نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 13

موضوع: چرا نباید از Farsiwebhost هاست بگیریم!

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    3
    تشکر تشکر شده 
    3
    تشکر شده در
    2 پست

پیش فرض پاسخ : چرا نباید از Farsiwebhost هاست بگیریم!

نقل قول نوشته اصلی توسط مینا-صیفی نمایش پست ها
    اگر اشتباه نکنم مدیر این هاستینگی که گفتید سورنا بلک هت هست یکی از اسطوره های امنیتی و هکر هست سرور های این ها خیلی محدودیت داره بنا به مسائل امنیتی اما من سایت های امنیتی را میشناسم که هاستشون از اینجاست و بدونه مشکل دارند کار میکنند و نمیگم مشکل از شماست ولی خوب کاری کردید هاستتان را انتقال دادید اما مرتکب بر مدیرش نشید چون جز هکران برتر پنهان ایرانه همانی که هاست دی ال هک کرد اگر یادتان باشه و خیلی سایت های بزرگ کاری به این ندارم خواستم یاداوری کنم اما اسکریپت ها رئ این هاست همان طور که مشکل داشتید به خوبی جواب نمدهد چون سرور های خیلی امنیتی هست به جرات میتونم بگم از اشیانه با امنیت تر هست این هاستینگ با تشکر .
    شاید حق با شما باشه چون من امروز به طرز عجیبی پوشه public_html م کنف یکن شد... البته سایتم کاملا فلشه و یوزر پس هم نداره. بعید می دونم تونسته باشه هکش کنه. اگرم اینکارو کرده باشه لابد از User pass مشابهی که تو هاستش داشتم برای دستیابی به cpanel استفاده کرده گرچه منم آماتور بازی درنیاوردم و تغییراتی رو اعمال کردم ولی شاید قابل حدس بود. وقتی دیدم همچین اتفاقی افتاده کلا ویندزو عوض کردم و یه سری نرم افزاری امنیتی نصب کردم و رمز هم به طور کاملا عوض کردم. فعلا که داره کار می کنه تا ببینم سورنا خان چیکار می کنه البته نکته ای که وجود داره اینه که من اصلا بهش نگفتم که دارم سرویسمو عوض می کنم و تا الان هم بی اطلاع بود.

نقل قول نوشته اصلی توسط company_hosting نمایش پست ها
    سلام

سرورهای فارسیوب بدلیل نیاز به امنیت بالا برای هاست های جوملا، سایتهای وردپرسی و ... به مشکل برمیخورند و مشکل شما هم به همین دلیل بیشتر بوده است

سایت فرسی وب 90% کاربرانش سی ام اس جوملا هست و ...

و دلایل دیگر را نمیتوان نظر داد و ...
    خب این که مشکلی نداشت. آدم حرفه ایش می گفت: ما برای امنیت بالای جوملا مجبور به انجام همچین کاری هستیم و از عهده ما دیگه کاری بر نمیاد. بفرمایید اینم هزینه شما با کسر فلان مقدار.
    فقط یه آدم آماتوره که اینطوری برخورد می کنه.

دز*دی حتما به این معنی نیستش که وارد خونه مردم شی و اجناسشو بقاپی.. همین که سرویسی ارائه میدی و بدرد نخور از آب در میاد و با 4 تا قانون آبکی می خوای همه چیزو به نفع خودت تموم کنی اینم اسمش میشه دز*دی...
    ویرایش توسط Just-ice : April 15th, 2015 در ساعت 17:38

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)