سلام
بای آقای بیات صحبت کردم همینو پیشنهاد دادن سی پی یو قوی تر یا امکان هارد اضافی ssd روی سرور آمریکاتون هست؟یا همون هلند؟ و ساپورتشون در حدی هست که این ارد رو ببندن و منیج مربوطه به رید رو انجام بدن؟
- - - Updated - - -
ممنون از دوستان
لطفا لینک از دیتا سنتر یا پکیج از دیتا سنتر بدین
دوستانی که کولو کردن لطفا اطلاعات سخت افزاری خود را عینا اعلام فرمایند در همین تاپیک لطفا تا دوستان دیگر بتوانند نظر بدن
تعداد آی پی هم ذکر بشه آی پی رایگان که میدین؟ رنج آی پی نباید بلوک باشه چون مورد داشتم اینطور بوده بعضا آی پی هائیکه برای سرور ایمیل بودند نباشند
سخت افزار پیشنهادی + پهنای باند اولیه و هزینه پهنای باند اضافی و اعلام فرمائید میزان سخت گیری دیتا سنتر برای ارسال ایمیل و.. به چه میزان میباشد ابیوز زیاد میدن یا ...
لطفا راهنمائی کنید و تضمین میکنم هرکس راهنمائی بهتری کنه از همون خریداری خواهد شد موبایل هم خواستین بدین میبایست قبلش صحبت کنم این اوردر اولی من با افراد جدیده بهمین خاطر من اولین رو سخت پیدا میکنم ولی بعدش جز اینکه خودش خراب کنه وگرنه رها نخواهد شد و توانائی خرید و.. هم هست
+
اگر واقعا کسی تضمین کولو بده بهم و یا سرور کولو شده خوبی داره و میتونه بفروشه و خودش در همونجا چندین سرور دیگه داشته باشه که بتونم رو پشتیبانیش حساب کنم کولو هم میزنم اروپا و یا کانادا آمریکا البته اگر تضمین کیفیت بشه اروپا بهتره
- - - Updated - - -
سلام
یک افر از ovh فرانسه بدین لطفا + تعدا آی پی رایگان و هزینه ها بصورت کامل ماه اول دوم و.. یکی باشه نه ماه اول 50% بده ماه بعد گوشمون رو ببره
لطفا از سایت خود دیتا سنتر بدین اوکی بود میدم خودتون پی کنید یا جاهای مناسب و توام با کیفیت دیگر
- - - Updated - - -
این افر مناسبه اما چند سوال دیتا سنترش خوبه؟ آی پی ها رایگان هستند؟ قیمت همینه هر ماه؟ ترافیک واقعا نامحدوده یا میگه یک چیزی تو مایه های ....
کولو هستین یا از خود دیتا سنتره؟ اگر کولو نیست لینک افر بدین ببینم کاملتر از خود سایت دیتا سنتر لطفا
- - - Updated - - -
این افرتون برای مجازی سازی من خوب نیست اما برای سایت دیگم خوبه این هزینه هر ماه هست؟ از کدوم دیتا سنتره؟
سی پنل رو از چه راهی رایگان میدین؟نال؟تونل؟یا...
منیجتون کلیه یا بعدا میگید این شامل منیج نمیشه اینا رو میپرسم چون بعدا خدای نکرده مثل بعضی ها نشید