-
April 16th, 2015, 23:32
عضو انجمن
نیازمند برنامه نویسی
با سلام
دوستان برنامه نویس نیازمند نوشتن کد پاپ آپ به صورت اختصاصی هستیم عزیزان دقت کنید اختصاصی و کاملا سالم مد نظر ما می باشد . کد های زیادی در نت بود امتحان کردیم و متاسفانه ارسالی این موارد مشکل داشته و با وصف بازدید مناسبی که سایت داره ارسالی به شکل بدی کم ارسال میشه به سایت مشتری ضمنا دوستان گرامی یک روز به عنوان تست بایدکد روی سایت قرار گیرد و نتیجه دیده بشه سپس واریز خواهد شد همچنین یک برنامه دیگه نیازمندیم که در صورت موفق بودن این برنامه این مورد دیگر نیز به دوست عزیزی که انجام داده میدیم.
قابلیت ها :
1 - اضافه کردن تعداد نامحدود آدرس
2 - تعیید تعداد دفعات نمایش در طول رو برای هر آی پی
3 - تعیید مکان نمایش همچنین مواردی نظیر پشت مرورگر بودن - نیو تب و ...
بازم تاکید میکنم دوستان کاملا اختصاصی باید نوشته بشه و اول تست خواهد شد.
ویرایش توسط saeed1988m : April 16th, 2015 در ساعت 23:35
-
-
April 16th, 2015 23:32
# ADS
-
April 17th, 2015, 04:41
عضو دائم
پاسخ : نیازمند برنامه نویسی

نوشته اصلی توسط
saeed1988m
با سلام
دوستان برنامه نویس نیازمند نوشتن کد پاپ آپ به صورت اختصاصی هستیم عزیزان دقت کنید اختصاصی و کاملا سالم مد نظر ما می باشد . کد های زیادی در نت بود امتحان کردیم و متاسفانه ارسالی این موارد مشکل داشته و با وصف بازدید مناسبی که سایت داره ارسالی به شکل بدی کم ارسال میشه به سایت مشتری ضمنا دوستان گرامی یک روز به عنوان تست بایدکد روی سایت قرار گیرد و نتیجه دیده بشه سپس واریز خواهد شد همچنین یک برنامه دیگه نیازمندیم که در صورت موفق بودن این برنامه این مورد دیگر نیز به دوست عزیزی که انجام داده میدیم.
قابلیت ها :
1 - اضافه کردن تعداد نامحدود آدرس
2 - تعیید تعداد دفعات نمایش در طول رو برای هر آی پی
3 - تعیید مکان نمایش همچنین مواردی نظیر پشت مرورگر بودن - نیو تب و ...
بازم تاکید میکنم دوستان کاملا اختصاصی باید نوشته بشه و اول تست خواهد شد.
تمام جزییات و نیازهای مد نظر را برای بنده ارسال فرمایید.
شرکت "
فناوران پویان هزارنویس " به شماره ثبت : 441236 و شناسه ملی : 14003550285 "مسئولیت محدود"
با مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ، سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی و دارای نماد اعتماد الکترونیکی از وزارت صنعت و معدن و تجارت
[پشتیبانی
تیکت] با
واحد پشتیبانی پرتال کاربران هزارنویس به صورت 24 ساعته در 7 روز هفته، شبانه روزی مکاتبه نمایید.
[پشتیبانی
تلفنی] وقت اداری (8 الی 16) : 02188109322 - پشتیبانی در مواقع [
ضروری] : 09125362909 - 09332354071
-
-
April 17th, 2015, 13:45
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
aligoli
تمام جزییات و نیازهای مد نظر را برای بنده ارسال فرمایید.
جزئیات خاصی مد نظر نیست دوست گرامی جز موارد معمول در کدهای پاپ آپ که ذکر کردم که البته باید دقیق باشد نکته ای که فراموش کردم با کلیک کاربر باز شود مثل اکثر پاپ آپ ها
-
-
April 17th, 2015, 13:48
عضو انجمن
لطفا پیام خصوصی خودتون رو چک کنید ...
طراحی و برنامه نویسی
حرفه ای وب - سی ام اس
اختصاصی - ساخت تجهیزات
الکترونیکی - پرینترهای
سه بعدی
همه و همه در