صفحه 2 از 2 نخستنخست 12
نمایش نتایج: از شماره 11 تا 13 , از مجموع 13

موضوع: چرا نباید از Farsiwebhost هاست بگیریم!

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    3
    تشکر تشکر شده 
    3
    تشکر شده در
    2 پست

پیش فرض پاسخ : چرا نباید از Farsiwebhost هاست بگیریم!

نقل قول نوشته اصلی توسط nasrsd98 نمایش پست ها
    داستان شما هم شبیه من بود با کمی تفاوت تو این ده سالی ک میزبان های مختلف رو تجربه کردم خیلی چیزارو فهمیدم خداروشکر چند وقتیه دقیقا 3 سال ک همچین مشکلاتی رو ندارم و درضمن اگر مطمعن هستید میزبان قبلی با کمال وقاحت سعی در نفوذ به سایت شمارو داره میتونید رسما شکایت کنید البته قبلش مطعن شید
    البته مطمئن نیستم.. آخرین آی پی ها رو که چک کردم مربوط به Google Bot بودش...

والا من یکی از اشتباهاتم این بودش که از سایت مرجع byethost.com نگرفتم... با اینکه از هاست فری ش استفاده می کردم جیکش در نمیومد. مدیرش هم خیلی باحاله همیشه جواب تیکت هارو خیلی سریع میدادو آخرشم یه smilie لبخند میذاشت... یکی از دلایلی این کارو نکردم واسه خاطر این بودش که میترسیدم کالاهام یه جورایی مشکل کپی رایت داشته باشه و الا هیچوقت هاست ایرانی نمی گرفتم.. جدا از اون با ماهی 3.99 دلار در ماه می تونستی پهنای باند 250 گیگ و حجم نامحدود و با 6 دلار کاملا نامحدود و واقعی داشته باشی...
    یه سری سایت های دیگه هم دارم که به هیچ عنوان مشکل کپی رایت ندارن و می خوام از همون سایت بگیرم..
    حیف که انسانیت تو کشور ما زیر علامت سواله. البته شاید مشکل از اونا هم نباشه. وقتی شرایط سخت بشه غریزه فردی ایجاب می کنه که خودتو نجات بدی و ممکنه دست به انجام هر کاری بزنی. چی بگم والا..

نقل قول نوشته اصلی توسط hostfire نمایش پست ها
    خیر سورنا بلک رو که چندین بار وی بی ایران و چند سایت قدر قدرت مثب پی سی دانلود و دالودها و میهن دانولد و ... رو به زیر کشیده مدیر فارس وب هاست هست ....این فارسی وب هاسته...
    آخیش ... خطر از بیخ گوشم گذشت. نزدیک بود برم دو رکعت نماز آیات بخونم. :D
    ویرایش توسط Just-ice : April 15th, 2015 در ساعت 19:08

2. تعداد تشکر ها از Just-ice به دلیل پست مفید

3. # ADS

عضو انجمن hostfire آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    2,277
    تشکر تشکر شده 
    3,056
    تشکر شده در
    1,915 پست

این فارسی وب هاست تو سایت RTL Them هم تبلیغ داره دائم ! فکر میکنم مالک ش همون مال RTL باشه !!
    خیر و شرو هر عمل کز آدمی سر میزند *** آن عمل مزدش بزودی پشت در در میزند

5. تعداد تشکر ها از hostfire به دلیل پست مفید

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    3
    تشکر تشکر شده 
    3
    تشکر شده در
    2 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط مینا-صیفی نمایش پست ها
    دقیقا من الان دیدم اشتباه کردم از همه عضرخواهی میکنم اون ماله سورنا فارس وب هاست هست اینی که شما دارشتید فارسی وب هاسته شرمنده دقت نکردم . اما کاربر عزیز در هر صورت خوب کاری کردید انتقال دادید و تجربه کسب کردید همه ما ضرر هایی دادیم تا یک جای خوب مورد نیازمان را پیدا کردیم انشالاه شما هم جای مورد نیاز خود را پیدا کرده باشید . همیشه هم انتقال میخواین بدید به پشتیبانی نگید خوب کاری کردید با تشکر .
    اما به هر حال مطابقت سورنا بلک با پاک شدن احتمالی پوشه public_html م جالب بود

نقل قول نوشته اصلی توسط nasrsd98 نمایش پست ها
    البته بعدش نباید طلبپول هم کرد چون میگن ما تا اخرین لحظه بهتون سرویس دادیم و. مث همین چند وقت پیش من
    ولی اشتباه بزرگی کردن که هزینه رو بر نگردوندن. من قبل اینکه بخوام موضوع رو رسانه ایش کنم بهشون گفتم که اگه شما هزینه مو بدین اونوقت یه مشتری ناراضی رو از دست دادین اما اگه پولمو بخورین و من برم رسانه ایش کنم واقعا فکر می کنین چند تا مشتری رو از دست بدین...

بعدش تیکتمو بستن. من دوباره بازش کردم و گفتم اگه تا فردا پولمو به این شماره حساب واریز کردین که شمارو به خیر و ما هم به سلامت و اگرم نه که من میام رسانه ایش می کنم..

واقعا فقط یه آدم آماتور می تونست قبول نکنه. تا حالا خیلی وقتا شده که از حقم گذشتم و پیامد سوء شم دیدم اما از حالا به بعد نمیذارم کسی بخواد حقمو به همین راحتی بخوره... کوفتت بشه

تو آخرین تیکتم بهش گفتم که دیگه به سایتش سر نمیزنم اما بد نیست واسه اینکه موضوع یه طرف نباشه بهش تیکت بزنم و ازش بخوام بیاد اینجا از خودش دفاع کنه.

صفحه 2 از 2 نخستنخست 12

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)