درگاه معمولی با پین درگاه اختصاصی استفاده میکنی!
اگر واسه درگاه اختصاصی جهان پی رو تصحیح کنید ممنون میشم :ایکس
سلام، بعداز نصب اسکریپت، افزونه هایی که در اسکریپت بودن رو فعال کردم، مثل IBSng، ایمیل، فریر و ... ولی وقتی افزونه های درگاه جهان پی و سیباپال رو فعال میکنم(هرکدوم) صفحه سفید ظاهر میشه، و دیگه هیچکدوم از قسمت های سایت بالا نمیاد و سفحه سفید ظاهر میشه!
چند بار اسکریپت رو از اول نصب کردم، ولی بازهم نمیشه!
فکر کنم پلاگین درگاه ها مشکل دارند؟!
- - - Updated - - -
کسی نیست جوا مارو بده؟؟؟
ViPal-اسکریپت درگاه واسط 33% تخفیف برای 5 نفر اول
اسکریپت VIP
پشتیبانی طریق ایمیل : irprog@gmail.com
بسیار عالیه . ای کاش کاری میکردید بشه از پین کدهای خروجی پرینت گرفت . مثلا خروجی در سایز آ4 باشه و هر چین کد در یه کادر مشخص . اخه شارز عمده بدون پرینت بی فایده است
خطای زیر چی هست؟ موغع ذخیره کارت این خطارو میده الان باید چیکار کنم؟
Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/***cisco/public_html/core/application/adminController.php on line 616
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/***cisco/public_html/core/application/adminController.php:616) in/home/***cisco/public_html/core/Application.php on line 223
موغع فعال کردن درگاه جهان پی خطای زیر رو میده؟
Fatal error: Call to undefined method Jahanpay::register() in /home/***cisco/public_html/core/Application.php on line 142
Warning: include_once(/home/***cisco/public_html/plugin/jahanpay.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/***cisco/public_html/core/CShop.php on line 148
Warning: include_once(): Failed opening '/home/***cisco/public_html/plugin/jahanpay.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/***cisco/public_html/core/CShop.php on line 148
Fatal error: Class 'jahanpay' not found in /home/***cisco/public_html/core/Application.php on line 141
ویرایش توسط n4ser : April 17th, 2015 در ساعت 16:05
سلام دوست عزیز منم مشکل جهان پی رو دارم و بهتون ایمیل زدم
اطلاعات ورود رو خواستین و من هم در اختیارتون گذاشتم اما متاسفانه فعلا جوابی نگرفتم
ممنون میشم رسیدگی کنید باتشکر
smyli102@gmail.com
خسته نباشی , بنده یک مشکل با پلاگین IBSng دارم بعد از پرداخت موفق در پنل اکانت میسازه اما نام کاربری و رمز عبور نداره یعنی خالی یک ماهه یا دو ماهه .. میسازه بدون نام کاربری و رمز عبور
به نظرم مشکل فیلد دارم میتونید بررسی کنید برام ؟ ممنونم
bia2talar@gmail.com
طراح و برنامه نویس وب
سلام
ممنون از زحماتت
وقتی درگاه پرداخت خودم رو توی پوشه gateway آپ میکنم هنگام رفتن یه صفحه درگاه ها صفحه سفیده
ولی وقتی پاکش میکنم دوباره درست میشه
لطفا راهنمایی بفرمایید
سلام
ممنون از اسکریپت خوبتون
امیدوارم بشه که فروشگاه خیلی عالی ای دربیاد
فقط اینکه اگه بشه یه داکیومنت آموزشی ازش تولید بشه خیلی عالی یه
یا اینکه اگه هست لینکش رو مجدد شیر بشه
و درخواست دیگه ام اینه که با یه گوشی یا تبلت اندرویدی تست کنید
قابلیت اضافه کردن محصول برای خرید نیست
شرمنده
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)