نقل قول نوشته اصلی توسط k-h نمایش پست ها
درود
اگر کیفیت براتون مهمه
سرور زیر میتونیم بهتون بدیم
از دیتا سنتر serverius هلند با 64 ای پی رایگان

CPU:2x Intel Xeon L5520 Quad Core w/ HT
RAM:48GB DDR3 ECC/REG Memory
HDD:2*2TB Enterprise 64MB Cache Drive OR
2*1TB Enterprise 128MB Cache Drive
PORT:1Gbps Network Uplink
BW:30,000GB Premium Bandwidth (Level3 - ATT and more...)
IP:/29 Block (5 Usable)
NL = $229/mo

64 آی پی رایگان فابل ارائه هست روی این سرور

جهت سفارش لطفا در سایت درخواست دهید
https://www.kakohost.com/support/sub...tep=2&deptid=5
سلام
بای آقای بیات صحبت کردم همینو پیشنهاد دادن سی پی یو قوی تر یا امکان هارد اضافی ssd روی سرور آمریکاتون هست؟یا همون هلند؟ و ساپورتشون در حدی هست که این ارد رو ببندن و منیج مربوطه به رید رو انجام بدن؟

- - - Updated - - -

ممنون از دوستان
لطفا لینک از دیتا سنتر یا پکیج از دیتا سنتر بدین
دوستانی که کولو کردن لطفا اطلاعات سخت افزاری خود را عینا اعلام فرمایند در همین تاپیک لطفا تا دوستان دیگر بتوانند نظر بدن
تعداد آی پی هم ذکر بشه آی پی رایگان که میدین؟ رنج آی پی نباید بلوک باشه چون مورد داشتم اینطور بوده بعضا آی پی هائیکه برای سرور ایمیل بودند نباشند
سخت افزار پیشنهادی + پهنای باند اولیه و هزینه پهنای باند اضافی و اعلام فرمائید میزان سخت گیری دیتا سنتر برای ارسال ایمیل و.. به چه میزان میباشد ابیوز زیاد میدن یا ...
لطفا راهنمائی کنید و تضمین میکنم هرکس راهنمائی بهتری کنه از همون خریداری خواهد شد موبایل هم خواستین بدین میبایست قبلش صحبت کنم این اوردر اولی من با افراد جدیده بهمین خاطر من اولین رو سخت پیدا میکنم ولی بعدش جز اینکه خودش خراب کنه وگرنه رها نخواهد شد و توانائی خرید و.. هم هست
+
اگر واقعا کسی تضمین کولو بده بهم و یا سرور کولو شده خوبی داره و میتونه بفروشه و خودش در همونجا چندین سرور دیگه داشته باشه که بتونم رو پشتیبانیش حساب کنم کولو هم میزنم اروپا و یا کانادا آمریکا البته اگر تضمین کیفیت بشه اروپا بهتره

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط mobinhost.in نمایش پست ها
مبین هاست دات کام نماینده رسمی رد استیشن انگلستان ,

ارائه دهنده سرور اختصاصی و مجازی از رد استیشن انگلستان ,
هتزنر آلمان , او وی اچ فرانسه و او وی اچ کانادا , ایکسل هاست آمریکا, دیسنتک آمریکا
ارائه دهنده سرور اختصاصی و مجازی از ایران (زیرساخت مرکزی - پارس آنلاین - تبیان )
سلام
یک افر از ovh فرانسه بدین لطفا + تعدا آی پی رایگان و هزینه ها بصورت کامل ماه اول دوم و.. یکی باشه نه ماه اول 50% بده ماه بعد گوشمون رو ببره
لطفا از سایت خود دیتا سنتر بدین اوکی بود میدم خودتون پی کنید یا جاهای مناسب و توام با کیفیت دیگر

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط sssoheil نمایش پست ها
درود

آفر زیر با کیفیت بسیار بالا از دیتا سنتر رپید سوویچ انگلستان تقدیم شما میگردد:

Dell/SuperMicro:

{CPU: Octa core : {2 * Intel® Xeon® L5520 or E5520 (16M Cache, 2.26 GHz,16HT

Memory:64GB DDR3 ECC

Hard Disk Configuration:3 x 2TB SATA lll Enterprise
240GB SSD

Raid:Hardware Raid 5 + Raid0

دسترسی iDrac/IPMI اختصاصی

Uplink port:1Gbps Dedicated - 1000Mbps Guaranteed

Bandwidth:Unmetered

IP Allocation:70 Usable IP Addresses

اجاره ماهیانه:145 £
نرخ حواله پوند امروز 5150 تومان میباشد.

این افر مناسبه اما چند سوال دیتا سنترش خوبه؟ آی پی ها رایگان هستند؟ قیمت همینه هر ماه؟ ترافیک واقعا نامحدوده یا میگه یک چیزی تو مایه های ....
کولو هستین یا از خود دیتا سنتره؟ اگر کولو نیست لینک افر بدین ببینم کاملتر از خود سایت دیتا سنتر لطفا

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط novin-web نمایش پست ها
سلام

ابتدا فروش ویژه ما رو مشاهده کنید:
فروش یهاری سرورهای اختصاصی + 70 درصد تخفیف (((نوین هاست)))

کانفیگ اولیه سرور رایگان انجام میشه
سی پنل رایگان در صورت درخواست
دایرکت ادمین رایگان در صورت درخواست
ارایه تمپلیت های اماده بصورت رایگان

این افر در حال حاضر موجود هست با 10 درصد تخفیف دایمی:
CPU: Intel Xeon E3-1245
RAM: 32GB
HDD: 2x HDD 3,0 TB SATA Enterprise
PORT: 1 Gbit/s bandwidth
Traffic: Unlimited
ماهانه: 159 تومان

از دیتاسنتر های redstation و xlhost و singlehop و hetzner و OVH و soyoustart و datashack میتونیم براتون مستقیم خرید کنیم بدون اضافه شدن 1 ریال کارمزد!!!
فقط کافیه لینک افر سرور مد نظرتون رو به ما بدید همین دقیقا خود قیمت دیتا سنتر رو دریافت میکنی

تیکت : ارسال درخواست
تلفن شرکت: فروش (66015891-021) - فنی (66913139-021) داخلی 103
موبایل: 3715950-0937
وایبر: 09213601063

ایمیل :admin@novinhost.org
یاهو : novinhost
------------------------------------------------------------------------------------------------
نمای کلی از شرکت و کارکنان نوین هاست
دارای نماد اعتماد
تا 24 ساعت بک مانی
کیفیت شعار نیست

این افرتون برای مجازی سازی من خوب نیست اما برای سایت دیگم خوبه این هزینه هر ماه هست؟ از کدوم دیتا سنتره؟
سی پنل رو از چه راهی رایگان میدین؟نال؟تونل؟یا...
منیجتون کلیه یا بعدا میگید این شامل منیج نمیشه اینا رو میپرسم چون بعدا خدای نکرده مثل بعضی ها نشید