-
April 16th, 2015, 16:00
پاسخ : از ehost.ir نمایندگی دارم میخوام به سرور مجازی انتقال بدم نمی دونم چطوری؟
اولا یه بحث هزینه هست یه بحث غیر منطقی بودن
چون به نظر من غیر منطقیه حتی اگه 5 هزار تومان هم هزینه کل باشه این کارو نمی کنم و دستی انتقال میدم
اما اگر منطقی باشه، بحث هزینه هست و نمی تونم هزینه اختصاص بدم و باز هم تصمیمم روی دستی هست.
فقط اونا زحمت منو زیاد می کنند.
شما دوستان بفرمایید این روال منطقی و درست هست؟
-
-
April 16th, 2015 16:00
# ADS
-
April 16th, 2015, 17:17
عضو دائم
پاسخ : از ehost.ir نمایندگی دارم میخوام به سرور مجازی انتقال بدم نمی دونم چطوری؟
با ما از طریق تیکت در ارتباط باشید
در صورتی که سرورشان از نظر امنیتی اجازه بدهد میتوانیم برایتان بک آپ ها را بگیریم اما در صورتی که مقداری روی امنیت بیشتر کار کرده باشند اجازه دریافت را نخواهد داد
اگر نام کاربری و رمز نمایندگی + یکی از کاربران نام کاربری و رمزش را بدهید اول انتقال نمایندگی و سپس انتقال تک به تک را برایتان تست کرده و خدمتتان اعلام خواهیم کرد .
با سپاس
عیسی لو
شرکت میزبان داده پاسارگاد با نام تجاری آنلاین سرور | شماره ثبت : 5315 | تلفن تماس : 54634 - 021
| onlineserver.ir
آدرس : تهران -شهریار-خیابان مصطفی خمینی(کرشته) - پلاک 101 - مجتمع اداری نور-طبقه 3 -واحد 12
-
تعداد تشکر ها از majidisaloo1 به دلیل پست مفید
-
April 16th, 2015, 17:36

نوشته اصلی توسط
majidisaloo1
با ما از طریق تیکت در ارتباط باشید
در صورتی که سرورشان از نظر امنیتی اجازه بدهد میتوانیم برایتان بک آپ ها را بگیریم اما در صورتی که مقداری روی امنیت بیشتر کار کرده باشند اجازه دریافت را نخواهد داد
اگر نام کاربری و رمز نمایندگی + یکی از کاربران نام کاربری و رمزش را بدهید اول انتقال نمایندگی و سپس انتقال تک به تک را برایتان تست کرده و خدمتتان اعلام خواهیم کرد .
با سپاس
عیسی لو
سلام
ممنون
روشتون را بگید.
مگه میشه وقتی بک آپ بسته هست بشه بک آپ گرفت؟
-
-
April 16th, 2015, 17:47
قبلا باهاشون کار کردم، متاسفانه سیاست خیلی بدی در این بابت دارن. در رابطه با کنار اومدن الکی هم خودتون رو خسته نکنید چون این راه درامدی براشون حساب میشه.
پیشنهاد میکنم با اقای سنجری یوزر (yasit) در ارتباط باشید شاید راهی پیدا کنند
-
-
April 16th, 2015, 17:54
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
navid
سلام
ممنون
روشتون را بگید.
مگه میشه وقتی بک آپ بسته هست بشه بک آپ گرفت؟
بله گاهی این مورد ممکن است
Transfer Tool
و
Copy an Account From Another Server With an Account Password
در سی پنل در چنین مواقعی گاهی کار آمدی خود را به نمایش میگذارند
شرکت میزبان داده پاسارگاد با نام تجاری آنلاین سرور | شماره ثبت : 5315 | تلفن تماس : 54634 - 021
| onlineserver.ir
آدرس : تهران -شهریار-خیابان مصطفی خمینی(کرشته) - پلاک 101 - مجتمع اداری نور-طبقه 3 -واحد 12
-
تعداد تشکر ها از majidisaloo1 به دلیل پست مفید
-
April 16th, 2015, 18:59
بهترین روش اینه که دستی از طریق wget بک آپ هارو انتقال بدید و برای هر سایت دستی بالا بیارید اما یا میتونید از طریق ftp انتقال بدید
-
تعداد تشکر ها از kiarash-khatib به دلیل پست مفید
-
April 16th, 2015, 20:30

نوشته اصلی توسط
kiarash-khatib
بهترین روش اینه که دستی از طریق wget بک آپ هارو انتقال بدید و برای هر سایت دستی بالا بیارید اما یا میتونید از طریق ftp انتقال بدید
سلام
میشه لطفآ واضح تر توضیح بدید.
-
-
April 16th, 2015, 20:37
اگر دسترسی روت دارید باید 80 تا اکانتو بک آپ گیری کنید و بعدش برید با همان یوزر و پسور یه هاست بسازید و بعد تو SSH wget hhh.com/s.zip بزنید مثلا میریزه ولی چون 80 تا اکانته زیاده ولی خسته کنندس ولی اگر بخواید با ftp انتقال بدید بهتره رو سرور ftp بسازید بک اپ هارا انتقال بدید
-
تعداد تشکر ها از kiarash-khatib به دلیل پست مفید
-
April 16th, 2015, 20:39
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
navid
سلام
میشه لطفآ واضح تر توضیح بدید.
سلام
روشی که جناب عیسیلو فرمودند انجام دهید
- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط
kiarash-khatib
اگر دسترسی روت دارید باید 80 تا اکانتو بک آپ گیری کنید و بعدش برید با همان یوزر و پسور یه هاست بسازید و بعد تو SSH wget hhh.com/s.zip بزنید مثلا میریزه ولی چون 80 تا اکانته زیاده ولی خسته کنندس ولی اگر بخواید با ftp انتقال بدید بهتره رو سرور ftp بسازید بک اپ هارا انتقال بدید
سلام
کیارش جان مشکل این هست که بکاپ ندارن! (ریسلر +هاستینگ بکاپ نمیده)
-
تعداد تشکر ها ازjahromweb به دلیل پست مفید
-
April 16th, 2015, 20:49
سلام
به جز روش آقای عیسی لو روش دیگری نیز با استفاده از Feature Manager می باشد.
لطفا دسترسی Team Viewer ارسال کنید تا بررسی کنم.
-
تعداد تشکر ها ازYas-Host به دلیل پست مفید