-
April 15th, 2015, 16:35
عضو جدید
پاسخ : پیدا کردن میزبان سایت
پس انجمن رو نت افرازه؟؟
مطمن هستید؟ اخه میگفت خودش ک انجمن روی صفر وب هست
-
-
April 15th, 2015 16:35
# ADS
-
April 15th, 2015, 16:39
عضو جدید
عجب
شما در خواست كمك مي كنيد حالا كه راهنمايي مي كنن ديگه توهين نكنيد ضمنا مطمئن باشيد كه از نت افراز هست كاره سختي هم نيست از لحاظ فني دوستان راهنمايي كردن شما متوجه نشديد آي پي رو به پشتيباني نت افزار بديد كه براتون تاييد كنن
يا علي
ویرایش توسط mehrdad2 : April 15th, 2015 در ساعت 16:46
-
-
April 15th, 2015, 16:52
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
mehrdad2
عجب
شما در خواست كمك مي كنيد حالا كه راهنمايي مي كنن ديگه توهين نكنيد ضمنا مطمئن باشيد كه از نت افراز هست كاره سختي هم نيست از لحاظ فني دوستان راهنمايي كردن شما متوجه نشديد آي پي رو به پشتيباني نت افزار بديد كه براتون تاييد كنن
يا علي
نت افراز پیام بدم میگن ما اطلاعات کاربرانو ب کسی نمیدیم قبلا یبار گفتم
بعدشم من توهینی نکردم ک کاسه داغ تر از اش میشید
-
-
April 15th, 2015, 17:57
عضو جدید
من ک تا حالا ندیدم دومین یه جا باشه ساب یه جا دوست عزیز ساب دومین همیشه جای ک دامین اصلی هستش میزبانی میشه فک نکنم بشه جدا از هم میزبانی شن البته دوستان حرفه ای در امر میتونن بگن میشه یا نه ولی من تا حالا همچین موردی ندیدیم پس نتیجه یه کم با هاتون شوخی کرده !!!
هیییییییی روزگارررررررررررررررررررر رر
-
-
April 15th, 2015, 18:11
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
NaviD Molaei
نت افراز پیام بدم میگن ما اطلاعات کاربرانو ب کسی نمیدیم قبلا یبار گفتم
بعدشم من توهینی نکردم ک کاسه داغ تر از اش میشید
شما مگر اطلاعات طرف رو میخواهید؟ شما انجمن این سایت رو دیدید پسندیدید.میخواهید ببینید اگر توسط نت افراز پشتیبانی میشه ازشون سرویس بگیرید..تازه راهنماییتونم میکنن..
-
-
April 15th, 2015, 18:13
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
nasrsd98
من ک تا حالا ندیدم دومین یه جا باشه ساب یه جا دوست عزیز ساب دومین همیشه جای ک دامین اصلی هستش میزبانی میشه فک نکنم بشه جدا از هم میزبانی شن البته دوستان حرفه ای در امر میتونن بگن میشه یا نه ولی من تا حالا همچین موردی ندیدیم پس نتیجه یه کم با هاتون شوخی کرده !!!
سلام
دوست عزیز امکان پذیر هست
کاری که همه ی سایت های دانلود انجام میدهند
البته در این مورد یکی بوده و جدا نبوده
ارادت
-
-
April 15th, 2015, 18:15
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
nasrsd98
شما تاحالا ندیدید دلیل بر نشدن نیست.اکثر سایتهای دانلود هاست دانلودشون از سایت اصلی جداست.شما میتونید ساب دامین روی هاست اصلی بسازید و با ای پی اتصالش بدید به یک هاست دیگر.چه انجمن باشه یا اسکریپت دیگر...نه تنها این مورد میشه حتی میتونید دیتابیس یک هاست رو رو سرور دیگری بالا بیارید و از سایتتون جدا باشه...کاری که هاست دل داره میکنه.اینطوری به سرور اصلی میزبانی فشاری نمیاد..
-
-
April 15th, 2015, 18:19
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
delta
شما تاحالا ندیدید دلیل بر نشدن نیست.اکثر سایتهای دانلود هاست دانلودشون از سایت اصلی جداست.شما میتونید ساب دامین روی هاست اصلی بسازید و با ای پی اتصالش بدید به یک هاست دیگر.چه انجمن باشه یا اسکریپت دیگر...نه تنها این مورد میشه حتی میتونید دیتابیس یک هاست رو رو سرور دیگری بالا بیارید و از سایتتون جدا باشه...کاری که هاست دل داره میکنه.اینطوری به سرور اصلی میزبانی فشاری نمیاد..
البته دوستان حرفه ای در امر میتونن بگن میشه یا نه
هیییییییی روزگارررررررررررررررررررر رر
-
-
April 17th, 2015, 20:26
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
NaviD Molaei
دوست عزیز من
شما اینجا از دامنه اصلی هویز گرفته و من بالا گفتم که دامنه اصلی روی نت افراز هست
چشتون رو کمی وا میکردید بنده بالا گفتم میخوام بدونم انجمن این وبسایت کجا میزبانی میشه
ادرس انجمن
http://forum.animha.ir/
دوست عزیز دوستانه بهت بگم که وقتی کسی وقتش رو برای شما گذاشته و شما را راهنمایی کرده اگر تشکر نمی کنید حداقل یاد بگیرید درست صحبت کنید.
-