-
April 7th, 2015, 21:42
عضو دائم
پاسخ : درخواست برنامه نویسی
با تشکر از همه ذوستان با ویژال بیسیک امکانش است نوشته بشه ؟ اگر آره و یا نه رو بگید با شماره تماس امکان بکاپ هم میخوام دیتابیسی هم نشد مشکلی نیست فقط فایل بکاپ بده که بشه بعد جایگرین و ریلود کرد بسیار ساده هست کلا یه امکان ثبت موارد از نوع مثال زمین ویلا مغازه و ... و زیر مجموعه های فروش اجاره رهن معاوزه و .... و امکان سرچ خوب بطور مثال قیمت و نوع خانواده ها و متراژ و ... رو داشته باشه همین !
-
-
April 7th, 2015 21:42
# ADS
-
April 8th, 2015, 11:23

نوشته اصلی توسط
serverstar.ir
با تشکر از همه ذوستان با ویژال بیسیک امکانش است نوشته بشه ؟ اگر آره و یا نه رو بگید با شماره تماس امکان بکاپ هم میخوام دیتابیسی هم نشد مشکلی نیست فقط فایل بکاپ بده که بشه بعد جایگرین و ریلود کرد بسیار ساده هست کلا یه امکان ثبت موارد از نوع مثال زمین ویلا مغازه و ... و زیر مجموعه های فروش اجاره رهن معاوزه و .... و امکان سرچ خوب بطور مثال قیمت و نوع خانواده ها و متراژ و ... رو داشته باشه همین !
سلام
مبلغ ذکر شده در صفحه قبل، برای نوشتن برنامه با C# و دیتابیس access هستش.
-
-
April 13th, 2015, 15:44
عضو جدید
با زبان PHP، استفاده از تکنولوژی های روز (Ajax و ...) به همراه پایگاه داده MySQL به صورت Local یا Online د خدمتتون هستم.
برای دریافت اطلاعات بیشتر در سایت بهتون تیکت بزنید.
mahhost.com
-
-
April 14th, 2015, 22:44
عضو دائم
با تشکر از همه عجله ای میتونید تحویل بدید ؟
دوستان با تخفیف بگید که کار رو استارت کنیم
-
-
April 15th, 2015, 11:51

نوشته اصلی توسط
serverstar.ir
با تشکر از همه عجله ای میتونید تحویل بدید ؟
دوستان با تخفیف بگید که کار رو استارت کنیم
معمولا تو کارهای عجله ای هزینه می ره بالاتر دوست عزیز.
اما با همون هزینه ی ذکر شده، اگه جزئیات زیادی به پست اول اضافه نشه، 3 روزه تحویلتون می دم.
-
-
April 16th, 2015, 22:39
عضو دائم
منظور ار عجله یک هفته خوبه
-
-
April 16th, 2015, 22:59
عضو جدید
سلام دوست شهسواری من
می تونیم با سی شارپ با تمام امکاناتی که نیاز داری برات بنویسیمش فقط نیاز داریم به جزئیات بیشتر درباره تمام گزینه هایی که مد نظرت هست
متن قبلیت رو خوندم ، یه سری از چیزهایی که نیاز داری رو توش نوشتی ولی کامل نیست ، اکثر برنامه نویسان محترم که تو املاک کار نکردن ؛ بنابراین مثل بنده حقیر اطلاعی درباره نیازهای شما ندارن
پس شرط اول برای شروع یک کدنویسی حرفه ای و خوب برآورده کردن نیاز شماست ؛ اگر تمایل داشتی نیاز هات رو به صورت کامل برای بنده بفرست تا چک کنم
در خدمتت هستم
ایمیل من : lifeppir@gmail.com
When You,re With
Us You,re Life Will
Plus Plus www.lifepp.ir
برنامه نویسی : سی شارپ * سی پلاس پلاس * جاوا * اندروید * ASP
راه اندازی سایت با
وردپرس و
قالب اختصاصی
-